Transferi u domaćem i inostranom fudbalu

sto se tice prodaje Celzija........ne prodaju Dzoa Kola sigurno.......
Ici ce Karlton Kol......za sad ga trazi Totenhem
Hut.......Vigan ili Bundesliga
Gudjonsen.......ne zna se nishta
Krespo........najvjerovatnije u Milan.....kao zamjena za Sevu(oni ionako vole starije igrace)
Rajt - Filips ce najvjerovatnije da bude samo pozajmica Njukaslu jer on zeli da ostane u Celziju

A sto se tice tima......ima veliki broj igraca jer zele da imaju odmorne...dobre...igrace za svako takmicenje ;)

Atletico Madrid je doveo 17-ogodinjeg Serhija Agera iz argentinskog Interpendientea zobg njegovg dovodjenja odustali su Rosickog sa kojim su vec imali predugovor inace ja sam imao prilike da gledam o njemu u nekoj emisiji na Sport Klubu i radi se o neverovatnom talentu...naravno pitanje je sta ce desiti sa njim ali to je igrac koji ima potencijal Zidana,Ronaldinja,Tottija...

Ma, Roberto se nešto misli, kaže ne zna da li može da igra još 3 godine vrhunskog fudbala(nude mu ugovor na tri godine). Ako već ide iz Reala, nek se vrati u Brazil, i nek igra za svoju dušu.

Inače neki kineski timovi, hoće da kupe Zidana na godinu ili dve zbog njegove tamošnje popularnosti, i već se spremaju da ga odgovore od povlačenja iz fudbala.

vec je dobio i ponudu...i kao optimisticni su(taj klub koji je ponudio) jer zidanov agent jos uvek nije odbio ponudu..,...

a u rtealu je predsednicka kampanja i obicaj je da se obecavaju igraci......a kaka je odavno bio zelja za zamenu zidana.....ali ne verujewm da ce ga milan pustiti,..... Sheva je ipak druga prica,ipak je imao poseban status u Milanu i njegova odluka je morala da se postuje....njega su morali da nagovaraju,kaki jednostavno mogu da ne dozvole....a i kaka je jako zavoleo milan,mislim da ne bi otisao....mada je su on i sheva bili najoblji prijaTELJI u milanu...... pitanje je kako ce se shevchenkov odlazak odraziti na ostale igrace......a kad smo vec kod kake,kako mi bilo drago....juce na eurosportu larson sastavlja idealnih jedanajs.....i stavio sve neke sa kojima je igrao ... i ladno stavi kaku a ronaldinha nigde,,,kakav kralj....

Back