upravo tako... onaj gay koji je gore je dominantan... kako god da okrenes jedan daje a drugi primaonaj koji je gore, dominantan je. To nema veze sa seksulanim poremećajem.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
upravo tako... onaj gay koji je gore je dominantan... kako god da okrenes jedan daje a drugi primaonaj koji je gore, dominantan je. To nema veze sa seksulanim poremećajem.
Naravno da da.Treba da se osecaju muskim.
Hhahahhaaaa,mislis da se samo Homicima ,,dize na tusiranje,,![]()
Nije fer!! onda homoseksualci mogu da uzivaju u vojsci a ovi ostali da se pate![]()
Isfeminizirani ljudi nisu homoseksualci, tj ne moraju da budu...
Tom logikom i ženama treba zabraniti služenje vojske pošto se verovatno ne osećaju muškarcima, a i ne samvo vojske već i policije
Брате, видиш снимак пса како др*а на другог пса и и даље не верујеш да је дерпе...Пази сада скроз да окренемо ситуацију. Шта би ти одговорио када би ти неко рекао да је сексуални однос два мушкарца у ствари само манифестација жеље за доминацијом оног горе?
Или би једноставно рекао да су геј, као ја за ове псе?
Можемо и да одемо још даље, па за почетак да дефинишемо хомосексуалност. Онда по тој дефиницији да видимо како и шта. А могу и да ти избацим нешто што већ постоји, ово: http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexual_behavior_in_animals ... Можда видиш нешто што ниси знао о животињама, пошто мислиш да међу њима нема квир примерака...
Е и за крај пошто си у праву да се одаљавамо од теме...
@тема: Наравно да треба да иду у војску... Ма шта треба, морају бре... Ако мора гомила стрејт момака, морају и они... Никакава дискриминација није у реду, како негативна тако и позитивна. Не може неко да буде ослобођен обавезе коју ја морам да испуним, и због које ће ми судити ако је избегнем, само зато што је геј.
Ја би хомићима забранио, а женама дозволио......![]()
Sta bre zabranjeno,mi smo u kasarni imali st.vodnika pedercinu
Mora da ide.......e da i ****** ne postoje........biti ***** je trenutni debilizam pojedinca,kako moze neko da se izjasni kao "*****"
Samim tim sto je rodjen kao musko zna se sta je i ko je......
Ја би хомићима забранио, а женама дозволио......![]()
Koliko mi je poznato, nikakvo isticanje seksualnih skonosti nije dozvoljeno u vojsci.
Postoji izlazak u grad, pa ko zeli, neka tamo radi sta hoce. U kasarni ne.
A postoji sasvim prakticna mogucnost da doticni predstavnik manjine nastrada (ako nervira okolinu reklamiranjem) jer u pravu vojsku cesce idu momci sa tradicionalnim shvatanjima sveta.
Imaš takva iskustva, jel da![]()
Ne bre ja, hehe, pa nisam ja *****. Nego glupo je zabraniti nekom nešto samo zbog njegove seksualne "orijentacije".
Ali im je u kapitalizmu dozvoljeno da o svom poremećaju pričaju kao o nekakavoj slobodi izbora, umesto da im se posveti potrebna pažnja i da se traži način za njihovo izlečenje.
Ljubav muškarca prema muškarcu, ili žene prema ženi nije prirodna, jer ne daje potomstvo, kao najvažniji cilj našeg postojanja (ne samo našeg, već svega živog).
Što se mene tiče, ništa homoseksualcima ne treba zabraniti, sve dok ne počnu javno da propagiraju svoj poremećaj. Šta ko radi iza svojih vrata, ne treba nikoga da bude briga. Tako je u svakoj sferi društva, pa neka tako bude i u vojsci.
Kad ne smeju u vojsku- kako onda smeju u zatvor....???
Ah da zaboravio sam to nisu homoseksualci- oni samo hebu pedere....
U Srbiji je još aktuelan socijalistički zakon, po kome ako si homoseksualac ne možeš da služiš vojsku ili budeš profesionalni vojnik ili oficir...
Vojska po svom ustrojstvu oduvek je bila moralno zdrava organizacija.Zato ovim seksualno izopacenim osobama cija se anomalija do skoro tretirala kao bolest u psihijatriji tamo nije mesto.
Ne zelim da me iko pogresno shvati,smatram da svako ima pravo da bude ono sto zeli i da se u skladu sa tim ponasa.Smeta mi njihova agresivnost u propagiranju svojih nekonvencionalnih stavova.