Transferi u domaćem i inostranom fudbalu

Pa znam kako Liverpool igra. Ali Wijnaldum navodno odlazi, a Milner ima 35 godina. Sumnjam da će Klopp ostavit vezni red na Hendersonu, Fabinhu i Oxu. Mislim, može Milner imati još jednu dobru sezonu, možda i Keita konačno proigra, ali mislim da dovode veznjaka sigurno.

mozda i ostane grujic, uzmu sebi alkantaru, i onda imaju milner, alkantara, henderson, fabinhu , okslejda i grujica, za 3 pozicije, sasvim dovoljno. mislim da ce jos kupiti centralnog beka, jer kraj van dajka treba jos neko ko zna nesto. uglavnom nece puno investirati, druge pozicije su dobro popunjeni, sasvim dovoljno.

wajnalduma i sacirija prodati, dobice ce od prilike 30m, doda jos 10 i uzmi upemakana, i to je to

mozda i ostane grujic, uzmu sebi alkantaru, i onda imaju milner, alkantara, henderson, fabinhu , okslejda i grujica, za 3 pozicije, sasvim dovoljno. mislim da ce jos kupiti centralnog beka, jer kraj van dajka treba jos neko ko zna nesto. uglavnom nece puno investirati, druge pozicije su dobro popunjeni, sasvim dovoljno.

wajnalduma i sacirija prodati, dobice ce od prilike 30m, doda jos 10 i uzmi upemakana, i to je to

Ma jok, kakav Grujic, on ce opet na pozajmicu ili ce ga prodati... Imaju i Keitu njega si zaboravio

PS. Sad vidim da si editovao... Mislim da Pereira i Mek Tominej nemaju kvalitet... Fred moze da bude rezerva Maticu.. Kad ovog odmara ovaj da igra i tako.. Zasto mislis da nece dovesti Sansa, ja bas tipujem da hoce, mali je Englez i gde ces veci engleski klub od Mancester Junajteda
junajted fali centralni bek, i desno ofanzivno. sances i kulibali, puknu 150m, i bore se sa liverpulom, citijem i celsi za prva 4 mesta. u vezneom redu ne trebaju, matic kao sestica, pogba i fernandes 8/10, ima mektominaj, fred, perejra i matu, tako da sasvim dovoljno. mozda im treba jos jedan napdac, koji sa klupe ceka sansu (nesto kai zirou, cavani, etc) koji su vec u godinima, ali mogu kad zatreba da zatresu mrezu.

Ma jok, kakav Grujic, on ce opet na pozajmicu ili ce ga prodati... Imaju i Keitu njega si zaboravio
da kejtu sam zaboravio. ali eto, henderson 35 godina, wajnalduma i sacirija prodaju, ko zna mozda jos neko ode. grujica bi trebali ostaviti, nije los (mozda jos nije nivo za liverpul, ali mlad i moze se razviti jos)
po meni njega ostaviti do decembra, svedno gust raspored, pa onda ako bude zadovoljio, neka ostane, ako ne, 20m ces uvek dobiti za igraca liverpula sa 23 godine. nije da nista ne zna.

da kejtu sam zaboravio. ali eto, henderson 35 godina, wajnalduma i sacirija prodaju, ko zna mozda jos neko ode. grujica bi trebali ostaviti, nije los (mozda jos nije nivo za liverpul, ali mlad i moze se razviti jos)
po meni njega ostaviti do decembra, svedno gust raspored, pa onda ako bude zadovoljio, neka ostane, ako ne, 20m ces uvek dobiti za igraca liverpula sa 23 godine. nije da nista ne zna.

24 ima Gruja, nije mator, al nije bas toliko ni mlad igrac, mislim onako, jeste relativno mlad, ali nije klinac... Ma nece Klop da rizikuje sa njim, nema on vremena da razvija igraca, a i realno ne treba njemu neki takav plemenitog kova, vidis da na sve tri pozicije u sredini igra sa trkacima, ok mozda on i hoce, ali sa Keitom nije bas uspeo a slozices se da mu je Alkantara bolja i sigurnija opcija nego Grujic trenutno..

Ja bi prvi voleo da se Gruja izbori za mesto, ali tesko... On treba opet u Hertu ili jos bolje Menhengladbah...

Wan-Bissaka je po meni defanzivno najbolji bek u ligi. Ono što je TAA u ofenzivnom dijelu, to je Wan-Bissaka defanzivno. Lik je zvijer.
Liverpool ima fenomenalne ofanzivne bekove, najboljeg stopera lige, i ubojit front 3. Ali u vezi nisu baš kreativni. Nadam se da će uspjeti dogovorit Thiaga, jer Keita nikako da proigra, a ostali su uglavnom klasične radilice.
United s druge strane ima ne baš najsigurniju obranu, ali s van de Beekom imaju fenomenalno kreativnu sredinu terena i potentan i mlad napad.
Vidjet ćemo. Kažem, ako dovedu Upamecana, mogli bi bit jako, jako dobri.
Chelsea se također pojačao u svim linijama. Mogli bi bit jako zanimljivo prvenstvo.
Edit: Ne slažemo se u vezi Lukakua. Moguće da će Matić igrati u prvih 11. Ovo je ionako neka moja hipotetska postava pošto Lukaku više nije u klubu. Igrati će s Martialom u špici, Rashfordom lijevo, e sad koja trojica će u vezu, ne znam. Jaka je konkurencija baš. VDB, Bruno, Pogba, Matić, Fred, Perreira, McTominay....
Btw, sumnjam da će dovesti Sancha.

