- Poruka
- 65.199
Ako ne znaš ko su par ključnih članova DS onda si omašio podforum (ili barem temu). Nisi pratio izbore u USA?Nisi odgovorio na pitanje, ponavljam, ko su kljucni clanovi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ne znaš ko su par ključnih članova DS onda si omašio podforum (ili barem temu). Nisi pratio izbore u USA?Nisi odgovorio na pitanje, ponavljam, ko su kljucni clanovi?
Može u originalu Charlie Kirk -- ili može u transkripciji Čarli Kerk.
Ne može "Čarli *Kirk" jer srpska reč "kolgerla" nije *kolgirla, iako je na engleskom call girl sa "i". Jer Christchurch nije *Krajstčurč nego Krajstčerč, iako se na engleskom piše s "u".
Odnosno zato što se englesko schwa ISKLjUČIVO prenosi kao "e", NIKAD kao "i" (ili "u").
Клевећеш... Изгуглај ако те баш занима, нема ко га није уфатио у хејту, и то бруталномIznosis lazi i neistine koje ne mozes da dokazes prilaganjem cinjenica i dokaza vlastitih tvrdnji, znaci ti si lazov i klevetnik !
Nema tu sta da se prica..
tebe nema ko nije uhvatio u brutalnim lazimaКлевећеш... Изгуглај ако те баш занима, нема ко га није уфатио у хејту, и то бруталном
Ako ne znaš ko su par ključnih članova DS onda si omašio podforum (ili barem temu). Nisi pratio izbore u USA?
Prvo i pre svega tvoje vidjenje ne cini istinu.Клевећеш... Изгуглај ако те баш занима, нема ко га није уфатио у хејту, и то бруталном
Ako je kako kazes sirio mrznju na brutalan nacin zasto nije sankcionisan od strane organa drzave koja je medju vodecima u svetu po politici za sputavanje govora mrznje...
Дедер не горди сеLazes ! ali mene ne mozes jer sam ja spram tebe ozbiljna i respektabilna sila koja vlada znanjem i cinjenicama !
Ima li još neke sočne teorije zavere, šteta je stati ovde na početkuLuda slučajnost!
Ima li još neke sočne teorije zavere, šteta je stati ovde na početku
Ima li neki dobar argument, neki demant, glupost je najlakše demontirati činjenicama, zar ne?Ima li još neke sočne teorije zavere, šteta je stati ovde na početku
Ima tvoja :Ima li još neke sočne teorije zavere, šteta je stati ovde na početku
Zna bre, ne bi me iznenadilo da je istetovirao ludu babu HILARI na grudimaI dalje ne znas kljucne clanove demokratske stranke?![]()
Pa ne ume drugacijeIma li neki dobar argument, neki demant, glupost je najlakše demontirati činjenicama, zar ne?
To "teorije zavere" možda prolazi kod IQ 80 transrodne radikalno levičarske terorističke populacije, kod mene teško.
Jevreji su 51 drzava usa
Ne znam nikoga!I dalje ne znas kljucne clanove demokratske stranke?![]()
Kirk je bio običan christcuck i shabbos goyim koji je shill-ovao za Izrael. Postao je problematičan svojim lordovima jer je bio protiv "antisemitskih" zakona koje Zion Don planira da uvede, protiv rata s Iranom i ostalo.
Najbitniju hrišćansko-konzervativnu političku platformu za omladinu, TPUSA, sad navodno preuzima talmudičarski pacov Ben Shapiro.
Uvek su i bili. Zna se da su cionisti bili na terorističkim listama zbog bombaških napada i likvidacija...Jevreji su 51 drzava usa
Postali su veci krvoloci od hitlera