H
hanibaI77
Gost
banujte ga banujte ga 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
love_girl:Boze!
Dajte molim vas,sex nije znak ni ljubavi niti ista slicnog u svim slucajevima....
Zasto bi onda u braku sex bio ok...?Kao iz ljubavi je?!
Pa koliko se ljudi je*e cisto onako,a ne iz ljubavi![]()
DukeofSerbia:У хришћанству је секс пре брака грех. И ту се потпуно слажу и Православна и Римокатоличка и Англиканска и традиционалне протестантске Цркве (као нпр. Лутеранска).
Невенчани пар „у љубави“ грешан је колико и секс пре брака. Прељубници могу и те како бити „у љубави“ са својим ванбрачним партнером, али Бог је поставио крута ограничења када је реч о односима међу људима, без обзира на љубав. Другим речима, сама љубав не чини неки однос светим. И оно што се чини у име љубави може да буде нечисто и грешно.
Нормално сексуално општење не сматра се само начином да се изрази однос љубави, већ и начином на који, Божијом промисли, настаје нови живот.
DukeofSerbia:У хришћанству је секс пре брака грех.
inspirion:Aaauuuu, ala su ti isprali mozak........
DukeofSerbia:У хришћанству је секс пре брака грех. И ту се потпуно слажу и Православна и Римокатоличка и Англиканска и традиционалне протестантске Цркве (као нпр. Лутеранска).
Невенчани пар „у љубави“ грешан је колико и секс пре брака. Прељубници могу и те како бити „у љубави“ са својим ванбрачним партнером, али Бог је поставио крута ограничења када је реч о односима међу људима, без обзира на љубав. Другим речима, сама љубав не чини неки однос светим. И оно што се чини у име љубави може да буде нечисто и грешно.
Нормално сексуално општење не сматра се само начином да се изрази однос љубави, већ и начином на који, Божијом промисли, настаје нови живот.
Bolje da vidimo ko nije!ebo~korisnichko~ime:nego shta nego nevin-a
aj da vidimo ko je nevin?
![]()
laura87:U....ovo ko da slusam moju profesorku veronauke!
DukeofSerbia:Па ти се љубави пребаци на грађанско онда.
laura87:Necu....vernik sam.
DukeofSerbia:Па била си мало цинична, па сам морао то да напишем.
laura87:Ma ok....bila sam pod utiskom casa veronauke tog dana.Ne bi verovao kakva mi je veronaucarka....