TRAMPA KOSOVA ZA RS NE DOLAZI U OBZIR

...srbi iz srbije treba da ucine sve da za kosovo izvuku najvise sto se moze, a mi preko drine da skratimo zivot bih...strpljen-spasen...malo vise sloge, politickog jedinstva i zajednickog delovanja na kljucnim stvarima je formula...to nije toliko tesko...samo treba pobediti sujete u samima nama da ne misli svako za sebe da je bogom dan da radi neki posao...

Enfroz2891.:
Sve bi to bilo lepo.....da je istina.
Kosovo nikad nije bilo republika u SFRJ,a postace drzava,tako da podela po AVNOJ-evskim granicama gubi svaki smisao.
Да,али телетабиси из УН се равнају према АВНОЈ-евским границама!Оне се,изгледа,уклапају у интересе УСА,а за нас их је баш брига.

Da se i ne ulazi u nachin na koji u te garanice odredjene,zashto su preko noci unutrashnje republichke granice zdravo za gotovo uzete kao granice nezavisnih drzava,ponavljam Kosovo nikad ni po tim granicama nije bilo republika,nego autonomna pokrajina u okviru Srbije.Ako i pokrajine mogu dobiti neavisnost,logichno pitanje koje sledi je,zahto je samo Srbija imala pokrajine,a shto isti princip nije primenjen i za ostale republike u Jugoslaviji i manjinske etnichke zajednice na njihovoj teritoriji?(Srbi u Hrvatskoj,Bosna na 3 dela,Albanci u Crnoj Gori i Makedoniji,Madjari na severu Vojvodine).Nego jok,samo je Srbija deljena na 3 dela.I posle neki kazu ne,nije to bila antisrpska tvorevina.:lol:

Hrc2007:
........granice bivsih republika bivse yu ..su sada drzavne ....kome nije pravo..moze da se ljuti....svi projekti Velikih... ovih ili onih .....su time osudjeni na propast.....neki to nece da shvate ili ne mogu.....

Slušali smo 45 godina i ovakve priče:
Svako ko dirne u bratstvo i jedinstvo kao da je dirnuo u zenicu oka.....
Svaka težnja za razbijanjem SFRJ se smatra rušenjem ustavnog poretka i oni koji zagovaraju te ideje su najveći neprijatelji naroda Jugoslavije i kao žestoki nacionalisti i šovinisti će biti adekvatno tretirani i bla, bla....:):):)

Hrc2007:
........da li se ta teza tice i mene.....hm....netko opet zvecka.....
Svi pomalo zveckaju, samo se ceka da nekom ispadne .....hm. ''oruzije'' :roll:
Hrc2007:
...........neko je prilicno nervozan...zasto ti lega uvijek vrijedjas.....ako se netko ne slaze s tvojim misljenjem ........pa koji ti je......de se stabiliziraj....
Taj ce se stabilizirati na sveti nikad ;) :o

David Coverdale:
"Pravni sistemi su samo izraz onoga što je moguće na terenu. Svi znaju da Beograd više ne može da vlada Kosovom, pored ostalog i zbog načina na koji je tretirao tamošnje Albance, koji čine 95 posto populacije pokrajine. Zato se međunarodna zajednica i nalazi na Kosovu od 1999. godine. Dakle, zakoni moraju da dostignu realnost na terenu - kao što je to bio slučaj s Crnom Gorom i Makedonijom, čijem se formiranju protivilo nekoliko država, i kao što se sada događa s Kosovom."

Evo odgovor na tvoje pitanje Jerry.

Kako tvoja NDH-azija nije izgubila pravo da upravlja RSK s obzirom na zlocine koje pocinila u Krajini!!?

To sto ti palamudis nema veze sa mozgom, vec sa zakonom sile i otimacine!

Rayela:
E vidis, mi iz Srbije ne sluzimo prekodrinskim Srbima da im ispunjavamo
zelje slusalaca lake muzike. Ja kad nesto zelim, sama se potrudim da to i dobijem.

Tako cete i vi ovog puta morati sami da odradite stvar.

Vremena Crnih Ruka su prosla..
Ja sam "Srbijanac". Uopste nemam poreklo iz Bosne.
Drugo, ne bude li se RS ujedinila sa Srbijom vecito cemo kopati po proslosti, iskopavati mrtve, pretvarati heroje u zlocince i obrnuto (bez ulazaka u to sta su koji).
Vremena Crnih Ruku verovala ili ne nazalost nisu prosla. Nacionalni Stroj, Srpski Sinovi, Obraz, Madjarska sloga i gomila drugih sekti.
Srbija bi ipak trebala da radi na otcepljenju RS najvise zbog sebe.
Ova velika podeljenost i postojanje ektrema u Srbiji nikako nije dobra.
Ja se nadam da je vreme pijanog Srbovanja proslost (bar u politici) mada gledajuci radikale nisam siguran.
Pokusaj malo dublje da gledas na sve ovo.

Back