Trampov saradnik Čarli Kirk upucan na univezitetu u Juti

• Začetnik teme Začetnik teme iig
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Убише га ко тетреба, ни да гукне није успео...

Иначе, круже неке ултрадесничарске приче против Моссада, да је Чарли критиковао онај Израелски стејџинг 7мог октобра,и да су га зато цијонисти жртвовали као непотребно куче, а за подметање кривице опозицији, ту је Талмуд пудлица и дебил Трамп
Evo to je već double mindfuck o kome pisah malopre.

Podržavao sam vazda Demokratsku stranku, ali nikada ekstremnu levicu niti ekstremnu desnicu. Ni u jednom jedinom postu.
Grozim se svake sorte ekstremista i radikala.

A ti očigledno nemaš argumente čim obilaziš kao kiša oko Kragujevca.

Podržavati demokrate ne znači podržavati ekstremiste. (osim u glavama onih koji ne povezuju baš najbolje)
Битно је ботовима да баце масовну колективну оптужбу, па ко се упеца

Podržavao sam vazda Demokratsku stranku
ta stranka ili partija u usa je partija ubistava

to sto je ti ne vidis kao extremnu je drugi par cipela... :mazi:
cinjenice su drugo, one govore o pokusajima ubistava konzervativaca poput trampa u jeku predizborne kampanje i sada njegovog najaktivnijeg konzervativca koji je uspeo da kod mladih podigne procenat podrske cak za neverovatnih dodatnih 44 %

sto je demokratske krvoloke dodatno raspalilo i nacrtalo kirku metu

Podržavati demokrate ne znači podržavati ekstremiste.
yes how no

Podržavao sam vazda Demokratsku stranku, ali nikada ekstremnu levicu niti ekstremnu desnicu. Ni u jednom jedinom postu.

Podržavati demokrate ne znači podržavati ekstremiste. (osim u glavama onih koji ne povezuju baš najbolje)

Koja je otisla toliko u levo da je ekstremna po svakoj definiciji....znaci nije g0vno nego se pas posrao.

AOC podrzava demokrate, toliko o tome.

Сизиф је паметан, умерен и пре свега изразито добронамеран човек који сваком воли да помогне.

Бизарне тврдње али добра илустрација како је лако некога прогласити за екстремисту који заслужује... казну, зар не?

Ne podržavam ekstremnu levicu niti podržavam ekstremnu desnicu, kao što sam već rekao. Ne podržavam nikakve ekstremiste.

Ne znam koji deo nije jasan, mogu da ponovim ako treba na nekom drugom jeziku.

A sta tebi nije jasno kad ti kazem da su demokrate otisli toliko u levo da su ekstremni? Hajde reci sta ti nije jasno?

Koja je otisla toliko u levo da je ekstremna po svakoj definiciji....znaci nije g0vno nego se pas posrao.
A argument za tu tvrdnju ti je "eto meni se dopada da tako mislim".

Američke demokrate su ogroman sistem, i u okviru stranke ima i prilično konzervativnih političara, a ima i izrazitih centrista. Naravno da ima i levičara.

To da je DS otišla "previše levo" verovatno vide ekstremni desničari, ili oni koji nemaju pojma ništa o programu stranke i o ključnim članovima.

Back