Kristina_93
Primećen član
- Poruka
- 544
aaaaaaa HOUSE JE NAJGORI ZANR!!!! Mrzim ga! p.s. najvise volim heavy metal. Usla u pogresnu temu....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Minimal zaista nije moj stil muzike, totalno sam protiv tog zvuka. Ne znam šta ih je sve obuzelo? Po mom mišljenju, to i nije muzika! Bar nije u mom fazonu. Verovatno se ovo što kažem nekome neće dopasti, ali smatram da se u tom zvuku malo šta može zaista nazvati muzikom. Minimal je smeće!
@ DeteSunca -> Ne znam, ja sam ga dobio na ruke lepo upakovanog...Bez obzira, skini.
aaa...super jeI jos nesto do Svena.![]()

Sven Väth In The Mix - The Sound Of The Eighth Season (2CD) [2007]
CD1 - Freak
12 Alter Ego - Why Not?!
hvala
bice koncert 21.decembra u Milanu, navrati da cujes jos moje komercijale![]()
Poo, NarKOMmANoo!!!![]()
![]()
wtf?!:-?
Sama mu reč kaže kakav je. Jednostavno radi se o jednoj vrsti techna koji nije jak kao obično, već se pažnja više daje na mnoge detalje - melodije, zvukove,.... Brzina je oko 120-130 BPM i unitar pesme će čuju razna pucketanja, klikovi i raznorazni zukovi koje ne bih znao ni da imenujem. Rodonačelnik je naravno svemogući Richie Hawtin.
Šta treba da čuješ:
- Richie Hawtin (obavezno)
- Ricardo Villalobos
- Loco Dice
- Guy Gerber
- Booka Shade
Prva tri su tipični današnji minimal, a druga dva su zanimljive i melodične varijacije na temu.
Inače minimal je na takav divan način uticao na elektronsku muziku, prvenstveno na techno da joj je dao potpuno novu snagu i kompleksnost. Sjajno zvuči u setovima Adama Beyera, Sven Vatha, Dominik Eulberga...

cuo sam nesto od Richie Hawtin-a tj video na youtube-u i mogu da kazem samo jedno...
EXTRA!!!!!!!!!!!!!!!!
brate hvala sto si me prosvetlio!![]()
pozz