TRČI DUŠICE
Kažu plači....plačem ja....i Cic…i smejemo se….i pričamo….i radimo…i forumašimo, ona na FB a ja na Krstarici…i opet radimo...pa ćutimo….u trenu, samo se zagledamo u monitore…..prestane kuckanje po tastaturi a suze poteku….jedini je problem kad telefon zazvoni baš tad…glas izdajica…ili ako klijent udje....i glava me jako boli...i....to je tako….
Maza i ja smo ispisale mnogoooooo blogova....mnogo priča ispričale i doživele...prepuno ljubavi, pameti, dogodovština,smeha i besa, izložbi, tone ukradene hrane...ona je sigurno u prethodnom životu bila u Sing-Singu....garantovano ...dva okota je imala, štenci...prelepo....ona je moj pas. Prepametna devojka koju svi znaju na Krstarici a i šire...hahahah znate šta znači MMM....Maza, Maša, Meš....Maša ili Šaša ili Šašava kako je zovemo je njena ćerka....ima 12 godina i još uvek je blesava kao štene....i izgleda nedozrelo.....a Meš je nemački ovčar...naša dobrica i recimo ....čuvar hahaha
Maza je bretonka...naš prvi pas...i....početkom maja bi imala punih 15 godina...vreme je...dogorela joj sveća...ne može moja devojka više, stara je i bolesna, ne zna za sebe, udara svuda, pada, ne zna da jede više, vodu grize...od nedelje nema ni jedan bistri momenat.....hoće kereća dušica da ode...umorna je moja devojka..eto...život...prelep....i sve bih ponovila da mogu....sve...i greške...
Sada....imamo dva M...moja prikolica je kraća za jedan vagon. Juče ujutru smo doneli odluku da je uspavamo….sinoć…smo se oprostili. Jutros....
Mazina dušica sad trči poljem kojim smo se šetali i gde je sa Šašavom za par sekundi postajala samo bela tačka....dve bele tačke u zelenom ili žutom prostranstvu...sloboda duha ...
Nedostaje mi.....jako....svima fali taj pogled prepametni....i....Maša i Meš je traže....i....
Trči dušice ...putuj....i hvala za prelepih 15 godina....i znaj, uvek ćemo biti MMM