fenix2710
Primećen član
- Poruka
- 667
Mars u lavu od oktobra 2009 do juna 2010. Meni do tad tranzitira 5-poljem..ne znam sta to znaci! Sa vladarem 5-og polja Suncem ima natalno sekstil. A ulaskom u Devicu pravice sekstil, odnosno dolazi na svoj natalni polozaj, na `3 Device. Ah, nadam se da ce krenuti u boljem i zdravijem pravcu, mada opet ulazi u 6-to polje.
Meni se konkretno nista lepo ne deseva, mada nije tako izgledalo pre ulaska Marsa u Lava, nekoliko meseci pre toga sam se i zaljubila u jednog Lava, i dalje sam..samo on vise nije, doslo je do neke blokade u komunikaciji. Taj ulazak u Lava ne znam nesto nas je udaljilo i cini mi se da vise nece biti kao sto je bilo..
Any usefull comments..?!
Meni se konkretno nista lepo ne deseva, mada nije tako izgledalo pre ulaska Marsa u Lava, nekoliko meseci pre toga sam se i zaljubila u jednog Lava, i dalje sam..samo on vise nije, doslo je do neke blokade u komunikaciji. Taj ulazak u Lava ne znam nesto nas je udaljilo i cini mi se da vise nece biti kao sto je bilo..

Any usefull comments..?!

Prilozi
Poslednja izmena:

Hvala, u par izraza koji si iskoristio shvatila sam nesto sto do sad nisam. Da ne bih pricala evo vec karte.. Pluton jeste blizu DC.

ili barem one koje ja smatram najbitnijim (a realno i jesu važni)