Transport robe iz Kine

gost 41782

Elita
Poruka
19.642
Da li u Srbiji postoji ijedna ozbiljna firma koja se ZAISTA BAVI transportom robe iz Kine?
Ne da mi "obave transport " tako sto ce mi "transportovati robu DHL-om"
:zcepanje:
jos uvek sam u soku kako mi je agencija ponudila da mi "transportuje robu DHL-om"
tako mogu i ja da se bavim "transportom robe"

Da li u Srbiji postoji ijedna ozbiljna firma koja se ZAISTA BAVI transportom robe iz Kine?
Ne da mi "obave transport " tako sto ce mi "transportovati robu DHL-om"
jos uvek sam u soku kako mi je agencija ponudila da mi "transportuje robu DHL-om"
tako mogu i ja da se bavim "transportom robe"
Pa da najbolje sto treba da pale sleper za tvoje mindjuse sa aliexpresa od 0,99€:lol:

Pa da najbolje sto treba da pale sleper za tvoje mindjuse sa aliexpresa od 0,99€:lol:

:D sta fali djindjuvama

pa onda neka se ne vode kao agencija za transport vec obicni lopovi

dobavljac vec sam nudi posiljku DHL-om
koja je svrha da ja obezbedim transport do njihovog magacina da bi oni poslali DHL-om
mozes li da dokucis tu nelogicnost....ja ne mogu

ako nekom treba ta usluga to mogu ja da zavrsim za vas

:D sta fali djindjuvama

pa onda neka se ne vode kao agencija za transport vec obicni lopovi

dobavljac vec sam nudi posiljku DHL-om
koja je svrha da ja obezbedim transport do njihovog magacina da bi oni poslali DHL-om
mozes li da dokucis tu nelogicnost....ja ne mogu

ako nekom treba ta usluga to mogu ja da zavrsim za vas
Odakle god da kupujes ima par opcija placanja i dostave,pa i da nema transporta za srbiju iako tamo dhl radi,zato sto nismo pouzdana razvijena zemlja s kojom zele raditi,kao sto sad iz srbije ne ide nista na kosovo,paypal je klimav,ja ne volim da radim sa bexom,axom,royalom ali su isplatljiviji kad je veca vrednost robe,da pravim ozbiljne pare onda bih imao ugovor s nekim spediterom

Odakle god da kupujes ima par opcija placanja i dostave,pa i da nema transporta za srbiju iako tamo dhl radi,zato sto nismo pouzdana razvijena zemlja s kojom zele raditi,kao sto sad iz srbije ne ide nista na kosovo,paypal je klimav,ja ne volim da radim sa bexom,axom,royalom ali su isplatljiviji kad je veca vrednost robe,da pravim ozbiljne pare onda bih imao ugovor s nekim spediterom
to mi je rekla i Kineskinja
da je iz nekog razloga Srbija skuplja od ostatka Evrope...... :think: za dostavu nije mi to jasno
mada je njena ponuda 100 dolara jeftinija od ovog lika "sa nasih prostora" koji mi je dao najbolju ponudu da ja njemu dostavim robu pa da je on posalje DHLom

Back