Tranziti Merkura i Venere su prevara

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aleksandar ne zna ništa da objasni bez youtube videa. Zna samo da pita i provocira. Samo imbecil može da se pravi da nije video pomračenje Sunca, pre par godina je bilo delimično...
Ма нееее, где би Аца то?!?:rotf:
Иначе не тврди он да није видео помрачење, већ да није видео да Месец помрачује Сунце!!!:super:

Pošto je doveo u pitanje nešto tako banalno,Aca će do kraja diskusije dovesti u pitanje i oplodnju,jer nije zabeleženo (primer njegovo začeće). I ako se nekim slučajem nadje neki snimak začeća (bilo koga),na YT,reći će da je podmetačina glumaca,i koristili fotošop pri ejakulaciji.

Malo razmišljanja na ovu temu...
Molim nekoga ko je na neki način dokumentovao prilazak Meseca Suncu tokom pomračenja Sunca da to postuje.
Hvala.

- - - - - - - - - -

Objasni ti faze Meseca bez youtube videa pa onda počni da postavljaš pitanja. Toliko si šupalj da ne znaš kuda ti promaja ulazi.

Ne ume taj da objasni ništa. Niti će ikada umeti.

- - - - - - - - - -

Александре где си ти био када је пре петнаестак година могло из наших крајева да се гледа помрачење сунца, Не знам тачно које је то године било, ја сам тад и децу извео да гледају, која су тад била малецка. Тебе су изгледа родитељи сакрили као што су се многи тада крили по кућама и становима. Плашили се да не ослепе. Ја исеко неки стари ренгенски снимак и било филтера за све чланове моје породице јер се такав догађај ретко дешава.

Ja sam tog dana sa vrha zgrade bacio pogled na eklipsu i ništa mi nije bilo. Gde ćeš njemu nešto da objasniš? :rida:

- - - - - - - - - -

Aleksandar ne zna ništa da objasni bez youtube videa. Zna samo da pita i provocira. Samo imbecil može da se pravi da nije video pomračenje Sunca, pre par godina je bilo delimično...

Nije meni to što se on ponaša kao imbecil, već to što mu moderacija dozvoljava da nam svima svaki dan je6e mater i da nas ovako bezobrazno zaje6ava. Ima sreće što je ovo forum...

Јбте ми смо нехумани до коске, јес' да се Аца масом неописивих глупости сам убацио у машину за млевење меса, али већ ми га је жао... уствари није!:super:

On voli da se melje..verovatno..zašto bi iko to uradio,znajući šta ga očekuje. Mazohista.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back