Tranzitni Neptun konjukcija natalna Venera

Sad zamisli kako je ljudima sa mo u ribama :mrgreen:
šta imam da zamišljam:(
imam natalnu konjukciju MO -Sa Ribama
attachment.php

i još mi se nakalemio tranzitni PRESPORI Neptun
attachment.php

Poslednja izmena:
Trenutno imam ovaj tranzit i osećam skoro pa ništa. Možda je to zbog 'trenutnog' tranzita Pluton preko Marsa ili opozicije Saturn - Saaa... :confused:

N3W zanimljivo piše o sporim planetama, pa mož' da probaš da ga podmitiš. :per:

Mozda NE-VE treba jos vremena da se ispolji... :)

A sto se tice PL-MA konjukcije, nedavno sam je prosla. O svakom PL tranzitu mogu knjigu da napisem. Koliko god da sam se trudila da energiju fokusiram kako ja hocu, on je terao svoje i svaki put mi pomerao granice :dash:

Meni se tranzit PL-MA u 1. kuci u Jarcu ispoljio u svoj svojoj velicini, tokom godinu i po.
Prvo mi je pola godine doneo besomucno bavljenje sportom, svesno iscrpljivanje do krajnjih granica.
Zatim u jednoj jedinoj godini hronoloski: totalno iznenadni gubitak posla (posle 15 godina u jednoj firmi), mnogo jaku novu ljubav i vezivanje posle nekoliko godina samoce (PL je ujedno bio u sekstilu sa VE, natalno su mi VE u Ribama i MA u Jarcu u sekstilu), iznenadno preseljenje u 2. grad zbog novog posla (napamet mi nije padalo pre toga da idem iz svog grada), hiperaktivnost, pogotovo energija koju sam ulozila trazeci nov posao, jos jednu selidbu ubrzo nakon toga, tezak period prilagodjavanja novoj sredini oba puta sa napadima besa, ponovni gubitak posla, adrenalin na vrhuncu tokom celog perioda.

Da mi je neko rekao pre dve godine, kada sam imala jaku poziciju i udobno, opusteno sedela u stanu kod kuce uzivajuci sa dragim prijateljima, ja bi se slatko uz kaficu nasmejala i odmahnula rukom.

PL oduzima snagu, ali je i daje. Ne kaze se dzabe da je to planeta transformacije. Sama pomeras sopstvene granice. Izlazis iz zone komfora.

Poslednja izmena:
meni je već duže vreme na natalnom Mesecu
hebo mi je sve po spisku što se tiče sumanutih emocija:(

Sto se tranzita NE preko MO tice, kod poznanika sam ga cesto susretala i redovno je donosio budjenje jakih "zabranjenih" emocija, pojacan kafanski provod ili drustveni zivot, osetljivost na ljubavna pitanja ili rasprave o vernosti u vec postojecim partnerstvima. Zavisi, ali uglavnom to.

Poslednja izmena:

Back