hello_world
Ističe se
- Poruka
- 2.714
da okilavili su ranije su ih vishe vaspitavali u tom pravcu....danas nisu kavaljeri ali su verovatno pametniji ili tako neshto poshto se razbijaju od igrica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moje srce:aaaa ako je visoka i krsna onda je sve jasno - je li gledao neko ono istrazivanje (neki kanal od ovih satelitskih), kada su odabrali dva coveka slicnog izgleda lica, nacina izrazavanja, obukli ih identicno - a jedina razlika je bila u visini - i onda ispitivali ljude po ulici cime se bavi visoki, a cime niski covek?
Gledao ja. Ovaj visoki je bio neki menadzer a ovaj mali kuvar, i sl.storm cloud:И какви су били резултати тог испитивања?
visokom coveku su dodeljivali sve neke menadzerske i ostale top profesije, a niskom neke tipa sefcic i ostalo... i poenta je bila u stilu da visoki ljudi na blic ostavljaju 'mocniji' utisak...storm cloud:И какви су били резултати тог испитивања?
Mislili su da je mali sef?moje srce:visokom coveku su dodeljivali sve neke menadzerske i ostale top profesije, a niskom neke tipa sefcic i ostalo... i poenta je bila u stilu da visoki ljudi na blic ostavljaju 'mocniji' utisak...
Gosccagossca:Ja nikad ne nosim torbe, samo bacim umiljat pogled ka nekom muskarcu... mada sto kazes i sami se nude...
Oni to rade... pa, znas ono "ja vitez, ti dama u nevolji, ti u problemu, ja dobar decko"...
ma kao neki mikromenadzer, a za visokog su uglavnom pretpostavljali neke odgovornije/bolje placene poslove..SiIent Bob:Mislili su da je mali sef?
Ko ti kriv kad si stipsa.(:Banshee:haha joj e ovo me podseti na moje putsestvije od pre tri godinevracam se ja iz spanije,naravno nakupovala gomilu nekih knjiga i vec me muka hvata pri pomisli da cu morati da placam sto imam previse prtljaga.i odlucim da stavim sve knige,cipele,parfeme i sve sto je moglo da bude tesko u rucni prtljag,tj onu malu torbu koja se vuce i naravno ona je na kraju bila ultrateska.ne ko velika ali ipak dosta.velika je na merenju bila ok,i manje nego sto je moglo ona mene pita imam li rucni prtljag ja reko samo ranac i pusti ona mene u avion nista me nisu smarali...elem kad je trebalo da podignem torbu na u one kasete u avionu meni nesto ne ide :shock: i pokusavam i nikako da podignem gore
i doazi stjuatr,neki krsni nemac i pita jel mi treba pomoc,ja reko treba i on onako sav siguran krene da uzme torbu da je digne gore...joj kakav je izraz lica napravio kad je uzeo torbu
samo me bledo pogledao i rekao pa mozda ces imati problema u minhenu kada budes menjala avion...samo sto kad mi je to reko odma sam se osnazila i gle cuda nije mi bila potreba pomoc oko podizanja torbe
elem nije mi problem da teglim svoje kofere,ja sam ih i spakovala...i imala sam zuljeva na rukama ne zna se,ali sad sta je tu je,ako nece niko da mi pomogne sigurno ih necu ostaviti![]()
storm cloud:Јесу ли то мушкарци окилавили у последње време или ми се чини?
Ма све ОК, не мислим да је неко осуђен да вугли ташне непознате жене, али то питање ми никако не иде у главу. Зашто га уопште постављају?![]()
![]()
Неки коментар?
jelen.co:Najbolje da svaka žena vodi na put po jednog crnca da joj vuče torbe.....
(provereni recept engleskih dama iz 19.veka)