Tramp želi da Srbija prihvati deportovane migrante iz Amerike

Zanimljiva ideja. Mislim da će Trampoljupci, Vučić, Šešelj, Dodik biti oduševljeni tim naumom velikog Trampa. Zašto ne? Treba gajit multikulturalnost.
STA, MOLIM? ON TRAZI DA GA RUSIMO SADA? stvarno je idot ako to trazi, zasto ba su srbiju? trampe jel si postao jajara? sad moramo i njega da srusimo, .., e pa da mu hebem sve...

Zato sto je sve laz i glupa propaganda.
Да, негде сам читао да је у прва три месеца ове године у односу на исти период прошле број депортованих заправо мањи. А прошле године је још на власти био Бајден који узгред речено ништа овако није тражио од нас.

Zar on nije dokazao da je najbolji :mrgreen:

Naravno. Sve što su tražili ovi izvana on je sve odbio. Na ništa nije pristao i ništa nije potpisao što bi bilo loše za Srbiju. Sve ultimatume je odbacio i srpskom se zastavom u New Yorku ogrnuo. Čak je i suzu pustio. Oh kako je to emotivno bilo. Pravi pobjednik. Od Krajine '95 pa do Kosova 2025. sve pobjede je odneo. Ko ga ne bi volio. 💗

Naravno. Sve što su tražili ovi izvana on je sve odbio. Na ništa nije pristao i ništa nije potpisao što bi bilo loše za Srbiju. Sve ultimatume je odbacio i srpskom se zastavom u New Yorku ogrnuo. Čak je i suzu pustio. Oh kako je to emotivno bilo. Pravi pobjednik. Od Krajine '95 pa do Kosova 2025. sve pobjede je odneo. Ko ga ne bi volio. 💗
+ sedeo na hoklici da bi dobio penkalo
Nije to mala stvar uraditi za drzavu :lol:

Ako Srbija postane otpad za migrante iz belog sveta..teško nama
Samo me jedno interesuje ..Zašti Tramp iz SAD migrante ne transportuje u zemlje odakle su došli vec je našao Srbiju za to
Zašto ne Rumunija ili Makedonija ili Bugarska ili.... vec Srbija ?
Meni tu nešto i ne štima..osim ako Vučić nije Trampu ponudio Srbiju za to zarad svog opstanka na vlasti..

Ako Srbija postane otpad za migrante iz belog sveta..teško nama
Samo me jedno interesuje ..Zašti Tramp iz SAD migrante ne transportuje u zemlje odakle su došli vec je našao Srbiju za to
Zašto ne Rumunija ili Makedonija ili Bugarska ili.... vec Srbija ?
Meni tu nešto i ne štima..osim ako Vučić nije Trampu ponudio Srbiju za to zarad svog opstanka na vlasti..
Можда враћа за генералштаб. Наплаћује сорошоидима?

Sad će ti dođu, sad kad ti tvoj voljeni Vučić donese lex specijalis, pa ti otme zemlju i naseli migrante.

Pa ti prvi komsija bude Jose Armando iz Mexika, drugi Mumbampe Alatrikini iz Konga, a treci Muhamed Abdul Abi Bakar iz Palestine :D

Svi sa po 10-toro dece minimum.

A navikli da bacaju smeće u komšijsko dvorište :D
Meksiko je tu negde kao i Srbija oko 13000$. gdp per capita, plus ne greju se zimi. Ne verujem da ce njih slati ovamo,tipujem na neke druge narode ,Iranci da ne idu pod noz u Teheran,Irak,Afganistan,Ukrajinci ?

Back