Kale 0706
Zainteresovan član
- Poruka
- 146
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trazim jednu ribu plavusu zove se Snezana upoznao sam je na EXITU prosle godine.85 godiste.
Zapalila me je za 300 evra.

Da, da, savršen način da od jednog magarca napraviš još većeg.......
Još si mu i sliku postavio, leleeeee......ja bi te tužio da sam na njegovom mjestu![]()
Daj pomozi umesto sto mi bacas kritike...Da, ne treba propustati sanse. Pogotovo ako se radi o Neveni koju znam i odgovara poprilicno opisu koji si dao.Neka Devojka iz Novog Sada .... zove se Nevena visoka oko 175 do 180 cm, crna kosa, zgodna, mrsava malo starija izmedu 25 i 30 godina .... ali tu se nikad ne zna. Bas sam bio idiot sto nisam pitao za broj ...
Koliko god vazi ... ajde lep pozdrav
znas, ako je ona za tebe 'riba' i samo toliko znas o njoj, onda je i trebala da te ostavi kratkog za toliko ... i vise ...Trazim jednu ribu plavusu zove se Snezana upoznao sam je na EXITU prosle godine.85 godiste.
Zapalila me je za 300 evra.

Da, ne treba propustati sanse. Pogotovo ako se radi o Neveni koju znam i odgovara poprilicno opisu koji si dao.
Riba, komad to je demokratin vokabularznas, ako je ona za tebe 'riba' i samo toliko znas o njoj, onda je i trebala da te ostavi kratkog za toliko ... i vise ...
s.b. plavusa

Ako odes na http://www.belestrane.nadlanu.com/site/ i tamo ukucas ove podatke dobices samo jednog Marka Bjelobrka sa bulevara cara Lazara!
![]()
Nadam se da je to taj
Sto kaze Eva - javi da vidimo sta je bilo na kraju!![]()

^^