TRČI DUŠICE

(priče o kerećim ljubavima)​

TRČI DUŠICE

Kažu plači....plačem ja....i Cic…i smejemo se….i pričamo….i radimo…i forumašimo, ona na FB a ja na Krstarici…i opet radimo...pa ćutimo….u trenu, samo se zagledamo u monitore…..prestane kuckanje po tastaturi a suze poteku….jedini je problem kad telefon zazvoni baš tad…glas izdajica…ili ako klijent udje....i glava me jako boli...i....to je tako….

Maza i ja smo ispisale mnogoooooo blogova....mnogo priča ispričale i doživele...prepuno ljubavi, pameti, dogodovština,smeha i besa, izložbi, tone ukradene hrane...ona je sigurno u prethodnom životu bila u Sing-Singu....garantovano ...dva okota je imala, štenci...prelepo....ona je moj pas. Prepametna devojka koju svi znaju na Krstarici a i šire...hahahah znate šta znači MMM....Maza, Maša, Meš....Maša ili Šaša ili Šašava kako je zovemo je njena ćerka....ima 12 godina i još uvek je blesava kao štene....i izgleda nedozrelo.....a Meš je nemački ovčar...naša dobrica i recimo ....čuvar hahaha
Maza je bretonka...naš prvi pas...i....početkom maja bi imala punih 15 godina...vreme je...dogorela joj sveća...ne može moja devojka više, stara je i bolesna, ne zna za sebe, udara svuda, pada, ne zna da jede više, vodu grize...od nedelje nema ni jedan bistri momenat.....hoće kereća dušica da ode...umorna je moja devojka..eto...život...prelep....i sve bih ponovila da mogu....sve...i greške...
Sada....imamo dva M...moja prikolica je kraća za jedan vagon. Juče ujutru smo doneli odluku da je uspavamo….sinoć…smo se oprostili. Jutros....
Mazina dušica sad trči poljem kojim smo se šetali i gde je sa Šašavom za par sekundi postajala samo bela tačka....dve bele tačke u zelenom ili žutom prostranstvu...sloboda duha ...
Nedostaje mi.....jako....svima fali taj pogled prepametni....i....Maša i Meš je traže....i....

Trči dušice ...putuj....i hvala za prelepih 15 godina....i znaj, uvek ćemo biti MMM :heart:

Pa doživela je Maza pun vek,imala imala lep i ispunjen život a ispunjavala je i ona vaš a sad je dobila i lep blog.Nadam se da znaš da nije dobro da previše žališ jer život ide dalje a lepe uspomene umeš ti i treba da čuvaš.

zxy;bt191508:
Pa doživela je Maza pun vek,imala imala lep i ispunjen život a ispunjavala je i ona vaš a sad je dobila i lep blog.Nadam se da znaš da nije dobro da previše žališ jer život ide dalje a lepe uspomene umeš ti i treba da čuvaš.

Znam Z....sve znam. Par dana će biti ovako....šareno....promenljivo raspoloženje...:zag:

Prošle godine uginula je mala papiga mog dječaka...Bože, da mi je neko rekao da ću tada osjećati takvu prazninu, ne bih mu vjerovala....znam koliko si ti voljela Mazu...mogu zamisliti kako ti je teško to palo....ali...sve je to život....pasji život...baš kao i čovječiji....krug....rađanje i nestajanje...tako mora:heart:

RiadaT.;bt191514:
Prošle godine uginula je mala papiga mog dječaka...Bože, da mi je neko rekao da ću tada osjećati takvu prazninu, ne bih mu vjerovala....znam koliko si ti voljela Mazu...mogu zamisliti kako ti je teško to palo....ali...sve je to život....pasji život...baš kao i čovječiji....krug....rađanje i nestajanje...tako mora:heart:

Znam dušo....sve znam ko matora.....ali ipak jako boli...i nek boli...Bogu hvala ima i šta. Kad dodjem kući večeras....i dva MM me sačekaju.....pa, idemo dalje u susret ljubavima....imamo ih još :heart:

Znamo mi svi da oni moraju da odu... pre nas.
Ali... to ne znači da manje boli. I da manje nedostaju.
Da... imala je prelep život... i oplemenila vaše.
I naše... kroz ove blogove i svu onu priču.
Mazuljak... uz prelep pogled "gladne godine" :heart:

smeh;bt191516:
Znamo mi svi da oni moraju da odu... pre nas.
Ali... to ne znači da manje boli. I da manje nedostaju.
Da... imala je prelep život... i oplemenila vaše.
I naše... kroz ove blogove i svu onu priču.
Mazuljak... uz prelep pogled "gladne godine" :heart:

Baš tako.....hahahah bože Smeh šta je sve izela za života...mislim ukrala z:shock: I u nedelju popodne, sedimo Maca i ja u letnjoj kuhinji, pijemo kafu, jela se krčkaju...psi oko nas....a ona, zamisli, dodje da se mazi i kad joj je bilo dosta samo ode do kante za djubre, podiže njuškom poklopac i poče zubima da izvlači napolje kesu sa djubretom z:shock: ....domaćinsko kuče bre....ne dava da se baca hrana.To je njena poslednja kradja u pokušaju ...duša moja lopovska :heart:

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, placeeeeeeeeeeeem, a na poslu sam :(((((((((((((
Jooooooooj znam kako je.....UZASNO!!!!
Sta god da kazem, nema smisla, osim, to je zivot, boli, proci ce, a ona je tamo gde treba da bude......
ljubim te......

mari47;bt191558:
Sve razumem, nešto bih da kažem, reč me ne nalazi
Poznavala sam Mazu sa najpametnijim očima, kad mi je
sedela uz nogu i čekala da je pomazem...
z:(

Jesi je poznavala....sad trči nema kad da se mazi...pa to je lovački pas a znaš kakvi su oni kad izadju ....
i ....baš mi .....ma.....samo život i to prelep :zag:

Mazinu naslednicu,samo u macjem obliku,odgajam ja ovde....
zavlaci glavu u kantu sa smecem i redovno se pentra na radni deo kuhinje
da slucajno nesto ne bacimo sto nije za bacanje :lol:

Al tuga :sad2: :rida:

lejla.al.dbuni;bt191701:
"Mazina dušica sad trči poljem"....nebeskim poljem,M.M.M.

Od jutros si me baš rasplakala,curo velikog srca.

Ali,to je samo život....zap ne?:sad2:

:heart:

jeste lejla.....samo život...koji treba odživeti....i preživeti čekajući da obloge koje stavlja vreme ublaže bol...sad, mnogo bole talasi tuge...svuda... :sad2:...:zag:

Back