kojke
Početnik
- Poruka
- 12
Moze jos jedna preporuka za neki dobar ljubavni roman,bez ovih danijela stil,bacic alimpic i ostalih komercijala, znaci trazim nesto stvarno dobro za devojku,moze neki klasik.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze jos jedna preporuka za neki dobar ljubavni roman,bez ovih danijela stil,bacic alimpic i ostalih komercijala, znaci trazim nesto stvarno dobro za devojku,moze neki klasik.
Ако је интересује и историја, за препоруку је "Дует душа" Ане Атанасковић, о Александру Обреновићу и Драги...Moze jos jedna preporuka za neki dobar ljubavni roman,bez ovih danijela stil,bacic alimpic i ostalih komercijala, znaci trazim nesto stvarno dobro za devojku,moze neki klasik.
Da li neko zna da li je na nasim prostorima izasao osmi deo dela"Mracna kula"od Stivena Kinga?
Nisam stručnjak za Kinga, ali koliko kapiram to je to: http://www.vulkani.rs/42f92423-2c10-49b4-b33b-1cd2c11919a1/VETAR-KROZ-KLJUCAONICU.aspx#.VEp-wCtAPjg
Hehehhehe, bas klasika"Ptice umiru pevajuci"
- - - - - - - - - -
Y E S!!!!!!!!!!Hvala ti ko bratu!

Ima li gdje na internetu nešto od Štulićevih prepjeva?
Imam Don Kihota u jednom velelepnom, cenim i jako skupocenom izdanju, dobro je da ste me podsetili da i on postoji , potrudicu
se da ga prodam za velike pare( ispod stotke ojra nema nista). Ne znam od kud mi ta knjiga, velicine je metar sa metar ( preterujem, al ne mnogo)
svaka je druga strana ilustrovana, neki predivan crtez, slika, knjiga jel virgo intacta jer nisam postigla da i nju citam , pa tje vidimo.
Kako da kod mene IMA? Covek iz Sombora prodaje Don Kihota pa jos na cirilici!!!Don Kihot!
Drugi put.
Ko zna?
Srpski prevod.
- - - - - - - - - -
Nema.
Kako da kod mene IMA? Covek iz Sombora prodaje Don Kihota pa jos na cirilici!!!