Trazim posao

LilaLola

Početnik
Poruka
27
Pozdrav svima! :bye:

Prevodim sa engleskog,arapskog na srpski i obrnuto. Pisano i usmeno,sa mogućnošću zakazivanja online Skype razgovora privatno i poslovno. Ako Vam je potreban prevodilac ili mozda znate nekoga kome je potreban,pisite mi u "privatne poruke".

Hvala,cujemo se!

Prevodim sa engleskog,arapskog na srpski i obrnuto. Pisano i usmeno,sa mogućnošću zakazivanja online Skype razgovora privatno i poslovno. Ako Vam je potreban prevodilac ili mozda znate nekoga kome je potreban,pisite mi u "privatne poruke".

Hvala,cujemo se!
Imaš firme koje angažuju ljude potpisivanjem ugovora da online držiš časove. Ako te to interesuje.

Региструјеш се лепо као паушалац, неких 300Е доприноси и порези месечно. Ако радиш фул тајм, боље него тих 57% за непријављени рад.

ako zarađuješ preko 500e otprilike ... mada i onda ostane oko 200e ako zarađuješ baš 500
možda da se registruješ negde u unutrašnjosti pa je nešto manje
ako zaradiš mesečno 1000 da li isto plaćaš tih 300 hm... što je bolje nego 570

ako zarađuješ preko 500e otprilike ... mada i onda ostane oko 200e ako zarađuješ baš 500
možda da se registruješ negde u unutrašnjosti pa je nešto manje
ako zaradiš mesečno 1000 da li isto plaćaš tih 300 hm... što je bolje nego 570
Тражи посао: 8 сати дневно Х 20 дана је 160 сати, ако си фултајм. Па и да му је 5Е сат, што је за светске размере смешно, то је 800Е.
Него има онај проблем што да би се зарадило, мора и да се ради.

Hvala,cujemo se!

Стижу нове технологије.

Сад сви имају гугл преводиоца. Скупи преводиоци скоро никоме нису потребни, кад имају за џ Гугл преводиоца.

Стижу нове технологије.

Сад сви имају гугл преводиоца. Скупи преводиоци скоро никоме нису потребни, кад имају за џ Гугл преводиоца.

potrebni su onda guglu pošto i dalje treba da se usavrši. baš se provali kad prevedu prevodiocem na npr srpski
mogu misliti arapski :D

Back