Trampov saradnik Čarli Kirk upucan na univezitetu u Juti

• Začetnik teme Začetnik teme iig
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Пропаде Америка! Жао ми што тиксоглу није отворио слатку темилицу. :super:
Tixi ima jednu vrlo jugoslovensku sliku kako to izgleda propast društa
On misli da će Amerika da ima glad na ulicama, nuklearni građanski rat pa će AZTLAN da se stvori ( @MJK ) a zapravo se događa unutrašnji trulež i degradacija na nivo Brazila

šalim se Brazil ima više dostojanstva

Ovo je posljedica politika ljevice. DeCarlos Brown Jr., s obimnim kriminalnim dosjeom, trebao je biti zatvoren, ali je na slobodi jer ljevica nastoji opravdati svoje besmisleno postojanje. Koliko još Iryna mora stradati prije nego shvatimo kamo nas vodi ljevica? Ovo je čisto zlo!

Mi trebamo 100000 ovakvih da dovedemo u Srbiju?
o9j180u4_decarlos_625x300_08_September_25.jpeg

1756146994-832ec55d0e3a434cb1dd7e5cc18083d8-0-07a343ba3f434e3ea07253aaf61094bb-750x502.jpg

Bliski saveznik predsednika SAD Donalda Trampa i voditelj podkasta s milionima pratilaca Čarli Kirk upucan je danas na Univerzitetu u Juti, a nakon pucnjave nižu se reakcije američkih zvaničnika.

Američki predsednik Donald Trump reagovao je na vest o ranjavanju Kirka i pozvao svoje pratioce na društvenim mrežama da se pomole za njega.

„Svi se moramo moliti za Čarlija Kirka, koji je upucan. Odličan momak od glave do pete. Bog ga blagoslovio!“, napisao je Tramp na Truth social.

I potpredsednik SAD-a Džej Di Vens reagovao je na ovu vanrednu vest.

„Pomolite se za Čarlija Kirka, zaista dobrog momka i mladog oca“, rekao je Vens.

Kako javlja reporter BBC-ja, u Beloj kući je u trenutku kada je stigla vesti o pucnjavi nastao potpuni šok.

Kampusna policija je upravo potvrdila da je Kirk upucan i da je osumnjičeni u pritvoru.

„Danas oko 12:10 sati ispaljen je hitac na gostujućeg govornika, Čarlija Kirka. Nakon što je upucan njegovo obezbeđenje ga je odvelo s mesta događaja. Kampusna policija istražuje, a osumnjičeni je u pritvoru“, navodi se u objavi.

https://nova.rs/vesti/svet/sok-u-beloj-kuci-nakon-sto-je-upucan-kirk-oglasio-se-i-tramp/

CNN-ov Van Jones LAGAO je o brutalnom ubojstvu Iryne Zarutske, tvrdeći da riječ "bijela" nikada nije spomenuta osim od strane Charlieja Kirka.

To je lažno. Ubojica je DVA PUTA rekao: "Uhvatio sam tu bijelu djevojku."

Sada je i sam Charlie Kirk upucan.

Nasilje izmiče kontroli, a CNN nastavlja dolijevati ulje na vatru.

Van Jones mora biti odmah OTPUŠTEN.

Back