Trazim savet od zenskog sveta

e, text ajd sto ti je dugacak...to nije tako grozno, al´ lupi, bre, pokoji enter da malo razdvojis taj text...zaboljele me oci:
nego, salim se ja, nije tebi do razdvajanja sada...
A sta je sa tvojom djevojkom?
Hoces li ti nju ostaviti ako uspjes komsinicu smuvati?
Ja, ovaj hocu da kazem da te potpuno razumjem...kad emocije potpuno prevladaju, kad svoj razum uopste ne cujes...
A i komsinicu razumjem...i ne osudjujem je...i ne mislim da je glupa...cura jednostavno ne zna kako sada...ona je vjerovatno u istoj situaciji kao ti. Mislim da je luda za tobom ali jos uvjek cuje svoj razum koji joj govori da je vasa eventualna veza nemoguca.
A znas sta jos mislim?
Da ako su emocije tako jake, da ne treba da ih ignorises....da treba razum da ignorises...da treba srce da slusas....i da odes kod komsinice i da joj kazes da ti srce za njom puca...da cini s´ tobom sto joj je volja...da ti kaze jasno i glasno jel´ osjeca ona isto za tebe. DA ili NE.
U zavisnosti sta ti kaze gledaj sta ti je ciniti.
Zelim ti srecu, trebace ti.

Incognito:
Batali... cim se neko toliko premislja, premisljace se i posle, i svo vreme, i samo ces ti na kraju da poludis od njenih tripova...
Pitas lepo - da ili ne... Bez objasnjenja, bez pravdanja... Prosta dvoslovna rec... Ako kaze 'ne' zatvoris tu knjigu, gurnes je na policu odakle vise nikada istu uzeti neces, a kad je prasina prekrije vise neces ni misliti o njoj... U medjuvremenu nadji neku interesantniju knjigu zaista vrednu citanja...

My way, kratko i jasno, tj. 7e8itachno, piece of cake.

Dragi moj izashla sam iz iste situacije pre chetri po meseca... Jurila, chitala signale pogreshno bila odbijana i sve tako chetiri godine u krug...
a onda sam prestala, ne da mislim na njega vec da obracam paznju, i sve se okrenulo...tri meseca je on mene cimao jurio muvao i evo vec mesec i po dana smo zajedno i lepo nam ide.
Prestani da je cimash iskuliraj je u potpunosti i videcesh ako joj je barem malo stalo do tebe ona ce pocheti tebe da cima.
Nije bitno da li je mushki ili zenski mozak, kada nas jure pravimo gard i to veeeliki, a kad prestanu pochinju da nam nedostaju.
U medju vremenu knjigu u ruke ipak je to bitnije za zivot od jedne devojke.
Nadam se da cesh uskoro uspeti da se izvuchesh iz "situacije".
Srecno
KISS

naturaly:
evo prvog ovolikog posta da procitam do kraja...
i to zato sta sam mislio da ce biti neke akcije 8) kad
ono :cry:
ovo mi je sve simpaticno!
Kao deca u 3. osnovne
No da ti ne bih stao na muke Tantalove
evo predlog:
" Samo je opsedaj i cini te romanticne stvari non-stop
jer (prema tvojoj prici)nece moci jos dugo da izdrzi!!!!"

veruj svojim instinktima!!!

ovaj covek je potpuno u pravu !!!!
post je i meni bio zanimljiv( a to je cudno takodje zbog duzine)i da...samo napred...ni jedna zena nije ostala gluva i slepa ne neznost i romantiku...pa cak i ako kaze da joj smeta - laze!
Pridobices je samo tako nasatavi...

Ali...sta je sa tvojom devojkom?????
:roll:

Vragolasta Amfibija:
naturaly:
evo prvog ovolikog posta da procitam do kraja...
i to zato sta sam mislio da ce biti neke akcije 8) kad
ono :cry:
ovo mi je sve simpaticno!
Kao deca u 3. osnovne
No da ti ne bih stao na muke Tantalove
evo predlog:
" Samo je opsedaj i cini te romanticne stvari non-stop
jer (prema tvojoj prici)nece moci jos dugo da izdrzi!!!!"

veruj svojim instinktima!!!

ovaj covek je potpuno u pravu !!!!
post je i meni bio zanimljiv( a to je cudno takodje zbog duzine)i da...samo napred...ni jedna zena nije ostala gluva i slepa ne neznost i romantiku...pa cak i ako kaze da joj smeta - laze!
Pridobices je samo tako nasatavi...

Ali...sta je sa tvojom devojkom?????
:roll:

ma nista...tu je u mislima...jos uvek!!!
u ovih zadnjih par dana sto me nije bilo ovde
se izdesavalo toliko toga da
mi je sada taj problem stvarno smesan...

Bice devojaka ( kao ona)jos...nadam se
A nada uvek poslednja umire!!!

Neke te kriticne situacije navedu na
duboko razmisljanje!!!!!!!!

Back