"Треба ли помоћ?"

Pa nešto nisam primetila tu zakasnelu reakciju. Primetila sam, doduše, da niko neće prići da pomogne ako teglim torbu koja je veća od mene, ali ako gledam u smeru svoje putanje (možda i misle da bih ih tom torbom preko nosa, kako neko reče :) ) >>> ako vitlam očima i tugaljivo gledam unaokolo verujem da bi neko došao i pomogao, ali me je ustvari blam to da radim jer mi niko nije kriv što vukljam torbetinu, ako je vukljam, ali bar isplaniram, pa se vukljanje svede na 100-200 metara i jbi ga toliko mogu :( Hm, u zadnje vreme baš imam te situacije...
Babama, recimo, uglavnom pomažu mlađe žene, to sam primetila. Kada baqta vuklja torbetinu, a ne može da stoji na nogama skoro uvek će joj prići neka devojka, ili će to bar uraditi prva :?

Ja se svima trpam da vukljam. Neke misle da cu da se grebem za sitan baksis, a neke da cu da im otmem prtljag i pobegnem. Ipak, vise njih me sumnjicavo pogleda i prihvati pomoc. Neke zene mi se zbog pomoci sa simpatijama smeskaju, ali nikad ne koristim priliku da im dosadjujem, jer posle vukljanja sam sebe ubedim da to cinim iz plemenitih pobuda, mada su me, zapravo, zene nesvesno privukle. Jer, volim ih sve. Valjda tako treba...

moje srce:
aaaa ako je visoka i krsna onda je sve jasno - je li gledao neko ono istrazivanje (neki kanal od ovih satelitskih), kada su odabrali dva coveka slicnog izgleda lica, nacina izrazavanja, obukli ih identicno - a jedina razlika je bila u visini - i onda ispitivali ljude po ulici cime se bavi visoki, a cime niski covek?

И какви су били резултати тог испитивања?

haha joj e ovo me podseti na moje putsestvije od pre tri godine :lol: vracam se ja iz spanije,naravno nakupovala gomilu nekih knjiga i vec me muka hvata pri pomisli da cu morati da placam sto imam previse prtljaga.i odlucim da stavim sve knige,cipele,parfeme i sve sto je moglo da bude tesko u rucni prtljag,tj onu malu torbu koja se vuce i naravno ona je na kraju bila ultrateska.ne ko velika ali ipak dosta.velika je na merenju bila ok,i manje nego sto je moglo ona mene pita imam li rucni prtljag ja reko samo ranac i pusti ona mene u avion nista me nisu smarali...elem kad je trebalo da podignem torbu na u one kasete u avionu meni nesto ne ide :shock: i pokusavam i nikako da podignem gore :lol: i doazi stjuatr,neki krsni nemac i pita jel mi treba pomoc,ja reko treba i on onako sav siguran krene da uzme torbu da je digne gore...joj kakav je izraz lica napravio kad je uzeo torbu :lol: samo me bledo pogledao i rekao pa mozda ces imati problema u minhenu kada budes menjala avion...samo sto kad mi je to reko odma sam se osnazila i gle cuda nije mi bila potreba pomoc oko podizanja torbe :lol:

elem nije mi problem da teglim svoje kofere,ja sam ih i spakovala...i imala sam zuljeva na rukama ne zna se,ali sad sta je tu je,ako nece niko da mi pomogne sigurno ih necu ostaviti :)

kada krenem na put sama pomisao da telgim nesto sto ima 6/7 kg me smori. spakujem 1 ranac pa onda pocnem da vadim...da ne bude tesko. ako mi zatreba kupicu, ali necu da natrpam. uvek me cimaju na granici, sumnjivo je ljudima kad zensko ne noci kucu na ledjima

gossca:
Ja nikad ne nosim torbe, samo bacim umiljat pogled ka nekom muskarcu... mada sto kazes i sami se nude...
Oni to rade... pa, znas ono "ja vitez, ti dama u nevolji, ti u problemu, ja dobar decko"...
Goscca

Posto si vec tu, pomozi ako imas neko musko u kuci!
Od koliko su inchi (cola) vodovodne cevi na koje se prkljucuju slavine u kupatilu ?
Nemoj da se ljutis sto ovako upadam sa ovim potpuno van teme, ali mi HITNO treba ta informacija.
Poz

Kad ih vidim onako isfeminizirane (vetjinu),
chesto osetim potrebu da ja njih pitam treba li im pomotj,
u svakom smislu.
Onaj pravi mushkarac se uvek ponudi na vreme.
Interesantno je da si tek kroz ovaj postupak primetila da ih je (nazhalost) sve manje, mislim, onih pravih mushkaraca.

