- Poruka
- 65.201
Evo mnogo sam nervozan, morao sam kafu da napravim.Sto se nerviras?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo mnogo sam nervozan, morao sam kafu da napravim.Sto se nerviras?
HahahahaNe znam nikoga!
Četvrt veka pratim američku politiku i izbore, često sam u Americi, majka mi glasa u Ilinoisu, gomila drugara u Merilendu, Mičigenu, Nju Džersiju, Kaliforniji, sve kolege u DC-ju, radim za Amere ceo život, šefica moje firme je blizak Obamin saradnik, ali eto, ja ne znam nikoga od demokrata osim Ruzvelta.
Čuo sam za nekog Kelntona ili Klentona, nisam siguran.
Ima li još neke sočne teorije zavere, šteta je stati ovde na početku
Bio, ali je u poslednje vreme skretao sa kosher puta.Taj Evangelista je kao i svaki bio zagoreli Cionista. Nije on bio nikakav kritičar izraela već jedan od njihovih najjačih glasova u![]()
Bio, ali je u poslednje vreme skretao sa kosher puta.
Pogledajte prilog 1783511
Svašta se priča okolo...
Istina.Ima. Da je sve ovo osmislio 1 golobradi levičar od 30 kila.
Meni je to najjača teorija zavjere.
Tako se spekuliše, da on preuzima.Nije skretao ništa ozbiljno.
Ali, ako jevrej Ben Šapiro preuzima Cionističke US omladince onda njegovo ubistvo ima smisla.
I najbolji Goj je gori od najgoreg jevrejina (Talmud)
Govorio sam generalno, ne o Charliu i ovom konkretnom slucaju.A to nisam gledao. Jesam njegovo debate sa studentima sa Kembridža, gde ga je neki mali što izgleda kao da je pobegao sa kastinga za Hari Potera i metlu parkirao kraj ulaza - rastavio na proste činioce, na temu njegovog insistiranja na hrišćanskom moralu i istovremenog pružanja opravdanja Izraelu za ono što čini u Gazi.
Istina.
Smislio je da se popne na krov, da puca sa 120m daljine u čoveka koji sedi, i da pobegne sa krova u opštem metežu.
Kapiram da ima IQ preko 220, pošto slična situacija da neko puca u političara jer ga mrzi još nije viđena u istoriji.
Tako je, vrlo sumnjivo.Da se sa Snajperom ušunja u Kampus pod video nadzorom, zayebe svo obezbedjenje i sa 200m jednim hicem ubije žrtvu.
Sitnica.
Tako se spekuliše, da on preuzima.
Mene više zanima koje mere ce preduzeti Zion Don - cenim da kreće masovna seča sa funkcija svih koji su mahali palestinskim zastavama.
A ovaj Jevrej i stručnjak za Al-Kaidu što je bio u masi i poslužio kao decoy za odvlačenje pažnje je isto ništa sumnjvo.Tako je, vrlo sumnjivo.
Pogotovo imajući u vidu da je 16 hiljada policajaca grada Čikaga čuvalo kampus kad dolazi jedan tako bitan lik.
Istina. Kenedi je bio problematičan i nešto se tamo bunio oko nuklearnog naoružavanja Izraela, nakon što je platio glavom svi američki predsednici su sisači kosherca. Neki su dobre goye, neki podmićeni, neki ucenjeni jer vole da stavljaju faluse u svakakve Mosadove zamke... ali svi do jednog su za Izrael.Pa skoro je jedan ljuti beli "Antisemita" upao u crkvu i pobio hrišćane.
Nekako, ne upade u sinagogu ?
Zanimljive se stvari udogadjaju još od ubistva Kenedija.
Na osnovu čega znamo da je dotični "Jevrej i stručnjak za Al Kaidu"?A ovaj Jevrej i stručnjak za Al-Kaidu što je bio u masi
Na osnovu čega znamo da je dotični "Jevrej i stručnjak za Al Kaidu"?
Nadam se da izvor nije Tviter ili neki tabloid koji juri klikove.
Ако је профи убиство ко што јесте, или Моссад или ЦИЈАBio, ali je u poslednje vreme skretao sa kosher puta.
Pogledajte prilog 1783511
Svašta se priča okolo...
Pretpostavljam da to "provaljuješ" istom logikom kojom provaljuješ i teoriju zavere da ova budala nije mogla da upuca čoveka sa 120 metara daljine.Provaljujem da umesto twitera voliš mainstream medije.
Pink ili RTS ?
Кристкак је богохулна реч у сваком смислу... Избегавај јеKirk je bio običan christcuck i shabbos goyim koji je shill-ovao za Izrael. Postao je problematičan svojim lordovima jer je bio protiv "antisemitskih" zakona koje Zion Don planira da uvede, protiv rata s Iranom i ostalo.
Najbitniju hrišćansko-konzervativnu političku platformu za omladinu, TPUSA, sad navodno preuzima talmudičarski pacov Ben Shapiro.
Ne zaboravi MI6.Ако је профи убиство ко што јесте, или Моссад или ЦИЈА
Pretpostavljam da to "provaljuješ" istom logikom kojom provaljuješ i teoriju zavere da ova budala nije mogla da upuca čoveka sa 120 metara daljine.
Оно са трампом је шарада у које само Босанци могу да верујуIma tvoja :
"Pokusaj ubistva Trampa i ubistvo njegovog najpoznatijeg aktiviste nije delo levice"
Sad si nadhebao i vucicevica