Trazim knjigu!

Moze jos jedna preporuka za neki dobar ljubavni roman,bez ovih danijela stil,bacic alimpic i ostalih komercijala, znaci trazim nesto stvarno dobro za devojku,moze neki klasik.
Ако је интересује и историја, за препоруку је "Дует душа" Ане Атанасковић, о Александру Обреновићу и Драги...

Inace mnogo je povoljnije kada se narucuje online. Ja napravim listu od 4,5 knjiga i narucim. Ovaj put mi je trebalo nesto ljubavno za devojku,a za sebe sam narucio Bukovskog(nas prvi susret,da vidim kako ide),Markesovog pukovniko kome niko ne pise,i Slepilo,video sam da su i to izdali posle dosta vremena. Nadam se da sam napravio dobar izbor. Inace sto se Bukovskog tice predpostavljam da je slican kao Selindzer,Palahuk,ili Palanjuk(borilacki klub,za kojim sam odlepio).

Imam Don Kihota u jednom velelepnom, cenim i jako skupocenom izdanju, dobro je da ste me podsetili da i on postoji , potrudicu
se da ga prodam za velike pare( ispod stotke ojra nema nista). Ne znam od kud mi ta knjiga, velicine je metar sa metar ( preterujem, al ne mnogo)
svaka je druga strana ilustrovana, neki predivan crtez, slika, knjiga jel virgo intacta jer nisam postigla da i nju citam , pa tje vidimo.

Imam Don Kihota u jednom velelepnom, cenim i jako skupocenom izdanju, dobro je da ste me podsetili da i on postoji , potrudicu
se da ga prodam za velike pare( ispod stotke ojra nema nista). Ne znam od kud mi ta knjiga, velicine je metar sa metar ( preterujem, al ne mnogo)
svaka je druga strana ilustrovana, neki predivan crtez, slika, knjiga jel virgo intacta jer nisam postigla da i nju citam , pa tje vidimo.

Stavi da vidimo.

Izdale Novosti. Samo, papir je providan. Užas. Prošetaj Kupindom, možda nađeš nešto što ti odgovara. Recimo ovo.

Ne znam kako sam promašila link Novosti. Htela sam ovu sliku da postavim
don-kihot-1-i-2-2-od-3-m-1.jpg

Molim moderaciju da izbriše link u mom postu i citatu.

- - - - - - - - - -

Kako da kod mene IMA? Covek iz Sombora prodaje Don Kihota pa jos na cirilici!!!

Ima kolko hoće, može preko poruka da pita prodavce čiji je prevod...

Back