Trazim smestaj u CG? ima ili nema?

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
qix2.jpg

i naravno - smokve!

bio u nabavci, voli, maxi, 365, iza aerodroma ka budvi, posle kruzne raskrsnice

u 365 na spratu kupio one `patike` za ulazak u vodu. br 45 samo 3 Evra!. preporucujem

Ma kakve patike????????:rtfm: Treba uživati u tom šljunku i pesku!!!

- - - - - - - - - -

...ja ne volim imamo u komsiluju ogromnu smokvu i mogla bih da naberem kad god hocu, ali je to pored dinje jos jedino voce koje bas ne mogu...
...mada lepo izgleda tako na fotki, uzivajte prijatno :)

Može smokve, ali sušene:manikir:

danas na plazu drazin vrt! prelepo, sredjeno tiptop, omanja plaza, vrh. ima jedna mana sve lezaljke su rezervisane, pa sam bio na desnomvmanjem delu, ali i tamo je isto uredjeno. preporucujem

veceras bio malo do kotora do starog grada. ugodjaj svetski. opusteno. posedeli malo na onom najsdirem delu cim se udje levo, kafa, sokovi, sladoled, pivo, kisela, nije ni skupo za sest osoba oko 21 evric

...ko ode u Kotor, a ne sedne tamo da popije kafu ili neko picence moze da racuna da i nije bio u Kotoru:D
...a svi kukaju kako je skupo u CG i kako je Grcka kao jeftinija, nije nego...vec im pase zbog sopinga...

....sto se tice lezaljki ako si zainteresovan, zamolis onog koji naplacuje, da ti ostavi sa sutradan, ali moras
da ispostujes pa dodjes, bar je tako ovamo gde ja idem...

juce pre podne plaza drazin vrt. divna voda, prelepa plaza,mirno. popodne orahovac plaza na sankove. lepa voda, dosta sveta, puno mladih, sve vrvi, smeh....

i snimim ovo sokocalo. jedno skoro pola sata se neko sjajno zabavljao, daleko od plaze, gore, dole, levo desno, pod vodu, pa uvis... je ben li ga sta je ovo

dxd3.jpg

Poslednja izmena:
opet po ribu. u ljutoj kad se ulazi sa desne strane siva zgrada, ima reklamni pano, odlicno snabdevene svezom ribom, skoljkama, skampima, lignjma...

asortiman da je u beogradu bila bi sjajna lusuzna prodavnica. vrh

ima i zacina, morska soo, maslinovo ulje,,,,vina. vina iz cg, srbije ali i iz hrvatske. davno zaboravljena sjajna vina

ovo smatrajte ne kao reklamu nego kao info, za sve u tom kraju kotor-risan. ko dodje nece pogresiti

kj7j.jpg

predvece bio do tivta.

mnogo je lep grad. ima mesta za parkiranje, puno turista a nije guzva.

obisao porto marinu! svetski objekat, velika luka za jahte i ostale turisticke brodice, naselje mozdai bolje od slovenske plaze, prelepa vegetacija, luksuzno osvetljenje.

ne znam kako je u monte karlu ali ne verujem da je puno bolje. preporucujem za laganu vecernju setnju ili kad ko voli

naravno i PODMORNICE. dve podmornice iz jna, ima i jedna bas mala ali u zgradi. obisao veliku podmornicu iznutra, placa se ulaz. ako ste u blizini obavezno posetite

ps nasao sam i odlican burek sa visnjama kod poste, ali mi nije bilo vreme za to

b8iv.jpg

popodne u orahovcu, plaza na sankove, prava vaterpolo utakmica! igrali su mladi ali i stariji, pretpostavljam vaterpolisti vk primorac iz kotora.

prelepo sportsko dogadjanje, neocekivano, prisutni kupaci sa paznjom su pratili zestok sportski dvoboj drugara. za vreme meca klinac mi upao sa pontona u vodu! ali se snasao i vesto postupio u iznenadnoj neprijatnoj situaciji

prepodne na plazi galebova stena, kad se izadje iz ljute ka kotoru.

ima ladovine, sjajna mala plaza kao omanji zaliv, lepa voda, dozivljaj fantastican. pogodno za decu

sa druge strane, na kraj plaze pa 15 m iza, mladi se zabavljali skacuci u vodu, i jedna ne bas mlada ruskinja

ps8r.jpg

sutra gudbaj! popodne za trebinje, malo do one velicanstvene crkve nova gracanica, malo u bastu pod platanima, pa prekosutra da se porani kuci.

pauza u visegradu da se obidje andric grad. i to je to

ps da podsetim gurmane - njeguska prsuta rezana i u vakum pakovana cena oko 15 e za kilogram. to kod nas nema bez 25 E. toliko je dobra da i deca jedu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back