Banshee:
haha joj e ovo me podseti na moje putsestvije od pre tri godine :lol: vracam se ja iz spanije,naravno nakupovala gomilu nekih knjiga i vec me muka hvata pri pomisli da cu morati da placam sto imam previse prtljaga.i odlucim da stavim sve knige,cipele,parfeme i sve sto je moglo da bude tesko u rucni prtljag,tj onu malu torbu koja se vuce i naravno ona je na kraju bila ultrateska.ne ko velika ali ipak dosta.velika je na merenju bila ok,i manje nego sto je moglo ona mene pita imam li rucni prtljag ja reko samo ranac i pusti ona mene u avion nista me nisu smarali...elem kad je trebalo da podignem torbu na u one kasete u avionu meni nesto ne ide :shock: i pokusavam i nikako da podignem gore :lol: i doazi stjuatr,neki krsni nemac i pita jel mi treba pomoc,ja reko treba i on onako sav siguran krene da uzme torbu da je digne gore...joj kakav je izraz lica napravio kad je uzeo torbu :lol: samo me bledo pogledao i rekao pa mozda ces imati problema u minhenu kada budes menjala avion...samo sto kad mi je to reko odma sam se osnazila i gle cuda nije mi bila potreba pomoc oko podizanja torbe :lol:

elem nije mi problem da teglim svoje kofere,ja sam ih i spakovala...i imala sam zuljeva na rukama ne zna se,ali sad sta je tu je,ako nece niko da mi pomogne sigurno ih necu ostaviti :)
Ko ti kriv kad si stipsa.(:
;p

storm cloud:
Јесу ли то мушкарци окилавили у последње време или ми се чини? :lol:

Ма све ОК, не мислим да је неко осуђен да вугли ташне непознате жене, али то питање ми никако не иде у главу. Зашто га уопште постављају? :confused: :roll:

Неки коментар?

Ma prosto ti je to. Mi prvo razledamo kućanicu i bacimo analizu kako bi nam bilo sa njom u kupeu/vezi/braku imamo li šansi ovo-ono....
u tom ona već odvugli torbu i skonta kako blejimo, pa onda da kao ne ispadnemo papci postavimo pitanje.

meni se niko ne nudi da pomogne iz prostog razloga sto valjda izgledam dovoljna sama sebi,svoj kofer vucem sa sobom,ne ocekujem da ga iko prihvati kao sto ni ja ne bih potrcala da nekom samohranom ocu presvucem upisano dete u vozu(ili sta vec ide po tim predrasudama musko zenskih poslova).tako da...nisam primetila tu pojavu.ma pokvarilo me zapadnoevropsko drustvo koje namece "u se i u svoje kljuse" princip :lol: mada,meni to u potpunosti odgovara kad malo bolje razmislim

ja mislim da je to prikrivena kleptomanija ,, pa si mu se svidela ,, ali nije imao srca da ti drpi prtljag ,, a priznaj da je baja bio i malo preznojen i zadihan i da je buljio u torbe kao da je hteo da ih pojede ,, ,, i onda ,, kada je video da je torba na sigurnom ,, sa olaksanjem je pitao ,, treba li pomoc ,, znajući da je tebe zastitio od svoje bolesti ,, tada je i njemu laknulo ,,,, ipak je to moral pravih kleptomana

E,ovo sto se meni juce desilo nije bas vukljanje teskog prtljaga,al je isto poprilicno glupavo.Naime,krenem ja na dzoging i zastanem usput na jednoj cesmi da napunim flasicu vodom( od 0,5l),medjutim tamo je vec bio jedan baja sa 4 balona od po 5l i ja lepo stanem da sacekam da on zavrsi.I tako toci on sve te baloncine i kad je napunio i poslednji,onako sav nasmesen mi kaze - o,izvoli natoci,ti imas samo tu malu flasicu! I mrtav ladan skupi one balone i odveze se kolima..Ja ostadoh onako sokirana i ne znam da li da se nasmejem ili da popizdim! I sad se jos pitam ,cemu je sluzio taj njegov komentar -mislim,ajde da sam ga slucajno zamolila da me propusti na trenutak da napunim svoju malu flasicu pa da on onda nastavi da puni svoje balone,nego ne,lepo sam stala iza njega i cekala da natoci, jer stvarno nema obavezu da me propusta, pa makar imala i jednu casu da natocim.Zato mi nije jos uvek jasno,sta je pisac hteo da kaze?
E,sad, kao nada da jos uvek ima OK.ljudi danas mi se odmah desila potpuno suprotna situacija.Elem,krenem ja opet na moj dzoging i ponovo stanem da sipam vodu u moju flasicu i tamo opet,sad drugi covek sa 3 balona toci.Stanem ja opet iza u nameri da sacekam,ali covek mi kaze - dajte da vam natocim vode,strasno je vruce.Ja onako u sali rekoh da bih trebalo da nosim flasu od 2l da pokrpim potrebe dok trcim,a covek mi mrtav ladan kaze - Evo popijte ovo sto sam sipao pa cu vam sipati jos!
Posle sam se dugo osecala vrlo lepo i, eto kako jedna sitnica i lepa rec moze,bar za trenutak ulepsati ovu nasu svakodnevnicu..Dovoljno je samo malo,bar na trenutak odvratiti pogled od svoje guzice i posvetiti samo sekund osobi pored nas - lepom recju,sitnom paznjom koja nas same nece nista kostati,a toj osobi ce ulepsati trenutak i vratiti veru u ljude.
Mozda ce nekome ovo zvucati pateticno,ali i to je posledica zaboravljene empatije za svet oko nas.

jelen.co:
Najbolje da svaka žena vodi na put po jednog crnca da joj vuče torbe.....
(provereni recept engleskih dama iz 19.veka)

Kad njega povedes, nista ti ne treba vise........ :-D :-D on svo to vuglenje moze sam da obavi.......... :lol: :lol: :lol:

Od kad znam za sebe znam za izraz vuglenje...valjda takva sredina...vojvodina......

P.S. Meni uvek neki prilecu da se nude a ja ovako inace nejaka uvekprihvatim tu ponudu........nek vuku.....jesu li muskarci ili sta........

Back