- Poruka
- 71.356
jel moramo za ruke da se drzimo i gde?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što bi bile nadrkane? Ako pružaš dobar provod?!Da ne otvaram drugu temu trazim ne nadrkane zene za provod.Mr napokon ima li gde takvi
Nije obavezno. Možemo da šetamo, po Adi recimojel moramo za ruke da se drzimo i gde?
Drugarice ja sam malo stariji i prosao sam sveta i kilometara.A takve su zene u vecini.Cast svim izuzetcima.Uvek im nesto nije kako treba, nezadovoljne,hormoni,ne znam,koliko god da si dobar a i lep nista ti ne znaci.Što bi bile nadrkane? Ako pružaš dobar provod?!
Nije obavezno. Možemo da šetamojel moramo za ruke da se drzimo i gde?
Napokon napokon!evo ja cu ti biti decko.
Tako je sa svim ljudima, zar ne?Drugarice ja sam malo stariji i prosao sam sveta i kilometara.A takve su zene u vecini.Cast svim izuzetcima.Uvek im nesto nije kako treba, nezadovoljne,hormoni,ne znam,koliko god da si dobar a i lep nista ti ne znaci.
Samo jednom im reci istinu postaje problem.
Mislim da si u pravu ali sa zenama mi se cini jos vise.Preovladava max nadrkanost i nezadovoljstvo.Tako je sa svim ljudima, zar ne?
Tako je sa svim ljudima, zar neDrugarice ja sam malo stariji i prosao sam sveta i kilometara.A takve su zene u vecini.Cast svim izuzetcima.Uvek im nesto nije kako treba, nezadovoljne,hormoni,ne znam,koliko god da si dobar a i lep nista ti ne znaci.
Samo jednom im reci istinu postaje problem.

I muškarci su takvi. Nervozni. Sad bi mogla da ubacim odgovarajući klip, ali me mrziMislim da si u pravu ali sa zenama mi se cini jos vise.Preovladava max nadrkanost i nezadovoljstvo.
Pricam za grad Beograd i vece gradove gde je ubrzan nacin zivota.
Baš ovakvog tražim, neuklopljenogSlobodan Milošević više nije dostupan
Moguce.Ja pricam o zenama +30 .I muškarci su takvi. Nervozni. Sad bi mogla da ubacim odgovarajući klip, ali me mrzi
P to zvuci lepo. Kraj reke. Sta ima tamo sve da se radi?Nije obavezno. Možemo da šetamo
Napokon napokon!
Mislim da i loptica priča o muškarcima 30+Moguce.Ja pricam o zenama +30 .
Ako su manje nervozni mora da im je bolje. A ako im je bolje to je onda na račun nekog. Ili su neosvešćeni.Ali veruj mi manje nervozni od zena.
Zavisi šta imaš od škole, ali najbolje ti je da nađeš da radiš nešto u struci.P to zvuci lepo. Kraj reke. Sta ima tamo sve da se radi?
Jasta.Ali danas moderno vidim svi vodaju pudlice po gradu namesto da se druze izmedju sebe i ljuduju.Mislim da i loptica priča o muškarcima 30+
Ako su manje nervozni mora da im je bolje. A ako im je bolje to je onda na račun nekog. Ili su neosvešćeni.
Cilj je osvestiti i uspostaviti ravnotežu.
Bolje na račun nekog. Tužno ali mnogo puta istinito.Mislim da i loptica priča o muškarcima 30+
Ako su manje nervozni mora da im je bolje. A ako im je bolje to je onda na račun nekog. Ili su neosvešćeni.
Cilj je osvestiti i uspostaviti ravnotežu.
ahahahhaZavisi šta imaš od škole, ali najbolje ti je da nađeš da radiš nešto u struci.
Zagubila ga ili tražiš novog?Nije šala, ozbiljno mislim.
Nije kriv samo onaj koji izgubi poverenje nego i onaj zbog kog je poverenje izgubljeno. Dvosmerna ulica kako kažu moderni lajfkoučevi. Ustvari, lajfkoučevi su svakako moderni.Jasta.Ali danas moderno vidim svi vodaju pudlice po gradu namesto da se druze izmedju sebe i ljuduju.
Zasto se ne druze?Nema vise poverenja niko u nikog sve se pokvarilo jel tako?
druze, omasio si forum. Trpno-preradjivacki je na gov rs.Zavisi šta imaš od škole, ali najbolje ti je da nađeš da radiš nešto u struci.
Slazem se obostrani debakli su u pitanju zadnjih 20 godina.Nije kriv samo onaj koji izgubi poverenje nego i onaj zbog kog je poverenje izgubljeno. Dvosmerna ulica kako kažu moderni lajfkoučevi. Ustvari, lajfkoučevi su svakako moderni.
Malo više inicirani od strane muških, i ja se slažem.Slazem se obostrani debakli su u pitanju zadnjih 20 godina.