Treba li Srbija zakonom da zabrani obrezivanje i cupanje klitorisa maloletnicima?

Zabraniti cupanje klitorisa i obrezivanja deteta ako ono to ne zeli

• Da

• Ne, roditelji imaju pravo sakatiti svoje dete zarad nekakvih idiotskih obicaja

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Katolik ti je tata.

pusti ti mog caleta na miru..muslosi ne obrezuju zensku decu,jedino neko pleme u africi to radi..i jeste propagnda,usmerena protiv islama..za tvoje obavestenje u slovenackom listu mladina je pre rata bila ista tema ,samo shto smo mi Srbi bili optuzivanu za istu gadost..dakle ova tema nema veze sa istinom..i katolicka je propaganda..

Ma i jevreji i musli seku kozure, pa im niko ne brani, medjutim ako se svakom gradjaninu sve dozvoli, ode mas u propas.

Sto kaze ovaj Svabov, ovo nije muslimanska zemlja. Dovidjena i prijatno. Kome smeta nek ide u dzamahiriju

Da li vi mozete da shvatite da se to ne radi samo u muslimanskim zemljama, sakacenje dece bez njihove volje zarad nekih obicaja jezlocin koji treba zabraniti.

Jel kao sto kaze Nenad Canak:

Marginalno? Pa ako je marginalno, onda se sa time postupa kao stvarima sa margine, a to je sklanjaju se, sklanjaju se odande gde bi mogli da ometaju obicne normalne ljude da zive svoje obicne normalne zivote.​

Svako iole inteligentan moze iz ove teme da zakljuci da ova tema govori o tome kako Srbija mora da zabrani sakacenje deteta od strane roditelja. Mi takav zakon nemamo, a mnoge normalne zemlje imaju.

Ovo je toliko bolesno da ne mogu da poverujem da bi se nešto od ovih stvari moglo događati u današnje vreme.

Priča potseća na vremena inkvizicije.

navedi mi 50 dokumentovanih slucajava ovakve stvari, pa da zabranjujemo zakonom.

50?

Busenje usi detetu. Npr moja mladja sestra je zahvalna caletu sto nije dozvolio da joj se buse usi kad je bila jako mala. Mindjuse mrzi. Tih slucajeva ima koliko hoces.

Ispred Crkve sa dva tornja u Pancevu mozes naci gomilu namerno ili ne namerno ubogaljene ili uprljane dece, u glavnom romske, koja prose.

Ispred Crkve Preobrazenja u Pancevu mozes naci gomilu namerno ili ne namerno ubogaljene ili uprljane dece, u glavnom romske, koja prose.

Ispred Crkve svetog Nikole u Kikindi mozes naci gomilu namerno ili ne namerno ubogaljene ili uprljane dece, u glavnom romske, koja prose.

itd... To ti je sve preko 50.

Poslednja izmena:
Da li vi mozete da shvatite da se to ne radi samo u muslimanskim zemljama, sakacenje dece bez njihove volje zarad nekih obicaja jezlocin koji treba zabraniti.

Jel kao sto kaze Nenad Canak:

Marginalno? Pa ako je marginalno, onda se sa time postupa kao stvarima sa margine, a to je sklanjaju se, sklanjaju se odande gde bi mogli da ometaju obicne normalne ljude da zive svoje obicne normalne zivote.​

Mislim da termin "cupanje" kod zenskog obrezivanja (mada tu "obrezivanje" mozda i nije najadekvatniji termin) nije odgovarajuci, koliko znam radi se o odsecanju...gledao sam to jednom i stvarno ne izgleda bas lepo...ali nisu u pitanju bile bebe vec devojke i radilo se o nekom plemenu u Africi (kao sto neko vec pomenu).

U svakom lsucaju, obrezivanje muske dece se radi normalno u medicinskim ustanovama i to je regulisano odgovarajucim propisima. Sto se zenske dece tice, radi se o necemo sto je tesko i kvalifikovati...

Ovo nema nikakve veze sa politikom.

Како да нема везе са политиком ЗАШТИТА ПРАВА ДЕТЕТА... поготово што ја знам да се такве ствари догађају широм Србије нарочито у муслиманским срединама.

Ja se u to nerazumem ako steti deci treba to zabraniti ali ako ne neka rade sta hoce.

Da li bi štetilo muškarci da mu odseku glavić na penisu i umesto toga ugrade cevčicu preko koje će da obavlj mokrenje i ejakulaciju....

E to ti je isto...

Klitoris je najintezivnija erogena zona kod žene, i njeno uklanjanje je radi smanjenja seksualnog užitka i nadražaja...

To je sadizam i zlostavljanje deteta koje ga lišava prirodnih bioloških funkcija....

50?
Busenje usi detetu. Npr moja mladja sestra je zahvalna caletu sto nije dozvolio da joj se buse usi kad je bila jako mala. Mindjuse mrzi. Tih slucajeva ima koliko hoces.

ne kaze se "busenje usi" nego busenje usiju.
a to nije cupanje klitorisa.

Ispred Crkve sa dva tornja u Pancevu mozes naci gomilu namerno ili ne namerno ubogaljene ili uprljane dece, u glavnom romske, koja prose.

da, namerno ili nenamerno?
sta je od toga?

Ispred Crkve Preobrazenja u Pancevu mozes naci gomilu namerno ili ne namerno ubogaljene ili uprljane dece, u glavnom romske, koja prose.

sta je od toga?

Ispred Crkve svetog Nikole u Kikindi mozes naci gomilu namerno ili ne namerno ubogaljene ili uprljane dece, u glavnom romske, koja prose.

sta je od toga?

a ako je namerno.
jel njima cupan klitoris?
pa si ti zagledao?

U svakom lsucaju, obrezivanje muske dece se radi normalno u medicinskim ustanovama i to je regulisano odgovarajucim propisima. Sto se zenske dece tice, radi se o necemo sto je tesko i kvalifikovati...

Zna se šta je obrezivanje muškaraca...
Taj običaj je nastao u pustinjskim predelima i iz higijenskih razloga i pre pojave jevrejske i islamske vere, a kad je dignut na nivo religijskog običaja i zakona proširio se i u druge predele....
Taj običaj ne remeti nijednu biološku funkciju muškarca....

Nije teško kfalivikovati...
To je zlostavljanje maloletne dece i trebalo bi da bude kriminalni čin.....
Kad si punoletan i mentalno zdrav i svestan da donosiš odluke o svom životu, možeš i da se kastriraš ako želiš...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back