Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Nisam bio te srece da radim preko zadruge .shmrc
Nije mi jasan fazon tih omladinskih zadruga, das im br telefona i nikad te ne zovu..kao npr OZ Bulevar. Cak moras ti da ih zoves svako jutro..to za vreme Tita nije bilo (zajebavam se )
i u tim Zadrugama cesto radi veza
neko dobije teglenje, a neko setkanje, a neko ne dobije nista
kazu da je u Beogradu OZ Bulevar najbolja, ali to je pitanje
dosta zavisi i od toga gde te sibnu, vrlo je moguce da poslodavac kasni sa isplatama ili nece ni da isplati tvoju zaradu i slicno
i u tim Zadrugama cesto radi veza
neko dobije teglenje, a neko setkanje, a neko ne dobije nista
kazu da je u Beogradu OZ Bulevar najbolja, ali to je pitanje
dosta zavisi i od toga gde te sibnu, vrlo je moguce da poslodavac kasni sa isplatama ili nece ni da isplati tvoju zaradu i slicno
Isplata zarada od strane firmi je u skoro svakom slucaju garantovana.......Od 1000 slucajeva ne dogodi se mozda jedan kada firma ne uplati novac zadruzi.......
Problem nastaje na drugoj strani, zato sto zadruga ne uplati taj novac zadrugarima, nego ga koristi za druge svrhe......
Sto se tice veza , one su veoma vazne u zadrugama.........Za vreme mojih studija(krajem osamdesetih godina prslog veka), ja sam kao dobar sa direktorom omladinske zadruge svaki dan isao da radim(po papirima) a ustvari sedeo u stanu(firma trazi 12 njih oni posalju 11, mene vode da sam tamo isl.).