Trazenje i nudjenje

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Cuo sam izraz par puta "ona trazi k" e sad se pitam da li ima istine tome, tj. da li odredjene osobe oba pola traze samo seks, provod, semicu kada izadju uvece negde i kako se ponasa muskarac ili devojka koja se nudi i trazi akcije samo?

Jeste li vi od onih koji se nude i traze akcije, i ako vam se neko nudi da li odbijate ili ne?

Najcesce ces ih prepoznati po izgledu,slobodnije su,i tako,mada ne mora ni to da znaci.xD Naravno ovo govorim za devojke,a za sto se tice momaka,pa mislim da nece nijedan odbiti neku zgodnu devojku makar i na samo jednu noc,ako nije zauzet.

Cuo sam izraz par puta "ona trazi k" e sad se pitam da li ima istine tome, tj. da li odredjene osobe oba pola traze samo seks, provod, semicu kada izadju uvece negde i kako se ponasa muskarac ili devojka koja se nudi i trazi akcije samo?

Jeste li vi od onih koji se nude i traze akcije, i ako vam se neko nudi da li odbijate ili ne?

pa te što se nude sam viđao po oglasima :lol:
a od 2010. si ovde i još ne znaš da ovde niko ne traži ništa? samo ubijaju vreme i zabavljaju se...

Ja to koristim kao negaciju...
Kad mi na primer neko upadne u sred traženja pljuga po torbi i pita me šta tražim, ja kažem da tražim *****... eto... znam... zlo sam... psujem...:rumenko:

ima istine u tome...
ja ne tražim, nit nudim, al ako ispadne situacija - uvek...

A kako se ponasa i izgleada osoba koja se nudi, tj. trazi malo akcije za vece?

Meni na pamet pada neki celavac u body majici, ono nabildovan, bradavice mu strce koliko mu je uska, kajla, BMW da se pokaze malo, ili neka cura koga se utegla do tacke pucanja, grudi na izvolte, dopicnjak i sl.
Meni su to neki jeftini trikovi za privlacenje paznje, mada ko je sklon "izletima sa strane" i ne treba da se uteze, izbacuje sta ima, vec ce samo da uradi to, ali opet nije na odmet da pokaze sta ima.

Back