boris0230
Aktivan član
- Poruka
- 1.583
Kakvi problemi mogu da budu ako ne uradis svih 30 
Danas 17, sutra 24, prekosutra 30, tako stvari funkcionisu...

Danas 17, sutra 24, prekosutra 30, tako stvari funkcionisu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kod kuce radim samo na vratilu..maximalno se podignes i koliko mozes..probaj sa ispravljenim i savijenim kolenima..ako je teze verovatno je bolji ucinak..jedino da uzmes one punjene tegove koji se zalepe oko clanka..mislim da nisu vise od 2kg.

probaj u nastavku ovih lezecih..prebacis jednu nogu na koleno druge..na pr levu na desno..i onda zapinjes desnim laktom ka levom kolenu bez spustanja do draja..10ak puta pa druga noga-ruka..videces kako se upale odmah
a noge su mi na zemlji ?
Ta vezba je odlicna za donje trbusnjake ali ne pokrece "pistolje". Ako mislis na deo koji je spojen na dole sa lepezom?

ako znas na sta mislim, na ovim slikama je bas izrazeno, skroz dole simetricno dva komada
preporucena vezba gore radi to 

Fit ball?Fitt ball je odlicna, pa izmedju ostalog i za trbusnjake![]()
Da ali bolja je fora kada stavis ruke iza gleve i ispruzis.Laksa varijanta je kada stavis ruke ispod glave...Dizes polako do gore noge pa jako polako do dole....kasnije dizes noge samo do pola,pa do dole polako.Mozes i da ih siris prema gore,a potom skupljas-sledecim ponavljanjem.Za donji stomak - legnes na ravnu podlogu, ruke ispod dupeta i podizes noge iznad glave...Na primer, tri serije po dvadeset ponavljanja...Odlicna vezba...![]()
Trebas se skoncentrisati,dobro je i slusati neku brzu muziku koju ti volis....to ti daje dodatni podsticaj!Ja sam mislio da znam sta znaci koncentrisati se dok radis vezbu. Napisao sam to na drugoj temi.
Znaci trudio sam se da sto vise koristim trbusnjake i uradio sam 20 15 15 i dobio upalu goru nego da sam bez koncentracije uradio 50 50 50 kao sto sam radio bez upale...ovako sam sebi ustedeo vreme i trud...
Koncentracija je jako bitna, ja sam mislio da sam ispostovao to pravilo ali sad sam video da nisam dovoljno...![]()
Npr.to ti je isto kada moras nesto da radis sto ne volis....pustis tada muziku koju bas gotivis i zavoleces taj posao!
Kako bilo.....ima dobar uticajBravo
Pavlovljev uslovni refleks.
Ima nešto slično u kultnom Kjubrikovom filmu "paklena pomorandža"...

Procitala sam da ne valja da se rade trbusnjaci svaki dan,nego samo 3 puta nedeljno.Jer onda nemogu pravilno da se raziju misici...Kako vi vezbate?I sta mislite jel to samo neko lupio.Zvuci logicki jer se misici zatezu dok se odmaraju,a ne dok vezbate.