fosilvaso
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
TRAMPA KOSOVA ZA RS NE DOLAZI U OBZIR
Naravno, to ti dođe kao da ti ukradu auto i kažu: Daj 10 000 € i da se menjamo
Naravno, to ti dođe kao da ti ukradu auto i kažu: Daj 10 000 € i da se menjamo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта ти ово значи?fosilvaso:DOLE AVNOJ![]()
Да,али телетабиси из УН се равнају према АВНОЈ-евским границама!Оне се,изгледа,уклапају у интересе УСА,а за нас их је баш брига.Enfroz2891.:Sve bi to bilo lepo.....da je istina.
Kosovo nikad nije bilo republika u SFRJ,a postace drzava,tako da podela po AVNOJ-evskim granicama gubi svaki smisao.
Hrc2007:........granice bivsih republika bivse yu ..su sada drzavne ....kome nije pravo..moze da se ljuti....svi projekti Velikih... ovih ili onih .....su time osudjeni na propast.....neki to nece da shvate ili ne mogu.....
Enfroz2891.:I te priche su prichali isti oni koji su tu istu Jugoslaviju i razbucali 1991.![]()
Svi pomalo zveckaju, samo se ceka da nekom ispadne .....hm. ''oruzije''Hrc2007:........da li se ta teza tice i mene.....hm....netko opet zvecka.....
Taj ce se stabilizirati na sveti nikadHrc2007:...........neko je prilicno nervozan...zasto ti lega uvijek vrijedjas.....ako se netko ne slaze s tvojim misljenjem ........pa koji ti je......de se stabiliziraj....
tako je,..fosilvaso:TRAMPA KOSOVA ZA RS NE DOLAZI U OBZIR
Naravno, to ti dođe kao da ti ukradu auto i kažu: Daj 10 000 € i da se menjamo![]()
David Coverdale:"Pravni sistemi su samo izraz onoga što je moguće na terenu. Svi znaju da Beograd više ne može da vlada Kosovom, pored ostalog i zbog načina na koji je tretirao tamošnje Albance, koji čine 95 posto populacije pokrajine. Zato se međunarodna zajednica i nalazi na Kosovu od 1999. godine. Dakle, zakoni moraju da dostignu realnost na terenu - kao što je to bio slučaj s Crnom Gorom i Makedonijom, čijem se formiranju protivilo nekoliko država, i kao što se sada događa s Kosovom."
Evo odgovor na tvoje pitanje Jerry.
Ja sam "Srbijanac". Uopste nemam poreklo iz Bosne.Rayela:E vidis, mi iz Srbije ne sluzimo prekodrinskim Srbima da im ispunjavamo
zelje slusalaca lake muzike. Ja kad nesto zelim, sama se potrudim da to i dobijem.
Tako cete i vi ovog puta morati sami da odradite stvar.
Vremena Crnih Ruka su prosla..
Tacno, identican slucaj, na oba terena su zakuhlai Srbi, i zato treba kazniti Bosance i nagraditi Srbiju za sve zapocete ratove.JerryRopero:po toj tvojoj glupavoj logici ni vi bosnjaci ne mozete da vladate republikom srpskom jer srbi u njoj cine 95% stanovnistva. kosovo i republika srpska su identican slucaj.