TRAŽI SE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

crni djordje

Primećen član
Poruka
868
Pozdrav svima,
Nije me dugo bilo,imao sam nekih zdravstvenih problema,ali preživelo se.No da ne davim o sebi,interesuje me da li postoji neku sajt preko koga možete da nađete davno izgubljene prijatelje ili rođake.Evo ja izlazim sa sledećim podacima:
-zovem se Đorđe Jovanović i živim na Novom Beogradu,trenutno tražim dedu sa majčine strane.Ne znam ni da li je živ ali pretpostavljam da preko njega imam još rodbine koju bih želeo da upoznam.Znam samo da se zove Nikola Kolundžić i da je rodom iz Rudo Polja iz Like,inače je Srbin.On je brat moje pokojne bake Božice Kolundžić,udate Marinković,bivše skojevke.A ja sam sin Božicine kćerke Zorice Marinković.
Ako iko ima neku informaciju o ovom čoveku ili da mi preporuči sajt zanjegovo pronalaženje bio bih mu izuzetno zahvalan.
E sad,ne znam da li sam temu stavio u pravi folder,ako nisam izvinjavam se adminu i molim ga da me prebaci na pravi kolosek.
Najlepše hvala
Đorđe Jovanović

Možda da probaš preko udruženja Ličana u Beogradu?

Proslediću ti neki kontakt telefon čim mi majka dođe kući pa pokušaj da se raspitaš da li oni imaju neke spiskove članova ili nešto tako .

Probaj i na fejsu i sl.

Ne bi bilo lose da se pogleda u arhivu Beograda (za ratni period) i Jugoslavije (za periode pre i posle Drugog svetskog).
A svakako bi bilo vrlo pametno da se prosto ode u policiju (mozda to uraditi prvo). Sa odgovarajucim podacima bi moralo bar nesto da se dobije. Ako se zna da zivi (ili je pre samog kraja bio) u Beogradu... mozda se podaci dobiju vrlo brzo. Pomoglo bi ako se znaju imena roditelja (konkretno pradede i prababe).

Poslednja izmena:
Čovek je lepo napisao :

.On je brat moje pokojne bake Božice Kolundžić,udate Marinković,bivše skojevke.A ja sam sin Božicine kćerke Zorice Marinković.

...i na osnovu toga sam ga i uputila na udruženje Ličana gde je i moja majka u upravnom odboru ali ako ti misliš da je to glupost , izbriši moje postove i gotovo.

On je samo Jovanović , ostali nisu.

Menjao sam poruku vise puta.

Prvo mi na pamet padaju zvanicne institucije. Nemam zemljake nigde, posto jesam odavde, pa ne znam kako takva udruzenja funkcionisu, koliko i sta imaju itd.

- - - - - - - - - -

Bez ikakve garancije da je to to, u Beogradu postoji samo jedan vlasnik telefona sa tim imenom.

Pa i to Udruženje je zvanično , nije nikakva sekta ni zemljački kružok al' nek' čovek sam odluči šta mu je činiti.

Ne znam ni da je dozvoljeno ovima iz MUP-a da tek tako deljakaju ičije podatke ?

Čak ne znam da li bi to išlo i preko tog Udrženja tek tako , ima raznih zloupotreba i svačega...možda sam i ja zbrzala sa ovim, neka i njih pokuša zvanično da potraži.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back