Tražim moderatora i PDF

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Darth Vader

Buduća legenda
Banovan
Poruka
29.307
Gde ću moći na miru da vodim svoj blog a da mi niko ne briše postove.
Ja ne mogu da izdržim to kad mi neko obriše post na mojoj temi.
Napustio sam već dva foruma zbog toga.
Znam da su neke moje izjave sasvim neprimerene ali ja jednostavno ne mogu da podnesem da mi neko obriše post i nastaje onda totalni haos.
Neki koje ja ne podnosim to znaju i onda me provociraju.Ja onda odreagujem.Oni mi prijave post neko dođe obriše post i onda nastane haos.
Obrisao sam već dva bloga.
Tražim PDF gde ću biti na miru.

Ovo je najveci srpski forum, naravno da ces ovde imati najvise citalaca, ali moras postovati pravila :P
Ako otvoris svoj forum moras izreklamirati da se zna, pa na neki nacin dovesti ljude, sto je poprilicno tesko...
Meni treba mir.A ne čitaoci.Komentatori.Filozofi.Pametnjakovići.
Vidiš kako to počinje.
Ja sam otvorio temu.Koja se tiče samo mene.Isključivo.I namenjenu moderatorima.
Jel tako?
I?
Vidiš šta se dešava.
Ona je došla da da svoje mišljenje.
Ona uopšte ne zna.Da sam ja ugasio dva svoja bloga.Ovaj drugi isključivo zbog moderacije.
Ovaj.Došao je.Eto.Da se pravi pametan.Na meni.I ja sad.To otrpim.A ne mogu.I ja sad.Ako ga iznapušavam kao majmuna.Onda će neko da dođe i obriše mi post.I onda ću ja da napravim haos.I na ovoj temi.Razumeš.
U stvarnosti.Ja bi ga zbog ovog tukao.Odmah.Bez reči.Ali to se ne dešava u stvarnosti.Nego ovde.
Neću više ni da pišem.
Ništa.
Ja da dozvolim da mi postove brišu neki..nevažno.Da me provociraju gori od mene.Da se neko iživljava na meni.A da mu ja ne mogu ništa.Neću onda ni da pišem ništa.
To je sve.

Screenshot_2022-10-01-08-26-09-268_com.android.chrome.jpg

Znam da su neke moje izjave sasvim neprimerene ali ja jednostavno ne mogu da podnesem da mi neko obriše post i nastaje onda totalni haos.
Neki koje ja ne podnosim to znaju i onda me provociraju.Ja onda odreagujem.Oni mi prijave post neko dođe obriše post i onda nastane haos.
Imaš Krstarica Blogove.
A ako te i tu budu brisali uzmi lepo otvori blog ili na Wordpress ili na Blogger ili nešto slično tipa Wix itd.

Prosto kupis svesku i kad zavrsis ubaci u Fioku🤗

Mora da postoji neko mesto.Negde.
Da imam svoj forum pustio bi te da na odredjenoj temi pises sta te volja i zakljucao je za ostale, iako, tesko da postoji takvo mjesto na netu.
Pokojni Thiazi.net bio je nesto najblize slobodi, tek kada ga je Verfassungsschutz zatvorio, shvatili smo sta smo izgubili.
Zasto ne ignoriras provokacije?

Ti si bio na onom forumu gdje je sada Fabrika?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back