Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 44.528
Pa nisa ih to ja izgovorio nego tvoji oci koje besis macku o rep.Ti ionako ne priznaješ nikakve svete oce, tako da te anateme možeš da okačiš mačku o rep.
Ne postujes niti poznajes svoje a kako tek tudje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nisa ih to ja izgovorio nego tvoji oci koje besis macku o rep.Ti ionako ne priznaješ nikakve svete oce, tako da te anateme možeš da okačiš mačku o rep.
Jok ne, ja?Ne obožavam rimskog papu.
Нисам папин идолопоклоник.Jok ne, ja?
Cim ti besis oce macki o rep zbog tvog svetog papu.
Cim ga ti zoves svetim a jos ga niko nije tako proglasio, o cemu nam ti pricas?Нисам папин идолопоклоник.
Која сам прогласио светим?Cim ga ti zoves svetim a jos ga niko nije tako proglasio, o cemu nam ti pricas?
Osim da si toliko bas naivan?
Ajde da uzmemo ovo drugo
Znaci jos gore je od naivnosti?Која сам прогласио светим?
Фантазираш!
То је етикета.
Pa nisi morao da postavis tako naslov.То је етикета.
etiketa je skup tradicionalnih pravila ili pravila o ponašanju u nekim društvenim sredinama (dvorska, diplomatska etiketa) reguliranih posebnim odredbama.
Nisam ja nikakav papoljubac, već si ti papomrzac. Tvrdiš, kao i sva tvoja (adventistička=subotarska) sekta da je rimski papa antihrist iako to nema nikakvog uporišta u Biblijom. Opsednuti ste mržnjom prema rimskom papi i Rimokatoličkoj crkvi, tako da na vašu sektu (Hrišćansku adventističku crkvu /sedmog dana/) treba gledati kao na ekstremističku versku zajednicu, moguće i opasnu, terorističku.Pa nisi morao da postavis tako naslov.
Ali papoljublje te tera.
Gedeon:Nisam ja nikakav papoljubac, već si ti papomrzac. Tvrdiš, kao i sva tvoja (adventistička=subotarska) sekta da je rimski papa antihrist iako to nema nikakvog uporišta u Biblijom. Opsednuti ste mržnjom prema rimskom papi i Rimokatoličkoj crkvi, tako da na vašu sektu (Hrišćansku adventističku crkvu /sedmog dana/) treba gledati kao na ekstremističku versku zajednicu, moguće i opasnu, terorističku.
Jel ovo stvarno pisao ili trolujes?Gedeon:
Draga naša braćo adventisti, kad povratimo Kosmet, biće neki na redu ko bogumili u vreme Stevana Nemanje. Kao da mi ne znamo da podrivate sve srpsko i služite kao agentura za vaše prekookeanske centre.
StvarnoJel ovo stvarno pisao ili trolujes?![]()
To što sam pisao nema veze sa srednjovekovnim metodama i događajima, radi se o ispitivanju obaveštajnih veza, dosijea, arhiva...Gedeon:
Draga naša braćo adventisti, kad povratimo Kosmet, biće neki na redu ko bogumili u vreme Stevana Nemanje. Kao da mi ne znamo da podrivate sve srpsko i služite kao agentura za vaše prekookeanske centre.
Krivo ti je sto ti diramo papu...To što sam pisao nema veze sa srednjovekovnim metodama i događajima, radi se o ispitivanju obaveštajnih veza, dosijea, arhiva...
Gedeon:
To je grčko kulturno-umetničko društvo. Fiktivna patrijaršija. Tu je naravno i šačica pravoslavnih Arapa kao dekor glumatanja saborne crkve.Jevreji imaju Jerusalimsku patrijarsiju da pristupe ako zele pravoslavnoj veri..
Vi ste peta kolona u hrišćanstvu. Razbijate i slabite hrišćanski svet, isto kao i Jehovini svedoci.Krivo ti je sto ti diramo papu...
sto dekor oni su tu jer zele, ali Jevreji ne zele da napustaju svoju veru.To je grčko kulturno-umetničko društvo. Fiktivna patrijaršija. Tu je naravno i šačica pravoslavnih Arapa kao dekor glumatanja saborne crkve.
Назив патријаршије: "The Greek Orthodox Patriarchate of Jerusalem, also known as the Greek Orthodox Church of Jerusalem..."sto dekor oni su tu jer zele, ali Jevreji ne zele da napustaju svoju veru.
znam to, nego kazem za Jevreje..to je bilo pitanje!Назив патријаршије: "The Greek Orthodox Patriarchate of Jerusalem, also known as the Greek Orthodox Church of Jerusalem..."
Проповедају ли им ти грчки попови хришћанство? Не. Служе ли иједну службу на ивриту - званичном језику Државе Израел? Не.znam to, nego kazem za Jevreje..to je bilo pitanje!
njima je mrsko hriscanstvo..imaju oni svoj plan!Проповедају ли им ти грчки попови хришћанство? Не. Служе ли иједну службу на ивриту - званичном језику Државе Израел? Не.
Очито су и они мрски поповима кад се не труде да им проповедају. Антисемититам, расизам... Или их се боје.njima je mrsko hriscanstvo..imaju oni svoj plan!
oni misle da su u pravu i Bogom dani, sad ce da slusaju popove..Очито су и они мрски поповима кад се не труде да им проповедају. Антисемититам, расизам... Или их се боје.