Trampov saradnik Čarli Kirk upucan na univezitetu u Juti

• Začetnik teme Začetnik teme iig
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Amerika je duboko bolesno drustvo

Kao i svako drugo gde dominira blokaderska WOKE ideologija

Secas se agenata Mosada koji su slavili rusenje kula u Njujorku 11.09.2001. ? I zbog toga bili i uhapseni tada..pa oslobodjeni naravno...

Eto ko slavi...

A ovo sto ti prdis po nekim levim, desnim pokretima...to sve je nebitna povrsina...
To su samo maske i poluge gore pomenutih...

...

Ubistvom Kirka globalisti, a to su delovi demokrata i republikanaca, koji poručuju da mogu svakoga da ubiju i da Tramp mora da ih čuje i poštuje....i da sledi opravdanje da amerika pokrene svetski rat, ako Tramp hoće Nobelovu nagradu za mir. Ne bi bio prvi ubica koji dobija Nobelovu nagradu za mir. Svet je izvrnut naglavce, a retorika dvolična i spinovana....
sto usa hoce sve manje druge interesira

У својству агента ЦИА-е.

Ameri do danas nisu razresili ubistvo Predsednika Kenedija im 22.11.1963., a kao resice ovo...
Mozda navataju nekog patsija kao sto su Leee Harvy Osvalda...ali nikad nista resiti nece...
Jer kad sluzba ubija...resenja nema...

...

Od svih psihopata na americkoj politickoj sceni oni ubise Carlija Kirka.
Njegovi stavovi su malo jaci od kisele vode.
Nije tacno...

Lik je botovao za javna ubistva kamenovanjem sodomita, ko da zivimo u Starom veku, da ne pricamo o ostalim nasilnickim neurotikama njegovim

Eto mu sad javno ubistvo zbog druge politike, al njegovo licno

But we aren't "one people" are we?

The truth is we haven't been for some time now, and there is really no point in pretending anymore, if there ever was.

We are two very different peoples. We may occupy the same piece of geography, but that is where the similarities seem to abruptly end.
...
I don’t want to “stand in solidarity” with the other side of the aisle. I want to defeat you. I want to defeat the godless ideology that kills babies in the womb, sterilizes confused children, turns our cities into cesspools of degeneracy and lawlessness…and that murdered Charlie Kirk.

Kao što napisah, spremite za za novi građanski u SAD, nema nazad.

Od svih psihopata na americkoj politickoj sceni oni ubise Carlija Kirka.
Njegovi stavovi su malo jaci od kisele vode.

Nije im bilo bitno ko ("nasi"/"njihovi"), vec cisto nekoga ritualno zrtvovali zarad false flag atentata, kojeg ce opet oni koristiti za neke svoje mracne agende...
Oni prave problem i "nude resenje"...

...

Nije im bilo bitno ko ("nasi"/"njihovi"), vec cisto nekoga ritualno zrtvovali zarad false flag atentata, kojeg ce opet oni koristiti za neke svoje mracne agende...
Oni prave problem i "nude resenje"...

...
Pazi ti ove nashe

Nije im ni ocit false flag ovo da pored tolko kamera nema joj uhvacenog ubice, niti im majmunarija on sa trampom...

Josh samo u deda mraza da pocnu da veruju, pa da ih uvrstimo u deciji rod

Poslednja izmena od moderatora:
Tragedija, jedan od retkih svetlih primera u moru neoliberalnog dekadentnog olosa.
Tragedija, a sada zamisli da se ta tragedija desila dok je Obama bio predsjednik - ne bi baš išlo jel?
Tramp je normalizirao otvorenu mržnju, zlobu, laž, lopovluk i izdaju. Sve je to postalo u Americi ne samo prihvatljivo nego i poželjno.

Kirk je samo kusao to šta je Trump skuhao.

Secas se agenata Mosada koji su slavili rusenje kula u Njujorku 11.09.2001. ? I zbog toga bili i uhapseni tada..pa oslobodjeni naravno...

Eto ko slavi...

A ovo sto ti prdis po nekim levim, desnim pokretima...to sve je nebitna povrsina...
To su samo maske i poluge gore pomenutih...

...
Sve o tome kako su agenti Mosada slavili rušenje blizanaca pročitajte u rubrici
Nije se desilo.

Nagađamo. Možda je bio ozbiljan shooter, možda nije. Ne možemo to znati. Jbt, pa onaj retard zamalo upokojio Trumpa pa mu skinuo uvce. Ne moraš biti nikakav profić da sa 150 ili 200 m u koliko toliko kontroliranim uvjetima skineš nekoga.
Sve više od toga predstavlja eksponencijalno rastući problem.
Upravo tako. Evo pre par godina sam bio u USA na strelištu sa drugom, prvi put u životu držao snajper u ruci, Lapua 338 magnum sa nekom takmičarskom municijom. Sa sto jardi sam dva puta gađao praznu kutiju, uz njegove instrukcije naravno. Ovo ispod je rezultat, gađao sam vrh orlovog kljuna.

Znači to je greška od 2-3 cm i to za totalnog amatera. Tako da je ova operacija juče verovatno bila kao ladna voda, isto kao ovim našima kada su gađali Đinđića sa slične daljine.

1757592977219.png

Upravo tako. Evo pre par godina sam bio u USA na strelištu sa drugom, prvi put u životu držao snajper u ruci, Lapua 338 magnum sa nekom takmičarskom municijom. Sa sto jardi sam dva puta gađao praznu kutiju, uz njegove instrukcije naravno. Ovo ispod je rezultat, gađao sam vrh orlovog kljuna.

Znači to je greška od 2-3 cm i to za totalnog amatera. Tako da je ova operacija juče verovatno bila kao ladna voda, isto kao ovim našima kada su gađali Đinđića sa slične daljine.

Pogledajte prilog 1782905
ок мани нас својих претпарачких прича и дугодовштина

дедер ти нам овде реци, докле ће дубока држава да убија све неистомишљенике по уса ?

јбг породицу кенеди су практично ситребили, колко су чланова само побили од те породице...

докле ће ''демократска'' банда убиствима , ликвидацијом елиминисати неистомишљенике ?

Pogledajte prilog 1782905
Ahahaha evo :ok: za postavljenu sliku.
Kutija ponosno na polici :lol:

Je je, inside job.
Jedna od debilnijih teoroja zavjera, chemtrailsi su ozbiljniji 🤡
само ти правдаја убиства у режији демократа у уса

тако су истребили малтене читаву породицу кенеди чије су и унуке прогонили...

13:07

Studentkinja: Razočarana sam sigurnosnim merama​

Tiana Lao, 20-godišnja studentkinja marketinga na Univerzitetu Juta Vale kaže da su ona i njena cimerka bile "prilično uzbuđene" zbog gostovanja Čarlija Kirka.

Naglasila je da su je neugodno iznenadile sigurnosne mere, s obzirom na veličinu događaja.

"Niko nije proveravao torbe", kazala je.

Opisala je haotične scene nakon što se začuo pucanj.

"Nismo znali šta se događa, isprva smo bili zbunjeni. Nisam čak ni znala da li je neko upucan u tom trenutku. Svi su počeli da se saginju, viču 'lezite dole' i govore nam da trčimo do najbliže zgrade. Tada smo shvatili da je ovo ozbiljno. Obe smo plakale. Nekontrolisano sam se tresla", navela je.

Back