Trazi li on zaista bolju?

Harmony,u pravu si,zdravlje mi je otislo u tri ..... Ali moj mozak nije u stanju da shvati da je moguce da prestane da me voli i ode.To zato sto ja nikog,ali bas nikog koga sam ikad na bilo koj nacin volela nisam prestala da volim,sta god da su mi uradili. Pravo sam Hristovo dete,jel da? Uvek bih rekla-Oprosti im boze,ne znaju sta cine.,i nastavila da ih volim.Mogla sam biti ljuta i besna i povredjena,ali ljubav nije prestala.
Nadam se i nadam i ne znam da li me to vise drzi ,ili unistava. :-(

Hellen:
Мислим да наопако постављаш ствари. Зашто ОНА има сумњив морал, кад је овде ОН тај који вара? Она је слободна жена и није обавезна да чува туђ брак, ако га већ он сам не чува....

On smatra da to nije prevara s njegove strane, jer smo jos samo formalno u braku.
A slazem se da ona ne moze da sacuva nas brak,ali i te kako moze da doprinese da ga sto pre rasturi. Znas kako je kad ti se neko nadje kad si povredjena i trazis utehu.Govori mu da se pomiri samnom,a ovamo ode s njim u krevet,pa tako vise puta. Kako se to zove? Licemerje? :?

penelopa*:
On smatra da to nije prevara s njegove strane, jer smo jos samo formalno u braku.
A slazem se da ona ne moze da sacuva nas brak,ali i te kako moze da doprinese da ga sto pre rasturi. Znas kako je kad ti se neko nadje kad si povredjena i trazis utehu.Govori mu da se pomiri samnom,a ovamo ode s njim u krevet,pa tako vise puta. Kako se to zove? Licemerje? :?
E, ova je jos bolja od tebe... hahahahahahahahaha

Meni je licimerno i to sto ti radis, napravila si sr.anje. pa nosi se sa tim , ne trazi da te razume i da ti prasta, stoj iza svojih postupaka , budi hrabra da se nosis sa tim , kao sto si bila hrabra i da uradis to sto si uradila.

Kukas sto te vara, pa ne vara te ...samo je za razliku od tebe otisao dalje , u novi zivot sa svojom novom devojkom. Ja ga ne krivim .

penelopa*:
Upravo su prosle te dve tri nedelje,izljubili smo se i pomirili i rekao mi je da nikad nijedna nece zauzeti moje mesto,da sam jedina koju voli itd itd,ali ipak ce otici????? Jel neko nesto razume?
A neke stvari su pogresno shvacene od nekih-Pitala sam ,ako je moj najveci greh taj nemoralni cin,kako to da zapocinje nesto sa osobom koja je u startu nemoralna? Ne zato sto je raspustenica,gluposti,nego zato sto ulece u vezu sa covekom koj je jos u braku.

Ma daj...
prevarila si ga. Povrijedilo ga je i razocaralo i nemoze da perde preko toga i + jako ga bol sto si to napravla. Prazni se trazeci drugu zenu. ne cdnu i savrsenu, to su gluposti, a on nije idiot, samo drugu. Ne cini to da bi se izivio na tebi ili nenom muzu. ri tom, ona je razvedena, a ti si bil u braku kada si bila sa nekim drugim...

Ali, nismo ovdje da te iko okrivljuje, bilo je sto je bilo, samo nemas bas pravo da se ljutis na njega i jos manje na nju.

I sad ej ona nemoralnija jer e u vezi sa ozenjenim od tebe koja sikao udata...

Shvatam, od sokom si i nije ti lako, alimoras da okreces novi list umjesto da trazis krivca.

penelopa*:
Harmony,u pravu si,zdravlje mi je otislo u tri ..... Ali moj mozak nije u stanju da shvati da je moguce da prestane da me voli i ode.To zato sto ja nikog,ali bas nikog koga sam ikad na bilo koj nacin volela nisam prestala da volim,sta god da su mi uradili. Pravo sam Hristovo dete,jel da? Uvek bih rekla-Oprosti im boze,ne znaju sta cine.,i nastavila da ih volim.Mogla sam biti ljuta i besna i povredjena,ali ljubav nije prestala.
Nadam se i nadam i ne znam da li me to vise drzi ,ili unistava. :-(

Sasvim moguce...neki kad saznaju za prevaru u trenutku nema niceg vise ( i ja sam jedna od tih )...zgadi mi se osoba i vidim je iz drugog ugla - negativnog....

Surovo i realno...al sta si skuvala, to jedi....

Back