Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ja nemam vodje niti sam politicki opredeljen, jednostavno mislim da kod nas ne postoji ozbiljna politicka partija niti lider dostojan nekog velikog uvazavannja. Ali ako tako proizvoljno nekoga mozete da saljete u ludnicu ili aplaudirate za takvu nebuloznu konstataciju, konsataciju koja je krajnje primitivna i nije potkrepljena nikakvim normalnim argumentom, onda na isti nacin i ja odgovaram. Lako je ovde, sakriven iza nicka vredjati nekog ko i nije prisutan na ovom forumu i davati proizvoljne kvalifikacije.
Aplaudirate kao dete kad gleda crtani film pa njegov junak pobedjuje, to je zaista nivo na koji ne zelim vise da se spustam.
Bio je jatak haskim optuzenicima, stoji iza atentata prvog demokratskog premijera Srbije, takodje i pocinio mnoge malverzacije povodom tendera, fondova itd...
Pa kako da nema...on je govorom mrznje izazvao atentat na Djindjica dok se Ceda druzio sa njegovim ubicama koje su posle toga ubijene dok su pruzale otpor hapsenju...
Pa ja sam siguran da dokazi postoje samo pitanje je ko ce za njima da traga i ko ce to sve da dovede u pitanje kad je on vodio policiju 5 godina a sad vodi slobin covek, a tadic ne misli o tome da preispita nista od navedenog jer bi verovatno jos ljudi naebalo, izmedjuostalog neki finansijeri itd