Trazim knjigu!

Da li neko zna gde bih mogao da narucim neke komplete knjiga? Sa tvrdim koricama. Neki sajt,,nesto?

Bili su vec neki komentari-ali stvarno driugar-bas je bzvz tako nedefinisano reci...kao kad bi otisao da kupujes kola i rekao "hocu KOLA" =a pri tom ne pominjuci-ni cenovni rang, novo, polovno, prozivodjac, itd...znas kako bi te prodavac gledao...?kao frika :)) Mislim hebem mu zeca pa "komplete knjiga u tvrdim koricama" pa jel znas Ti KOLIKO postoji kompleta knjiga...? I sad neko treba da iznosi pred tebe BRDO knjiga, a Ti samo vices "e necu ovo, necu ono>..."
Mislim stvarno si bzvz definisao pitanje...

Bili su vec neki komentari-ali stvarno driugar-bas je bzvz tako nedefinisano reci...kao kad bi otisao da kupujes kola i rekao "hocu KOLA" =a pri tom ne pominjuci-ni cenovni rang, novo, polovno, prozivodjac, itd...znas kako bi te prodavac gledao...?kao frika :)) Mislim hebem mu zeca pa "komplete knjiga u tvrdim koricama" pa jel znas Ti KOLIKO postoji kompleta knjiga...? I sad neko treba da iznosi pred tebe BRDO knjiga, a Ti samo vices "e necu ovo, necu ono>..."

Ma ima na Kupinudu i tako kako on zeli, ali opet, treba covek da zna sta trazi. Ima Prosveta 100 romana ( plave , teget korice), sve tvrd povez, ima i Nolit sve knjige
a sve po deset komada u lepom , tvrdom povezu. Izdavana su citava dela povodom stogodisnjice smrti ( recimo Dostojevskog), izdavacka kuca RAD,
mislim ima stvarno svega i svacega. Ali ovako pitati za knjige na metar pa jos tvrd povez sa zlatnim slovima, stvarno je , aj necu da kazem sta i kako.

Hocu: Komplet knjiga od nekog ruskog klasicara, cena do 10 000 dinara , korice tvrde , NOVE knjige treba da budu. Da li neki fin covek zna gde bih mogao da pogledam? Na kom sajtu ? Hvala :)

Hocu: Komplet knjiga od nekog ruskog klasicara, cena do 10 000 dinara , korice tvrde , NOVE knjige treba da budu. Da li neki fin covek zna gde bih mogao da pogledam? Na kom sajtu ? Hvala :)
Ma ja cu ti prodam svog Dostojevskog ( Nolit, nove, zlatna slova) za 500 evra. Ima ih brat, bratu dvajes komada.
I nema sta da gledas. Samo da mi verujes na rec i devojacku cast.

Да ли неко случајно зна где у Србији може да се нађе књига руског министра спољних послова Сергеја Лаврова ,,Између прошлости и будућности-руска дипломатија у свету који се мења''?Хвала унапред.

Да ли неко случајно зна где у Србији може да се нађе књига руског министра спољних послова Сергеја Лаврова ,,Између прошлости и будућности-руска дипломатија у свету који се мења''?Хвала унапред.
Verovatno nije ni stampana ni prevedena. Posalji mail ruskoj ambasadi u Beogradu, mozda je imaju na ruskom.

Gore pomenuti naslovi, Poetic Edda i Prose Edda, za koje smunjam da su prevedeni na srpski jezik (ali sam siguran da postoje na engleskom, sto bi takodje odgovaralo). Da li neko zna da li i gde mogu da ih se docepam u Srbiji (zelim da ih kupim, nove ili koriscene, nije bitno).
Hvala unapred.

ps. Ako nekog interesuje o cemu su knjige:
http://en.wikipedia.org/wiki/Poetic_Edda
http://en.wikipedia.org/wiki/Prose_Edda

Tamo su specijalci? Pa znas kako, i ja bi volio da su, volio bi to od srca, ali mislim da si ti, tj. znam, samo isfantazirala da su tamo specijalci a zaboravila da ti je to fantazija pa napisala fantaziju kao nesto sto je istina, a ne fantazija.

Tamo su specijalci? Pa znas kako, i ja bi volio da su, volio bi to od srca, ali mislim da si ti, tj. znam, samo isfantazirala da su tamo specijalci a zaboravila da ti je to fantazija pa napisala fantaziju kao nesto sto je istina, a ne fantazija.
Ubio me Bog ako razumem i jednu rec, Ovde je Knjizevnost, mi nit imamo prodavnice knjiga niti znamo gde ima za tvoj ukus
nekih ozbiljnih knjiga o psihologiji.

Ubio me Bog ako razumem i jednu rec, Ovde je Knjizevnost, mi nit imamo prodavnice knjiga niti znamo gde ima za tvoj ukus
nekih ozbiljnih knjiga o psihologiji.

Ako na PDF Psihologija nema specijalaca za psihologiju, ovdje ćeš ih još teže naći.
Kazem da obicno ljudi koji inace vole knjizevnost imaju cak i kod sebe kuci dosta knjiga o psihologiji i filozofiji i svemu, vise nego ostali, specijalizovaniji nego sto je specijalizacija "ljubitelj knjiga". Bar koliko sam ja za svojih tricavih 25 godina zivota vidio. A tamo ima ljudi koji misle da su specijalisti ne samo za psihologiju, nego i neurologiju, psihofarmakologiju, nakrologiju, sociologiju, pedagogiju, psihijatriju, psihoterapeutiku, filozofiju i logiku... ima zenski, ima sve... Iako cu reci i za sebe da se interesujem za psihopatologiju, obicno se, znaci statisticki, za to vise interesuju osobe koje imaju stravicne probleme, nego normalne, bar koliko sam ja kao student psihologije vidio... A i kao pacijent u smislu da sam isao na razgovore sa psihijatrima radi nekih tableta i inekcija za "smiraj duse".

Poslednja izmena:
Кад кажеш психопатологија, је л' мислиш на овако нешто:

Ја увек знам када долази тај 'преокрет'. Тренутак или два пошто сам престао да видим светлаце и звезде, ја се осећам веома чудно. Свака ствар ми изгледа далека, неважна , чудна, и нереална. Не осећам више самог себе. Моје телоје слично празној љусци. Тада наједном видим и осетим како моја ''сенка'' или моје друго ЈА излази из мене, из мог телесног тела. Она начини два или три корака и окрене главу према мени. Ја тада осећам како моја душа и читав живот напуштају моје тело и улазе у њега. Ускоро је он реалан као и ја, а оно што је преостало од ''старог мене''је само ''моје спољашње тело'', потпуно слично празној љусци из које се излегло пиле. Тада ми он климне и почиње да хода, а мје празно тело почиње да га слесди као сенка. Често он иде право кроз затворена врата, али моје ''стварно'' тело не може да прође на та врата. (Брат пацијентов је известио да је више пута видео како Ф. покушава да прође кроз затворена врата, куцајући притом на њих).
Ја морам да следим слепо за њим, све док га моје празно тело не обухвати поново у себе, као што ви поново враћате жуманце у полуљуску. Тек тада ја осећам старог себе и могу да мислим и осећам као и раније.
Др Р Јовановић: Структура епилептичког доживљаја

Back