- Poruka
- 186.036
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ТРАМПОВ АДВОКАТ: Србија учествовала у крађи избора у САД, сви ће одговарати!
Ajd u 500dem da ovo nije izjavio.
Bosanskih
Pa dobro to ti 30000dinara.
У ЈБТ БиХ>>>>>>> Србија, валута им 60 пута моћнија.
То је наслеђе Смрадикалне 3 деценије.
Meni pa ćemo da podelimo.
A šta ćemo što Srbija oko Kosova u americi pored demokrata sada nema ni podršku republikanaca?Ko gubi, ima pravo i da se ljuti...![]()
![]()
A šta ćemo što Srbija oko Kosova u americi pored demokrata sada nema ni podršku republikanaca?
Izvini za gaženje kriv je sam Vučić.Ko ga terao da trči pred rudu?A kad je pa imala?
Upravo je ''predobri Tramp'' nag*zio i ******og a i hotija u septembru ove godine usred Ovalne sobe.![]()
Prvo i najvažnije što taj tvoj predsednik kako ti kažeš propalom američkom kandidatu nije rekao sada u lice da neće da ispoštuje dogovore oko Kosova sa njim?Pazite sad ovu neverovatnu situaciju: Neki ljudi ovde podržavaju blaćenje Srbije samo zato što to odgovara propalom američkom kandidatu za predsednika i još sebe inače smatraju srpskim patriotama.![]()
Vidi, Vučić je predsednik moj isto koliko i tvoj. Nisam glasao za njega, ali šta sad. Za mene je problem što bi neki u Americi hteli da nas uvuku u svoje političke igre. To nam ne treba i niko ovde ne bi trebao da to podrži. Neka se glože na svoj račun, ne na naš.Prvo i najvažnije što taj tvoj predsednik kako ti kažeš propalom američkom kandidatu nije rekao sada u lice da neće da ispoštuje dogovore oko Kosova sa njim?
Nego ispošovaće i njegove i one koje će mu nametnuti srbomrzac Bajden.
Drugo ovakva Srbija ne zaslužuje da ima patriote.