Tramp protiv Vučića, Vučić protiv Trampa...okršaj u toku...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
31.136
...

Autorski osvrt na ovaj sve otvoreniji sukob...

Tramp vs Vučić i obratno...

Naizgled je delovalo da je Vucic nasao konekciju s dinastijom Tramp...te druzenje sa zetom, sinom, intervju, obecavanje lokacije Generalstava tik do Vlade itd...

Sada, pošto ga je Tramp ispalio na Floridi...a ovaj jos najavljivao 2 susreta...☺️☺️
A neverovatno mi je da je ovaj najavio ne jedan nego cak dva susreta...a da nije dobio neke ozbiljne najave...
Dakle deluje da ga je Tramp nasankao ☺️☺️

E...onda se Vucko ljutnuo 😤 i pomislio da je bitan...kao sto nije...
I odjednom kao dolazi do hapsenja nekog nebitnog VD koji je potpisao/otpisao Generalstab...

Sad o tome pise i NewYork Times i Tramp zetova familija se pravda da nemaju veze sa "kulturnim dobrom" i sudskim predstavama

"Њујорк Тајмс": Породица Трамп суочава се са непријатним проблемом у вези са хотелским пројектом у Србији. Компанија „Affinity Partners“: Нисмо имали никакву улогу у преиспитивању културног статуса локације
http://www.nspm.rs/hronika/njujork-...reispitivanju-kulturnog-statusa-lokacije.html

Nastavicemo skupa s @Jugoslav Čvarak -om da pratimo ovaj duel...Trampa i Vucica...

...

Koliko mora moć i sujeta da te "puknu u glavu" da odlučiš da se svetiš nekome ko je cirka milion puta jači od tebe :dash:
Ne mora da znači da je u pitanju osveta. Vučić svakako zna da predaja generalštaba Amerikancima nije baš popularan potez, a sad kad mu se fotelja ljulja jedan ovakav potez mu dobro dođe da malo smiri raju. On je klasičan populista i tako razmišlja.

Ne mora da znači da je u pitanju osveta. Vučić svakako zna da predaja generalštaba Amerikancima nije baš popularan potez, a sad kad mu se fotelja ljulja jedan ovakav potez mu dobro dođe da malo smiri raju. On je klasičan populista i tako razmišlja.

Moguće. Ali mu je valjda jasno da time iritira nekoga o koga mu zavisi vlast. Mislim, takav dil nije ni trebalo da se pravi, to je jasno, ali kad si ga napravio, onda nije pametno ići na "e, predomislio sam se". Ne znam, sve mi to deluje sumanuto.

Moguće. Ali mu je valjda jasno da time iritira nekoga o koga mu zavisi vlast. Mislim, takav dil nije ni trebalo da se pravi, to je jasno, ali kad si ga napravio, onda nije pametno ići na "e, predomislio sam se". Ne znam, sve mi to deluje sumanuto.
Vlast mu zavisi od Trampa? Ne bih rekao, a ni Vučić očigledno ne misli tako. Odlazak u Moskvu na poklonjenje Putinu bio je svakako mnogo iritantniji potez. Sa Putinom je već drugačija priča. Od njega Vučić zavisi i itekako ga se boji. Imajući u vidu neke događaje iz naše istorije kao i činjenicu da je Srbija puna FSB agenata rekao bih da razloga za strah itekako ima.

...

Naizgled je delovalo da je Vucic nasao konekciju s dinastijom Tramp...te druzenje sa zetom, sinom, intervju, obecavanje lokacije Generalstava tik do Vlade itd...

Sada, pošto ga je Tramp ispalio na Floridi...a ovaj jos najavljivao 2 susreta...☺️☺️
A neverovatno mi je da je ovaj najavio ne jedan nego cak dva susreta...a da nije dobio neke ozbiljne najave...

I odjednom kao dolazi do hapsenja nekog nebitnog VD koji je potpisao/otpisao Generalstab...

Sad o tome pise i NewYork Times i Tramp zetova familija se pravda da nemaju veze sa "kulturnim dobrom" i sudskim predstavama

"Њујорк Тајмс": Породица Трамп суочава се са непријатним проблемом у вези са хотелским пројектом у Србији. Компанија „Affinity Partners“: Нисмо имали никакву улогу у преиспитивању културног статуса локације
http://www.nspm.rs/hronika/njujork-...reispitivanju-kulturnog-statusa-lokacije.html

Nastavicemo skupa s @Jugoslav Čvarak -om da pratimo ovaj duel...Trampa i Vucica...

...
sta se desilo? prestali ste da trubite u trubu da ga je tramp izbacio sa floride?

