S
Svetlana 55
Gost
moja drugarica ima problem a ja ne znam kako da joj pomognem!Jos uvek je nevina i kada je pokusala da spava da deckom strasno je bolelo!Kako da resi problem?
ops:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svetlana 55:moja drugarica ima problem a ja ne znam kako da joj pomognem!Jos uvek je nevina i kada je pokusala da spava da deckom strasno je bolelo!Kako da resi problem?ops:
Da napomenem celom forumu... taj nisam ja.apotekarka:Evo ja, praktično i iskustveno-znam jednog (najmanje) koji bi joj rešio problem za 3 do 5 minuta, pa bi odskakutala veselo u lepšu budućnost.
Ako hoće kontakt, javi se na private...
Milow:Da napomenem celom forumu... taj nisam ja.apotekarka:Evo ja, praktično i iskustveno-znam jednog (najmanje) koji bi joj rešio problem za 3 do 5 minuta, pa bi odskakutala veselo u lepšu budućnost.
Ne bih da osporavam mudrost postova iznad mog, no mislim da su moguce dve opcije :Svetlana 55:moja drugarica ima problem a ja ne znam kako da joj pomognem!Jos uvek je nevina i kada je pokusala da spava da deckom strasno je bolelo!Kako da resi problem?ops:
Nek uzme morfijum pre sexa.Svetlana 55:moja drugarica ima problem a ja ne znam kako da joj pomognem!Jos uvek je nevina i kada je pokusala da spava da deckom strasno je bolelo!Kako da resi problem?ops:
ma jok....neka uzme lokalnuKad_LupimLupim:Nek uzme morfijum pre sexa.Svetlana 55:moja drugarica ima problem a ja ne znam kako da joj pomognem!Jos uvek je nevina i kada je pokusala da spava da deckom strasno je bolelo!Kako da resi problem?ops:
...ali jesam jaMilow:Da napomenem celom forumu... taj nisam ja.apotekarka:Evo ja, praktično i iskustveno-znam jednog (najmanje) koji bi joj rešio problem za 3 do 5 minuta, pa bi odskakutala veselo u lepšu budućnost.
Istina jeste da on jeste taj 8)Chernobill:...ali jesam jaMilow:Da napomenem celom forumu... taj nisam ja.apotekarka:Evo ja, praktično i iskustveno-znam jednog (najmanje) koji bi joj rešio problem za 3 do 5 minuta, pa bi odskakutala veselo u lepšu budućnost.
Ako hoće kontakt, javi se na private...![]()
goodday:ma jok....neka uzme lokalnu![]()
![]()
Milow:Istina jeste da on jeste taj 8)Chernobill:...ali jesam jaMilow:Da napomenem celom forumu... taj nisam ja.apotekarka:Evo ja, praktično i iskustveno-znam jednog (najmanje) koji bi joj rešio problem za 3 do 5 minuta, pa bi odskakutala veselo u lepšu budućnost.
Ali... apotekarka ce morati da potvrdi![]()
nove cipele uvek zuljaju dok se ne razgaze... taj problem je lako resiv, samo ne znam sta se TI guras da ga resis... 8)Svetlana 55:moja drugarica ima problem a ja ne znam kako da joj pomognem!Jos uvek je nevina i kada je pokusala da spava da deckom strasno je bolelo!Kako da resi problem?ops:
apotekarka:Milow:Istina jeste da on jeste taj 8)Chernobill:...ali jesam jaMilow:Da napomenem celom forumu... taj nisam ja.apotekarka:Evo ja, praktično i iskustveno-znam jednog (najmanje) koji bi joj rešio problem za 3 do 5 minuta, pa bi odskakutala veselo u lepšu budućnost.
Ali... apotekarka ce morati da potvrdi![]()
To bi bilo obmanjivanje javnosti.Nije da nismo navikli, ali ipak....