Traže srodnu dušu na pogrešnim mestima?

Ja sam skoro poprilično kliknuo, pa sam bome i jurio, ali avaj. Ne uspevam da je pronađem. A svašta nešta sam pokušao. Jednostavno je nema.

U zemlju propala ! ;)

Šalim se, izvini. Nemam pojima šta da ti kažem, ali nisi redak slučaj ;)
To ej razlog što ljudi prave kompromise. Neko da, neko ne želi pa je sam. Neko se samo dohvati seksa s nekim.. sve različiti načini kako da prevladaš kada NEMA.

U zemlju propala ! ;)

Šalim se, izvini. Nemam pojima šta da ti kažem, ali nisi redak slučaj ;)
To ej razlog što ljudi prave kompromise. Neko da, neko ne želi pa je sam. Neko se samo dohvati seksa s nekim.. sve različiti načini kako da prevladaš kada NEMA.
Samo da sam joj tražio, bilo kakav kontakt. Broj, insta, fejs... Bilo šta. Ovako mi i treba. Kad sam budala. A, znam i, kako se zove i otprilike, gde živi. I opet je nema. :dash:

Ček ček, zar metafizika nije i ta trauma? Koliko sam načula, postoji karma, ono da nešto prevaziđeš, neko ti uđe u život da bi nešto naučio ali na bolan način, itd.M?
interesantno je da reč trauma je od nemačke reči Traum (san)...e sasd ne znam da li se to koristi zbog noćnih mora ili zbog čega !?
a san kao san može biti jako lep i čaroban :)

e karma ide već u domen parapsihološkog što ne bih ni to zanemario ali isključivo da je telesno to nikako

:nono3:

za žene je možda tako, prosečan muškarac uglavnom mora da juri
Prosjecan muskarac u nekim drugim vremenima nije muvao zenu nije bio ignorisan a tek odbijen,sada ce bas neki kauboj u doba divljeg zapada da ima tremu pred zenom i da je pita jesi li za to da te malo provozam mojim konjem po gradu i ono kao dobije samar pa to prica kaubojima kako je dobio korpu,to moze danas da se desi,nekada no way

Ja sam došla u fazu gde mi je pitanje kako uopšte pronaći nekog ko klikne i u glavi i u stomaku. Nije da ne verujem, samo sve deluje kao da ljudi više traže prečicu nego odnos.

Možda sam ja old school, ali meni se čini da prava hemija dolazi kad prestaneš da juriš. Kad se opustiš, kad dozvoliš da život sam odabere trenutak.
Svako mesto je pogrešno, pošto srodne duše ne postoje. Samo je pitanje koga možeš da tolerišeš više, a koga manje :)

Postoji taj klik na prvu, samo on ne zavisi od srodnosti duše nego od statusa "srodnih duša" koji se pogodi ili ne, najčešće klik na prvu je pitanje sreće, kao loto.
Kod starijih klik se dešava u više nivoa, počne od intuitivnog, nastavi preko emotivnog, i desi se kada shvatiš intelektom i svešću da je kliknulo, zato su veze starijih održive, a veze mladjih rodne i prekidaju se kada deca preskoče potrebu za držanjem za ruku.

Ja sam došla u fazu gde mi je pitanje kako uopšte pronaći nekog ko klikne i u glavi i u stomaku. Nije da ne verujem, samo sve deluje kao da ljudi više traže prečicu nego odnos.

Možda sam ja old school, ali meni se čini da prava hemija dolazi kad prestaneš da juriš. Kad se opustiš, kad dozvoliš da život sam odabere trenutak.
Ne trudim se ni da odrzim vezu a nekako se sama odvija

Znam neke kojima su trebale godine veze da bi kliknuli i klik je nezadrživ, ali održiv.
pa, to je zato sto su hteli, ali jel vidis sta ova lutka trazi:vatru
kao haos koji zna i da spali i da greje.
ja neću vezu iz dosade
tako ni ja nisam hteo, a iz haosa se na kraju bezi, jer ko pravi haos? samo onaj koji manipulise, i tada naravno nikad nije dosadno, ali dosadi, i onda je kraj, tako da razmisli bolje o ovome sto ti metronomy kaze, mi ti to iz iskustva, kao stariji, savetodavno, da naucis na tudjim greskama

pa, to je zato sto su hteli, ali jel vidis sta ova lutka trazi:vatru

tako ni ja nisam hteo, a iz haosa se na kraju bezi, jer ko pravi haos? samo onaj koji manipulise, i tada naravno nikad nije dosadno, ali dosadi, i onda je kraj, tako da razmisli bolje o ovome sto ti metronomy kaze, mi ti to iz iskustva, kao stariji, savetodavno
To i jeste poenta, haos, vatra, led i onda se stigne do klika...to nije samo kod mladih devojčica ni žene nisu imune na haos u svojoj glavi....

To i jeste poenta, haos, vatra, led i onda se stigne do klika...to nije samo kod mladih devojčica ni žene nisu imune na haos u svojoj glavi....
mislis ja ne znam te fore vruce-hladno? nek' radi kako 'oce, ali kad/ako sagori, ili joj se smrzne hemija, nemo' meni da kuka

ja se razvdim dosta mi je vise haosa, neka bude cak da ja nisam objektivan

pazi ove sta trazi, jos gore
Ček ček, zar metafizika nije i ta trauma? Koliko sam načula, postoji karma, ono da nešto prevaziđeš, neko ti uđe u život da bi nešto naučio ali na bolan način, itd.M?
ljudi, zene, nadjite samo normalne, koji vam se svidjaju, samo to

Back