Treba li homoseksualcima dozvoliti da služe vojsku?

Treba li homoseksualcima dozvoliti da služe vojsku?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Брате, видиш снимак пса како др*а на другог пса и и даље не верујеш да је дерпе... :roll: Пази сада скроз да окренемо ситуацију. Шта би ти одговорио када би ти неко рекао да је сексуални однос два мушкарца у ствари само манифестација жеље за доминацијом оног горе? :think: Или би једноставно рекао да су геј, као ја за ове псе? :think: Можемо и да одемо још даље, па за почетак да дефинишемо хомосексуалност. Онда по тој дефиницији да видимо како и шта. А могу и да ти избацим нешто што већ постоји, ово: http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexual_behavior_in_animals ... Можда видиш нешто што ниси знао о животињама, пошто мислиш да међу њима нема квир примерака... :) Е и за крај пошто си у праву да се одаљавамо од теме...
@тема: Наравно да треба да иду у војску... Ма шта треба, морају бре... Ако мора гомила стрејт момака, морају и они... Никакава дискриминација није у реду, како негативна тако и позитивна. Не може неко да буде ослобођен обавезе коју ја морам да испуним, и због које ће ми судити ако је избегнем, само зато што је геј.

Ko zna zašto se onaj pas utipovao i poče onako da se ponaša. Možda je u tom kraju ženka u teranju, to je dovoljan razlog da mužjak odlepi.
Ne bih da poredim ljude i pse. Kod pasa nema razmišljanja i "slobode izbora". Ako kod nekoga postoji devijacija, prirodnim putem će takva jedinka biti odstranjena iz procesa prenosa gena. Da ne bude da pišem kako toga nema nigde u životinjskom svetu, daću primer kod riba. Povremeno se može u akvarijumima primeti par kod kojeg oba "partnera" izbacuju ikru, tj. obe su ženke. Mada, tu je malo škakljivo polje, jer pričamo o sredini koja nije prirodna za ribe. Takođe mnoge ribe, kao juvenilne, nemaju definisan pol, i na razvoj pola utiče sredina i, opet, dominacija riba.
Da, da se vratimo na temu. Slažemo se da svi muškarci treba da idu u vojsku, da nauče barem osnove rukovanja sa oružjem, da steknu neku osnovnu disciplinu, nauče da slušaju nadređenog i bez razmišljanja izvrše naredbu (ukoliko se ne kosi sa pravilima). Naši prostori su takvi da imamo često ratove i stanovnici treba da budu osposobljeni za odbranu, bez obzira da li su gejevi ili nisu.

Sta bre zabranjeno,mi smo u kasarni imali st.vodnika pedercinu :hahaha:

Mora da ide.......e da i ****** ne postoje........biti ***** je trenutni debilizam pojedinca,kako moze neko da se izjasni kao "*****" :dontunderstand:

Samim tim sto je rodjen kao musko zna se sta je i ko je......

I vrapci na grani znaju za razliku između pedera i pederčine, samo ti ne znaš:zcepanje:

Koliko mi je poznato, nikakvo isticanje seksualnih skonosti nije dozvoljeno u vojsci.
Postoji izlazak u grad, pa ko zeli, neka tamo radi sta hoce. U kasarni ne.

A postoji sasvim prakticna mogucnost da doticni predstavnik manjine nastrada (ako nervira okolinu reklamiranjem) jer u pravu vojsku cesce idu momci sa tradicionalnim shvatanjima sveta.

Ma kako da ne, vojsku služe samo Amfilohijini unuci.

Vojska po svom ustrojstvu oduvek je bila moralno zdrava organizacija.Zato ovim seksualno izopacenim osobama cija se anomalija do skoro tretirala kao bolest u psihijatriji tamo nije mesto.
Ne zelim da me iko pogresno shvati,smatram da svako ima pravo da bude ono sto zeli i da se u skladu sa tim ponasa.Smeta mi njihova agresivnost u propagiranju svojih nekonvencionalnih stavova.

Ali im je u kapitalizmu dozvoljeno da o svom poremećaju pričaju kao o nekakavoj slobodi izbora, umesto da im se posveti potrebna pažnja i da se traži način za njihovo izlečenje.
Ljubav muškarca prema muškarcu, ili žene prema ženi nije prirodna, jer ne daje potomstvo, kao najvažniji cilj našeg postojanja (ne samo našeg, već svega živog).
Što se mene tiče, ništa homoseksualcima ne treba zabraniti, sve dok ne počnu javno da propagiraju svoj poremećaj. Šta ko radi iza svojih vrata, ne treba nikoga da bude briga. Tako je u svakoj sferi društva, pa neka tako bude i u vojsci.

Hmm.Tvoje misljenje. Koje je uzasno pogresno.
A sem toga, ta tvrdnja tipa 'najvazniji cilj naseg postojanja je potomstvo', je svojstvena kucnim filozofima, tom tvrdnjom su resio najveci deo filozofskih poteskoca u poslednjih 2500 godina.

Kad ne smeju u vojsku- kako onda smeju u zatvor....???

Ah da zaboravio sam to nisu homoseksualci- oni samo hebu pedere....

file.php
file.php
file.php

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Vojska po svom ustrojstvu oduvek je bila moralno zdrava organizacija.Zato ovim seksualno izopacenim osobama cija se anomalija do skoro tretirala kao bolest u psihijatriji tamo nije mesto.
Ne zelim da me iko pogresno shvati,smatram da svako ima pravo da bude ono sto zeli i da se u skladu sa tim ponasa.Smeta mi njihova agresivnost u propagiranju svojih nekonvencionalnih stavova.

Čisto sumnjam da bi onaj koji ima želju da služi vojsku (ako takvi uopšte više i postoje) a uz to je i derpe rekao na informativnom razgovoru da voli da se .... al da mu uđe.A mislim da ne postoji sistem za utvrđivanje seksualnih sklonosti.... :)

Back