MANCESTER

HENDERSON/De Hea
Van Bisaka - Megvajer - UPAMEKANO??? - Sou
Matic
Pogba - Fernandes
SANCES??? - Rashford - Marsial

nije uopste lose?

24 ima Gruja, nije mator, al nije bas toliko ni mlad igrac, mislim onako, jeste relativno mlad, ali nije klinac... Ma nece Klop da rizikuje sa njim, nema on vremena da razvija igraca, a i realno ne treba njemu neki takav plemenitog kova, vidis da na sve tri pozicije u sredini igra sa trkacima, ok mozda on i hoce, ali sa Keitom nije bas uspeo a slozices se da mu je Alkantara bolja i sigurnija opcija nego Grujic trenutno..

Ja bi prvi voleo da se Gruja izbori za mesto, ali tesko... On treba opet u Hertu ili jos bolje Menhengladbah...
pa i to jeste, samo ne na pozajmicu, ili na stalno da ode, ili ostane i bore se sa mesto. ne znam. gladbah bi bilo super. samo ne u herti, oni se raspadaju, ne znas ko pije ko placa.

MANCESTER

HENDERSON/De Hea
Van Bisaka - Megvajer - UPAMEKANO??? - Sou
Matic
Pogba - Fernandes
SANCES??? - Rashford - Marsial

nije uopste lose?

Ma gde lose, to bi im bio najbolji tim jos od Fergija... Samo da sacekamo hoce li stvarno doci Upamekano i Sanco...
Vidis Matu smo Agram i ja skroz zaboravili.. Pa kad su ti na klupi Van De Bek i Grinvud ne da si jak, nego ono, top brate...
Ja mislim da ce lakse dovesti Sanca nego Upamekana...

A opet odbrana nije bas vrhunska.. Al reano ko je danas i ima

Ma gde lose, to bi im bio najbolji tim jos od Fergija... Samo da sacekamo hoce li stvarno doci Upamekano i Sanco...
Vidis Matu smo Agram i ja skroz zaboravili.. Pa kad su ti na klupi Van De Bek i Grinvud ne da si jak, nego ono, top brate...
Ja mislim da ce lakse dovesti Sanca nego Upamekana...

A opet odbrana nije bas vrhunska.. Al reano ko je danas i ima
ma upemekano jos lakse od bilo drugog. lajpzig gleda na pare, koilko ce zaraditi. nemaju oni nesto specijalno da moraju doci do pehara, barem jos ne. tako da 40m za upemekana, i eto 100-120m za sanca, za 150m junajted ako ne za prvo, onda za prva tri mesta u PL.
jos dodas girnvud, van de bek, mata i na klupi, mozda cak de hea :)

Henderson ima oko 30 ja mislim, i kapetan je. On je siguran recimo. Grujića je doveo Klopp, a nije skupio 5 utakmica u kolko 3 godine? Vjerojatno posudba opet. Al to ne mora bit ništa loše. Modrić je u tim godinama igrao u Dinamu.
Btw, i Mane vjerojatno ide tako da će i napadača trebat. Mislim, to su sve nagađanja, al normalno je da se momčad osvježi, pogotovo momčad koje je osvojila sve. Dođe do zasićenja.
A što se Uniteda tiče, ja VDBa ne vidim na klupi, nije odabrao United da grije klupu. Ne znam kako će to uklopit Ole, al bit će zanimljivo.

Henderson ima oko 30 ja mislim, i kapetan je. On je siguran recimo. Grujića je doveo Klopp, a nije skupio 5 utakmica u kolko 3 godine? Vjerojatno posudba opet. Al to ne mora bit ništa loše. Modrić je u tim godinama igrao u Dinamu.
Btw, i Mane vjerojatno ide tako da će i napadača trebat. Mislim, to su sve nagađanja, al normalno je da se momčad osvježi, pogotovo momčad koje je osvojila sve. Dođe do zasićenja.
A što se Uniteda tiče, ja VDBa ne vidim na klupi, nije odabrao United da grije klupu. Ne znam kako će to uklopit Ole, al bit će zanimljivo.

Pa 40 miliona i nije neka velika para za Mancester da bi morao pocinjati svaku, a i duga je sezona, igraju na 4 fronta, bice povreda, itd.. Skupice on 30-40 nastupa

Tonali u Milanu sjajn transfer...Milan ima priliku da se izdigne samo treba usaditi igrafina u glavu da vjeruju u projekat a ne pri prvim medijskim spekulacujama o transferuma miniraju ekipu...oviga Dobarumu treba da proraju ovo je vise stvar dostojanstva sa Rajolom nosi se u k...i ovo sve pricam kao neko ko simparise Inter ali bez velikog milana nema jakog italijanskig fudbala...

Leeds povisio ponudu za Gvardiola. 22M + 20% od idućeg transfera. Dinamo naravno prihvatio, ali Gvardiol ne želi ići. Smatra (ispravno) da je prerano. Dečko još nema sezonu HNLa u nogama, a trebao bi igrati Premiership.
Btw, Bilić navodno radi na dovođenju Ivanovića pošto mu je istekao ugovor u Zenitu. Posao valjda pri završetku.

Back