TRAZI SE...KO JE...

dejan sarkovic..rodjen 1969...glumac pozorista mladih, svira bubanj u grupi crash 2..nazalost, ima devojku koja izgleda kao detence a ne zena...strasno!:?
vidjam ga stalno po gradu, uglavnom laze teleckog
toliko.........................................

jesi gledala predstavu backstage?
Ja sam mislila da se u tom pozorištu mladih daju predstave samo za decu i tinejdžere :-|. Inače, idem prilično često u SNP (ovo moram da kažem da ne bi ispalo da sam neka baraba :mrgreen: ;) ). A ne znam da li ste čuli u januaru su popusti u SNP-u, moram što pre da nađem žrtvu koja će da ide sa mnom (ne znam što tako malo ljudi voli pozorište :cry: ). Al' dobro, ovo nema blage veze sa temom :roll: ('oću li sad dobiti žuti? :? )

mistique.JPG

Znaci extra sto postoji i ovakva tema a to je upravo ono sto meni treba. Naime gore je slika mog ortaka koji se slikao sa ovom slatkom devojkom za novu godinu tik posle ponoci, ali s obzirom da se izbotirao i nije bio pri sebi kada ga je upitala da se slika sa njim zaboravio je da zatrazi broj telefona. E sada je moj ortak u ocaju sto je ispao smotan i nesnalazljiv. Ja kao i svaki dobar drug zelim da mu pomognem pa sam mislio da je ovo savrsen nacin za to. A zamolio bih da vi kojima je lik ove devojke poznat prosledi njen broj telefona ili bilo kakvu informaciju koja bi nam pomogla da dodjemo u kontakt sa njom. Haj razumite pa i pomozite ako mzoete... ne mogu da ga gledam ovako ocajnog vise... plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz poz svima i hvala unapred! ;)

Znaci extra sto postoji i ovakva tema a to je upravo ono sto meni treba. Naime gore je slika mog ortaka koji se slikao sa ovom slatkom devojkom za novu godinu tik posle ponoci, ali s obzirom da se izbotirao i nije bio pri sebi kada ga je upitala da se slika sa njim zaboravio je da zatrazi broj telefona. E sada je moj ortak u ocaju sto je ispao smotan i nesnalazljiv. Ja kao i svaki dobar drug zelim da mu pomognem pa sam mislio da je ovo savrsen nacin za to. A zamolio bih da vi kojima je lik ove devojke poznat prosledi njen broj telefona ili bilo kakvu informaciju koja bi nam pomogla da dodjemo u kontakt sa njom. Haj razumite pa i pomozite ako mzoete... ne mogu da ga gledam ovako ocajnog vise... plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz poz svima i hvala unapred! :wink:

Ovo je kopija prethodnog posta samo sto se nadam da ce biti prilozena slika uz ovu poruku. To je na moderatorima...

Prilozi

• mistique1.JPG
    mistique1.JPG
    88 KB · Pregleda: 35
Znaci extra sto postoji i ovakva tema a to je upravo ono sto meni treba. Naime gore je slika mog ortaka koji se slikao sa ovom slatkom devojkom za novu godinu tik posle ponoci, ali s obzirom da se izbotirao i nije bio pri sebi kada ga je upitala da se slika sa njim zaboravio je da zatrazi broj telefona. E sada je moj ortak u ocaju sto je ispao smotan i nesnalazljiv. Ja kao i svaki dobar drug zelim da mu pomognem pa sam mislio da je ovo savrsen nacin za to. A zamolio bih da vi kojima je lik ove devojke poznat prosledi njen broj telefona ili bilo kakvu informaciju koja bi nam pomogla da dodjemo u kontakt sa njom. Haj razumite pa i pomozite ako mzoete... ne mogu da ga gledam ovako ocajnog vise... plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz poz svima i hvala unapred! :wink:

Ovo je kopija prethodnog posta samo sto se nadam da ce biti prilozena slika uz ovu poruku. To je na moderatorima...

Da, da, savršen način da od jednog magarca napraviš još većeg.......
Još si mu i sliku postavio, leleeeee......ja bi te tužio da sam na njegovom mjestu:evil:

Tradim jednog decka zove se Dusan Kostic Nisam ga video ni cuo 8 god od kakosmo izbegli sa kosova ! Dali ga neko poznaje ili dali neko zna kako mogu da dodjem do njegovog broja telefona Fix ili Mob ! a da on je 89 god i to e jedino sto nzam znaim i da nema ni brata ni sestru !

dali bi neko bio ljudazan da mi pomogne ???!!

Tradim jednog decka zove se Dusan Kostic Nisam ga video ni cuo 8 god od kakosmo izbegli sa kosova ! Dali ga neko poznaje ili dali neko zna kako mogu da dodjem do njegovog broja telefona Fix ili Mob ! a da on je 89 god i to e jedino sto nzam znaim i da nema ni brata ni sestru !

dali bi neko bio ljudazan da mi pomogne ???!!

Back