Vlast mu zavisi od Trampa? Ne bih rekao, a ni Vučić očigledno ne misli tako

наравно да не
подршка режиму је од еу глобалиста немачке и француске уз колонијалистичку мајку енглеску.
рафали, литијум...
. Odlazak u Moskvu na poklonjenje Putinu bio je svakako mnogo iritantniji potez.
про форме да не би још више иѕаѕвао гнев народа у србији
Sa Putinom je već drugačija priča. Od njega Vučić zavisi i itekako ga se boji
таман посла. али мора ѕбог српског народа .
. Imajući u vidu neke događaje iz naše istorije kao i činjenicu da je Srbija puna FSB agenata rekao bih da razloga za strah itekako ima.
грешка у писању, препуна западних агената од 1940 , енглеска стока не да мира

Коју рају, ћације? Па да је генералштаб поклонио Куртију, они би се драли како је то генијални потез и још једна победа нанадмашног голгетера жвале.

...

...

Срби и теорије завере. Хазарски речник у најави

Vlast mu zavisi od Trampa? Ne bih rekao, a ni Vučić očigledno ne misli tako.

Vlast mu bukvalno zavisi od spremnosti zapada da ga tapšu po ramenu. Možda više EU nego Tramp, to jeste, ali svakako zavisi. Ako oni budu promenili ploču, biće dosta nezgodno. Tako da ne vidim koja je poenta ovakvog provociranja. Da li je to neki nalet ludila ili nagovor "prijatelja" sa istoka, ko će ga znati.

Odlazak u Moskvu na poklonjenje Putinu bio je svakako mnogo iritantniji potez. Sa Putinom je već drugačija priča. Od njega Vučić zavisi i itekako ga se boji. Imajući u vidu neke događaje iz naše istorije kao i činjenicu da je Srbija puna FSB agenata rekao bih da razloga za strah itekako ima.

Tako je. Ista stvar. Ja da sam na mestu zapada, osećao bih se kao budala. Oni njega podržavaju a on ima vraća na ovaj način. Sve je to previše šizofreno. Vučiću tu dosta ide u prilog što zapad ne vidi alternativu za njega i verovatno se zato osilio. Sve u svemu, to geopolitičko lutanje će da ide samo na štetu nama građanima. Od propuštenih integracija do toga da ćemo davati teritorije i biti zatrovani šupak Evrope.

Ahaha sada će u Americi krenut istrage protiv Kokezijanaca i Vučićevih kumova. Trump nije htio ništa imat sa ovom žvaljavom bitangom. Trampu baš treba taj klempavi kriminalac koji održava veze sa narko kartelom Madura. Republikanci imaju žilet većinu u Kongresu. Da se ova narko bitanga uspjela ubacit kod Trampa demokrate bi pojele Trampa. Koja sramota za Srbiju.

Priča o generalštabu se vrti već godinama a Vučić je dobijao izbore. Pri tome nisu bili masovni protesti oko te teme. Sad posle Majamija izbija ovo, baš prevelika slučajnost.

ja ne znam da li je vama jasno koliko je vučić lud i šta je hteo da uradi kad je bio u americi na floridi...probao je da kupi mesto da bi prisustvovao tom doručku na privatnom trampovom psedu na floridi i to pod lažnim imenom a sve preko kokeze plaćajući desetine miliona dolara da bi se posle hvalio ovde kako se slikao satrampom i kako je tramp samo njega primio...kad je otkrivena zavera guverner floride zamalo nije morao da podnese ostavku jer ne smeju strani držvljani da finansiraju tako nešto...uzgred amerikanci se čude kako je kokeza mogao toliko dase obogati za par godina u americi a njihovi biznismeni ne mogu toliko generacijama ne znaju da vučko preko njega iznosi i pere milijarde i milijarde krminalnog novca uzfred cela bulumenta oko miloševića je devedesetih oprala i iznela oko 3 milijaree evra a vučko već oko 15 milijardi pa vi sad vidite o kakvom čoveku je reč

ja ne znam da li je vama jasno koliko je vučić lud i šta je hteo da uradi kad je bio u americi na floridi...probao je da kupi mesto da bi prisustvovao tom doručku na privatnom trampovom psedu na floridi i to pod lažnim imenom a sve preko kokeze plaćajući desetine miliona dolara da bi se posle hvalio ovde kako se slikao satrampom i kako je tramp samo njega primio...kad je otkrivena zavera guverner floride zamalo nije morao da podnese ostavku jer ne smeju strani držvljani da finansiraju tako nešto...uzgred amerikanci se čude kako je kokeza mogao toliko dase obogati za par godina u americi a njihovi biznismeni ne mogu toliko generacijama ne znaju da vučko preko njega iznosi i pere milijarde i milijarde krminalnog novca uzfred cela bulumenta oko miloševića je devedesetih oprala i iznela oko 3 milijaree evra a vučko već oko 15 milijardi pa vi sad vidite o kakvom čoveku je reč
Meni nije jasno zašto se to ne eksploatiše u javnosti. Da mu se podsmeva, dosađuje i zvoca svaki bogovetni dan.

Back