Moj dragi sa kim zivim ima cerku iz prvog braka s kojom sam u dobrim odnosima ali nesto ipak ne stima...naime ona je posecivala neku skolu plesa i sada se neko dosetio da napravi igranku gde ce doci roditelji da im pokazu sta su naucili...On pritom mora da bude obucen u najlepse odelo i da igra sa svojom cerkom...sve je to mnogo lepo da sad nije ponovo dosao u divan kontakt sa bivsom koja se takodje sprema na tu igranku i sad se lepo dogovaraju da ne razocaraju dete da idu tamo...Naravno on iako tvrdi da sve to radi zbog cerke vredno trazi odelo i sve sto pride ide a da pritom uopste ne prica sa mnom da se dogovorimo i sl...Reci cete mozda da sam ljubomorna kucka ali bila bi neiskrena da priznam da mi nije krivo zbog toga ne sto se plasim nje vec sto sam totalno u drugom planu...sedecu kuci jer ja njemu ne zelim da vracam milo za drago pa i ja izadjem vec eto samo pitam je li to sve u redu sto radi...Zaista ne bi pravila problem da ide samo on i cerka da ona ponosno pokaze tatu i da joj bude lepo jer joj sigurno nije lako zbog razvoda i zao mi je sve dece sto ispastaju ali nekako mi mirise da je druga igra u pitanju...Recite jesam li u pravu sto se ljutim ili treba da pustim sve pa kako bude...