Transplantacija grafičke kartice iz jednog kompa u drugi

Atomic™

Srebrna tastatura
Poruka
244.396
Grafička je slaba, najbolje je da je izvadiš i da koristiš integrisanu grafiku sa procesora koja je duplo jača.

Dragi moji, sad izvinite ako vas gnjavim. Gledam kako da što bolje iskoristim resurse a da ne pokvarim nešto.
Ako bih izvršio grafičke kartice iz jednog u drugi kompjuter da li bi drugi kompjuter radio.

Grafička koju bih transplantovao

7LGajMM.jpeg

HmBd931.jpeg

Dragi moji, sad izvinite ako vas gnjavim. Gledam kako da što bolje iskoristim resurse a da ne pokvarim nešto.
Ako bih izvršio grafičke kartice iz jednog u drugi kompjuter da li bi drugi kompjuter radio.

Grafička koju bih transplantovao

7LGajMM.jpeg

HmBd931.jpeg
Ова графика служи само да баци слику на монитор. Чувај је за резерву и немој је продавати

Ti se lozis kad ti neko kaze da ti je procesor krsh, ako ti vrsi posao za tvoje potrebe , ne vidim zasto bi bio krs, a koliko znam Intelovi procesori se ne kvare i bolje podnose temperature od AMD i to mnogo bolje.
Новији интелови процесори се много греју и троше превише струје.
Мени се добро показао интелов Dual core. Имам неки i5 од пре 12 година. Лако се прегрева али сам га једва средио.
Amd Зен 2 и каснији су врхунски процесори.

Ова графика служи само да баци слику на монитор. Чувај је за резерву и немој је продавати

Новији интелови процесори се много греју и троше превише струје.
Мени се добро показао интелов Dual core. Имам неки i5 од пре 12 година. Лако се прегрева али сам га једва средио.
Amd Зен 2 и каснији су врхунски процесори.
Ja imam dva intelova i5 stariji od 10 godina a sto se tice pregrevanja to zavisi i od samog sistema kako je sve to podeseno.

Ja imam dva intelova i5 stariji od 10 godina a sto se tice pregrevanja to zavisi i od samog sistema kako je sve to podeseno.
Интелови лаптопови се често прегревају што посебно важи за старије моделе.
Подешавање може да помогне али петљавина је око тога.
Питај Apple што више не уграђује Интел

Интелови лаптопови се често прегревају што посебно важи за старије моделе.
Подешавање може да помогне али петљавина је око тога.
Питај Apple што више не уграђује Интел
Apple je imao problem sa i9 procesorom i to ne samo Apple nego i ostali koji su ugradjivali u "laptopove".
Imam Apple "laptop" i znam o cemu pricam.

Back