Transferi u domaćem i inostranom fudbalu

109000-1.jpg

109001-1.jpg

109004-480-1.jpg

Nakon što je za rekordnih 42 miliona evra iz Real Madrida dovela Robinja, koji je bio na korak od prelaska u Čelsi, Abu Dabi Junajted Grup (ABUG) planira da u januaru, ali i u daljoj budućnosti dovede najbolje svetske igrače kako bi osvojili Ligu šampiona. ABUG je za Ronalda spremna izdvojiti rekordnih 240 miliona dolara.

Man.City'ev vlasnik je bas resio da napravi tim snova po njegovom izboru
http://uk.eurosport.yahoo.com/040920...ping-list.html
opasni su,covek je dosao i za jedan dan je uspeo da dovede Robinha,izgleda da ne stedi kada kupuje!
na spisku zeljnih igraca su Kaka',Messi,Eto,Huntelar,Bufon,C.Ronaldo,De la Red,Saviola
kako pise najvise nude za C.Ronalda 190m eura!
Messi 80m funti
Fabregas 60m funti
Kaka 120m eura
samo mislim da od svih navedenih igraca mislim da im mozda samo jedan igrac dodje eventualno dva,vise od dva mislim da je nemoguce,ipak su oni slabiji klub,moraju da krenu da igraju odlicno da bi im ovakvi igraci dolazili!

C.Ronaldo i njegovi snovi,RM,mislim da je on sledeceg leta u Madridu,bez obzira na pisanja i tolike pare Man.Citya
covek ako bude prelazio a najverovatnije hoce,sigurno nece preci u gradski,rivalski klub,jer bi postao veoma omrzen od strane navijaca Man.Un
http://www.realmadridfan.bloger.hr/...amoj-san-je-igrati-za-real-madrid/970379.aspx

Poslednja izmena:
нико није ни рекао да имају лошу екипу
имају у екипи можда будућег најбољег одбрамбеног играча М.Ричардса!!

a tu su i Robinho,Elano,Jo nisu za potcenjivanje ,ja sam glasao na oficijalnom sajtu Eurosporta da ce Man.City biti izmedju 5 i 8mesta na kraju godine,
65% ljudi je glasalo isto a 18i vise% da ce biti medju prva cetiri!
http://uk.eurosport.yahoo.com/football/pollresult.html?poll_id=38722&wv=1 (ovede moze da se vidi po procentima)

Ronaldo u Mančester sitiju?

Brazilski fudbalski internacionalac i sadašnji član Milana, Ronaldo prihvatio je ponudu Mančester sitija da od 1. januara iduće godine zaigra u redovima ovog engleskog prvoligaša, tvrdi današnji španski sportski list "El mundo deportivo".

Kako se navodi, 31-godišnji Ronaldo potpisaće jednogodišnji ugovor sa "građanima" uz mogućnost produženja saradnje. Godišnja plata jednog od najboljih fudbalera svih vremena iznosiće devet miliona evra.

Bivši napadač Barselone i Real Madrida sastao se prošle sedmice u Brazilu sa predstavnikom Mančester sitija Karlosom Robertom. Prema navodima lokalnih medija, zatražio je nekoliko dana kako bi reazmislio o ponudi koju je sada prihvatio.

crvena zvezda nudila 200.000 hiljada evra za igraca borca iz cacka darka lazovica. medjutim finansijski direktor borca i biznismen miodrag kostic odgovorio je cifrom od 1.000.000 evra, medjutim zvezda, je odmah posle utakmice sa borcem, i poraza od 0:1 u kojem im je upravo lazovic dao gol povukla ponudu i tako ce lazovic verovatno ostati kraj morave dok ne stignu nove ponude. izvor informacije nije ni iz jednih novina vec su to sveze informacije koje sam saznao iz pouzdanih izvora u cacku

Verovali ili ne Mancester Junajted planira da dovede novog srbina u njihove redove!!!! U pitanju je sedamnaestogodisnji igrac Radnickog iz Obrenovca Filip Djuricic. Inace Filip je poceo karijeru u Zvezdinoj omladinskoj skoli a zatim otisao iz nje u Olimpijakos ali se ubrzo vratio u Srbiju tj u Radnicki.

Mali moze samo da sedi pored Murinja posto on i ovi njegovi iz `brenovca ne mogu ni opstinski kup da osvoje!z:poz: p.s. Jel znate zasto je Ajaks odustao od malog?!;)

Back