ИПХ ЗИЛОТ
Elita
- Poruka
- 21.290
То су господа убице... Потплате Моссад или ФСБ да изубије за њих, типа Миле рент а ђеносајдNe zaboravi MI6.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То су господа убице... Потплате Моссад или ФСБ да изубије за њих, типа Миле рент а ђеносајдNe zaboravi MI6.
George Zinn.Na osnovu čega znamo da je dotični "Jevrej i stručnjak za Al Kaidu"?
Nadam se da izvor nije Tviter ili neki tabloid koji juri klikove.
Hrišćanstvo je pustinjska religija i Isus je bio nosati jevrej. Ja, kao Sloven, s tim pojavama nemam ništa.Кристкак је богохулна реч у сваком смислу... Избегавај је
Нису баш сви... Кенеди је био против, Абрахам Линколн такођерUvek su i bili. Zna se da su cionisti bili na terorističkim listama zbog bombaških napada i likvidacija...
Sad ako nešto kažeš muuuh antisemitizam. Ne smeš da ih kritikuješ jer su naravno cvećke i ništa ne muljaju.
Јерусалим није у пустињи Ђуро...Hrišćanstvo je pustinjska religija i Isus je bio nosati jevrej. Ja, kao Sloven, s tim pojavama nemam ništa.
Тај млитавко не може ни ороз да повуче, а камо ли да избегне све углове камера уз профи хитац у врат...Ima. Da je sve ovo osmislio 1 golobradi levičar od 30 kila.
Meni je to najjača teorija zavjere.
Јерусалим није у пустињи Ђуро...
Нит је био носат, нит Јеврејин, већ леполики Јудејац рођен од Девице...
Pogledajte prilog 1783528
Пошто се наследство по оцу рачуна код свих народа, он по мајци припада свим народима духа, јер је нови почетак у сваком смислу
Ipak, nazovi sledbenici Poslanika Ise su potpuno beskorisni, ili su udarna pesnica jevreja.
Више су комунисти побили, ви сте аматери за њих у геноцидимаDa li si zamjetio da se njihovi životi oduzimaju Isključivo od Al Islama.
ЦИА снајка...Sacekali dan ipo da vide da li su negde napravili gresku, da vide sta po netu ima od amaterskih snimaka i kad se uverili da je indetitet sacuvan, odabrali adekvatnu figuru za dalji narativ.
Ok, recimo da je on nekakav američki Jevrej. Logično je sasvim da je otišao na debatu na kojoj govori Charlie, koji govori vrlo afirmativno o Jevrejima (a i oni o njemu).George Zinn.
Ako pretražiš samo ime naći ćeš razne medije koji potvrđuju da je on bio uhapšen. Takođe ćeš naći snimak iz 2001. u kom govori o gledanju napada i da je odmah ispalio da je to Al-kaida.
Onda, ako već sumnjaš u poreklo, možeš da istražiš odakle potiče prezime Zinn.
Meni je, recimo, bilo dovoljno da vidim taj nos...
Mnogo su vešto skovali tu zaveru.Sacekali dan ipo da vide da li su negde napravili gresku, da vide sta po netu ima od amaterskih snimaka i kad se uverili da je indetitet sacuvan, odabrali adekvatnu figuru za dalji narativ.
Ok, recimo da je on nekakav američki Jevrej. Logično je sasvim da je otišao na debatu na kojoj govori Charlie, koji govori vrlo afirmativno o Jevrejima (a i oni o njemu).
Međutim, nisam našao nikakav snimak iz 2001-ve niti nešto konkretno o Al Qaidi. Imaš li ti neki link?
Ti kao Koštunica upadaš.