trase...

Izvinite sto mozda postavljam glupo pitanje..ali KO SU TI NIHGT pa ovo dalje ne znam..hahahaha

pa ima raznih likova,pogotovu nocu,pa jos ako si zensko,koji idu za tobom...idu,to u najboljem slucaju...neki i spopadaju i slicno.

inace,prosle godine je na nekoj klupi na Tasu nadjen mrtav covek,al i ja i dalje setam tuda nocu..u fazonu ..."nece mi se nista desiti"...

e i ja imam svoju ,NN' trasu (tako je zovemo moja najbolja drugarica i ja, po pocetnim slovima nasih imena) :)
to izgleda ovako...
Pasterova, pa most kod Studenta, skrenem ka pijacu pa preko pumpe, tu predjem magistralu i idem ulicom Vlade Danilovica do Karadjordjeve, onda Karadjordjevom do poste, tu skrenem ka gimnaziji i idem u Knez Milosevu... na izlazu iz Knez Miloseve skrenem desno pa desno i opet sam u Karadjordjevoj...

u globalu i ne volim nešto preterano da bakam... al kad se rešim obično idem do Očage preko Trećaka ili krug preko Trećaka, Saveza, Rampe, Severne, dole so Autobuske... pa kome jasno :mrgreen:

joj kako se meni to svidja :D msm ono nisam iz La, ali mi je tamo dosta familije pa cesto svracam... Najbolja mi je ona ulica od Autobuske do Trećaka samo pravo, ne mo's da promasis :mrgreen:

Back