Trazim knjigu!

Citaj ti onaj Kaputt inace ce biti zala i naopaka.
Ufatila si se ( ali dobrovoljno) u kolo i ima placas mLogo banki da izadjes:D

A kad nisam pročitala ono što sam obećala?;) Nego, nisam je ponela... žao mi je bilo da je prljam po plaži, nova je, žuta...:) Ima vremena do kraja meseca.:lol:

- - - - - - - - - -

Hvala,
baš sam se obradovala....:cmok2:

Nema na čemu. Obožavam da usrećujem ljude...;)

E ovako uspeo sam na internetu da nadjem njegovu knjigu Satanic bible u pdf formatu , ali je naravno na engleskom ... meni je malo mucno da citam na engleskom , a i ne znam ga bas perfektno ...
Pa me zanima da li negde ima prevedena na nas jezik , ili jos bolje ako ima negde u Bg- u ili Novom sadu da se kupi knjiga ?
Nisam satanista , samo imam zelju da procitam tu knjigu . poz

Da li zna neko gde mogu da pronadjem knjige Warcraft u Beogradu?Ne mislim na strip ili recimo wow burning srusade ili wow Cataclysm. Nego tipa warcraft dan zmaja ili warcraft legende po mogucstvu na srskom ako ne onda na engleskom.Da li neko zna?Ili makar zna odakle da downloadujem?Molim vas brz odgovor.I hvala unapred na pomoci.

Da li zna neko gde mogu da pronadjem knjige Warcraft u Beogradu?Ne mislim na strip ili recimo wow burning srusade ili wow Cataclysm. Nego tipa warcraft dan zmaja ili warcraft legende po mogucstvu na srskom ako ne onda na engleskom.Da li neko zna?Ili makar zna odakle da downloadujem?Molim vas brz odgovor.I hvala unapred na pomoci.

Zna Mirka Šizika, ona je kupila na engleskom. Mislim da nema na srpskom.

Поштовање народе! Извињавам се због скретања са теме, занима ме где и како могу набавити књигу "Момци из Бразила", аутора Милорада Улемека? Без предрасуда и глупих коментара унапред молићу, ако неко мисли да је мој коментар глуп, нека га обрише! Унапред хвала.

Поштовање народе! Извињавам се због скретања са теме, занима ме где и како могу набавити књигу "Момци из Бразила", аутора Милорада Улемека? Без предрасуда и глупих коментара унапред молићу, ако неко мисли да је мој коментар глуп, нека га обрише! Унапред хвала.
Što se neta tiče

http://www.dobra-knjiga.com/home.asp?NaslovID=916 naručiš lepo... A ovako zavisi odakle si... Viđala sam to u NS-u, mislim...

Imas li ti neki problem sa mnom, je li?

Hoces da ides od teme do teme i da mi brises postove? Sta je s tobom?

Nema pojma šta sam ti obrisao. U posljednje vrijeme nisam ništa koliko se sjećam.
A što se mog komentara tiče, pogledaj prvo šta si pitao. Ti ne tražiš sabrana djela nekog pisca ili neku antologijsku zbirku sastavljenu po bilo kom drugom kriterijumu. Ti tražiš "komplete knjiga", a jedini zahtjev ti je da su pitanju tvrdo ukoricena izdanja. Posto ti ništa drugo nije važno, jedino što sam mogao da zaključim bilo je da si kupio novu policu za dnevnu sobu, pa želiš malo da je popuniš.
Inače, internet knjižara i drugih prodajnih sajtova koji prodaju knjige ima dosta i lako ćeš ih naći, ako u google ukucas, recimo, "knjige prodaja" ili neke slične pojmove.

Nema pojma šta sam ti obrisao. U posljednje vrijeme nisam ništa koliko se sjećam.
A što se mog komentara tiče, pogledaj prvo šta si pitao. Ti ne tražiš sabrana djela nekog pisca ili neku antologijsku zbirku sastavljenu po bilo kom drugom kriterijumu. Ti tražiš "komplete knjiga", a jedini zahtjev ti je da su pitanju tvrdo ukoricena izdanja. Posto ti ništa drugo nije važno, jedino što sam mogao da zaključim bilo je da si kupio novu policu za dnevnu sobu, pa želiš malo da je popuniš.
Inače, internet knjižara i drugih prodajnih sajtova koji prodaju knjige ima dosta i lako ćeš ih naći, ako u google ukucas, recimo, "knjige prodaja" ili neke slične pojmove.

Dobro,mozda nisam tacno rekao sta trazim,ali u svakom slucaju mislim da je vrlo jasno da trazim komplet od 5-10 knjiga. Problem je u tome sto ni na jednom jedinom sajtu nisam nasao da se prodaju kompleti knjiga. Sve se prodaju posebno. Hteo bih da kupim 5-10 knjiga u kompletu od nekog ruskog klasicara. To je sve
Jednostavno najpoznatija jednog pisca.

Back