Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.179
Snajperom na 180 m, tko gađa u glavu? Svi. Ako nema vjetra, čak i ja pogodim krug promjera 10 cm. (ako naravno znam točnu udaljenost)Кад боље размислим, овај није био добар стрелац. Јер ко гађа људе у главу?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Snajperom na 180 m, tko gađa u glavu? Svi. Ako nema vjetra, čak i ja pogodim krug promjera 10 cm. (ako naravno znam točnu udaljenost)Кад боље размислим, овај није био добар стрелац. Јер ко гађа људе у главу?
Kirk nije bio levičarKraj levičara u chemerici.
Živela slobodna USA
Ne. Mene te stvari ne dodiruju konkretno. Svet je i onako u popriličnom koorcu a mi ovde imamo daleko veće probleme koji nam direktno utiču na život.Ma kakve tvoje neoborive cinjenice, MAGA splacine prosipash na forumu za retard bele lozane...
Ti spavanac.Aferim Miraleme, Namaz si zaboravio
Mislio sam na to da sledi osveta od strane američkog naroda nad levičarima.Kirk nije bio levičar![]()
Ne trpaj mene u svoju politicaziju etike, opaznat mi je olosh i sa leva i sa desnaNe. Mene te stvari ne dodiruju konkretno. Svet je i onako u popriličnom koorcu a mi ovde imamo daleko veće probleme koji nam direktno utiču na život.
Ovo je odgovor na konkretnu temu ovde, a ako misliš da su to MAGA splačine, slobodno proveri. Ima na gugletu dosta toga. Kao i stavovi ljudi koji su mnogo pametniji, upućeniji a i pozvaniji da o tome pričaju nego ti i ja.
Ironija sudbe je da je izgunuo medju najbogatijim Trampovim amerikancima, boreci se za iste i svoj dzep u toku botovanja...Mislio sam da sledi osveta od strane američkog naroda nad levičarima.
Zašto, zar ga je levičar ubio?Mislio sam na to da sledi osveta od strane američkog naroda nad levičarima.
Ma zrtvovala ga sekta da bi josh vecu tenziju digli u svom MAGA kultu...Zašto, zar ga je levičar ubio?
Da. Demonkrate, levičari, koji sisaju i troše tuđe, teško zarađene, pare.Zašto, zar ga je levičar ubio?
Amerika, shtamparija novca za ceo svet, je poslednja zemlja na svetu gde se pare tesko zaradjujuDa. Demonkrate, levičari, koji sisaju i troše tuđe, teško zarađene, pare.
Socijala, asocijala, narkomanija, lopovija, džeparija, uhleblija i ostala levičarska prevarija.
koga to sredijo****** LADNO JE UMRO????
Nema mira.koga to sredijo
To su drzavni predstavnici ubijeni u toku drzavne sluzbe, a ne ko ovaj influenser koji je fasovao karmu ismevajuci upravo massovne pucnjave, americkim ----´´Ustavnim pravom´´ na samoodbranuNema mira.
Tonu u nasilje.
Ovo je bilo nedavno isto.
14. jun 2025. 19.21 → 21.22 | Izvor: Tanjug
U pucnjavi u Minesoti ubijeni demokratska članica Kongresa i njen suprug, jedan senator ranjen
VAŠINGTON -
Članica Predstavničkog doma američkog Kongresa iz redova demokrata Melisa Hortman i njen suprug ubijeni su danas iz vatrenog oružja, a demokratski senator Džon Hofman je teško ranjen u "činu ciljanog političkog nasilja u predgrađu Mineapolisa, izjavio je guverner američke savezne države Minesota Tim Volc.
CIA 1/1
Commentari
- Utah Republicans voted to allow concealed carry weapons on university and college campuses. Where were the “good guys with guns”?
- Wild how much people care when it’s a rich asshole and not a classroom full of kids
- This the guy who said Paul Pelosi's attacker should be let out of jail. This is the guy that said Gun deaths are part of Gun Rights. Karma is a b.
- Bummer. I wonder if the 2 children who died in a school shooting today will get ANY screen time. I think we all know the awnser.
- I didn't know Kirk. All lives have value, but I'm getting the impression that Mr. Kirk was not liked by many, many people.
- The karma of him mocking school shootings a second before being shot in a school.. I’ve moved on.
- ....
- ...
Када гађаш мету, гађаш груди, већа мета. То што га је погодио у врат показује да није профи.Profi je mali... U vrat je najbolje, nema mu spasa od davljenja u krvi
Јес ти икад био у лову, рату?Snajperom na 180 m, tko gađa u glavu? Svi. Ako nema vjetra, čak i ja pogodim krug promjera 10 cm. (ako naravno znam točnu udaljenost)
Говорио је истину и зато је убијен!Ajde da ti pojasnim značenje, jer očito imaš problema a dosta sam dobronamjeran danas.
Napisao sam da je smeće od osobe, ali da je to njegovo pravo, i da zbog toga nije zaslužio smrt.
Jel ti sada jasno, ili opet imaš problem s razumijevanjem?
Ovo je posljedica politika ljevice. DeCarlos Brown Jr., s obimnim kriminalnim dosjeom, trebao je biti zatvoren, ali je na slobodi jer ljevica nastoji opravdati svoje besmisleno postojanje. Koliko još Iryna mora stradati prije nego shvatimo kamo nas vodi ljevica? Ovo je čisto zlo!
Medijski sponzori Demokrata jedva prikrivaju radost:ovo se dešava u SAD svaki dan tako da niko nehaje za ovaj slucaj