Tramp i Putin u Beogradu

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nema mi logike da bude bilo gde u evropi.to je ili nato ili okruzeno sa nato zemljama kao kod nas.logicnije mi da bude negde gde pojedinacno svaki predsednik i njihovo obezbedjenje moze koliko toliko da kontrolise situaciju.

Naš se predsednik u stanju svog ludila dosetio da bi Tramp i Putin mogli da se sastanu u Beogradu!
On i dalje misli da smo mi tj da je on neki krac u svetu a eno dole na Kosmetu nas kozojb Kurti deset godina šamara i smeje nam se. Na nekom sastanku Tačija stavili u prvi red a njega u hodnik pored WC a da gleda! Kad se nekom primoča da ga pozdravi!
Kakv bre Beograd dovedi gi u Niš u Mrak na teleći repovi da gi vodiš !! Na uvce muzika da im zasvira!
:hahaha: :hahaha:

Ludačina , zna se šta je po sredi Putin neće više da ga zapad prevari kao onomad sa Minskom a Tramp neda da Rusija zjami celu Ukrajinu i time bez borbe ponizi zapad . Ako ikada dođe do kompromisa najmanji problem je gde će biti potpisivanje. U ovom trenutku mislim da Mađarska ima najviše šansi.

да не заборавимо.да је стварно отпали аутобуски Точак убио једну бабу на Славији.
Баба на Тротоару педантно,точак се котрљао,звекне бабу,бабу прекрила зелена трава заборава..z:((
Јбт. то ни Холивуд нема шта се нама дешава у реалу

Ludom srećom niko nije stradao kad se usred Drezdena srušio čuveni Karolin most. Ali, on nije usamljen – u Nemačkoj su za sanaciju zrele hiljade mostova, od kojih su mnogi stariji od sto godina.

https://www.dw.com/sr/nemački-mostovi-skloni-padu/a-70198561

Most u Baltimoru u američkoj državi Merilend srušio se u reku Patapsko nakon što je u njega udario teretni brod, saopštile su spasilačke službe.

Iz vatrogasne službe grada Baltimora, koja je incident proglasila „događajem sa masovnim žrtvama", kažu da je najmanje 20 ljudi i nekoliko vozila palo u reku.

Mislim da nema sanse za ovim...Ovo je obicna samoreklama naseg predsednika... Prvo, mi smo drzava u kojoj procentualno Putin ima vecu podrsku nego u Rusiji, a sa druge strane smo drzava u kojoj narod ima ubedljivo najvece negativno misljenje o USA u Evropi, a medju prvima smo i u svetu.... Dakle, dve osnovne stvari na ustrbu USA i sa druge strane uopste sigurnosti njihovog predsednika.... Sad ce bas da ide u zemlju u kojoj je USA najomrazenija...Nadalje nemamo potpuno mirnu i kontrolisanu situaciju u drustvu, a kada tu dodamo i pitanje teritorije.... Dakle, od toga nema nista, sto bi rekao Milutin Topalovic....
Nadalje da dodam da bi nasa vlast morala da pohapsi i pozatvara dok se ne zavrsi "ceremonija" bar par hiljada ljudi iz predostroznosti...Ne bi smeo da bude na slobodi ni jedan ekstrem...Mnogo se mi zanosimo, kao i sa ovom mislju da je to moguce da se desi kod nas...Mozda, kad kapitulira USA z:mrgreen: ...Mnogo realnija je Madjarska, a najrealnija Svajcarska, mozda Ceska ili Slovacka....

Mislim da nema sanse za ovim...Ovo je obicna samoreklama naseg predsednika... Prvo, mi smo drzava u kojoj procentualno Putin ima vecu podrsku nego u Rusiji, a sa druge strane smo drzava u kojoj narod ima ubedljivo najvece negativno misljenje o USA u Evropi, a medju prvima smo i u svetu.... Dakle, dve osnovne stvari na ustrbu USA i sa druge strane uopste sigurnosti njihovog predsednika.... Sad ce bas da ide u zemlju u kojoj je USA najomrazenija...Nadalje nemamo potpuno mirnu i kontrolisanu situaciju u drustvu, a kada tu dodamo i pitanje teritorije.... Dakle, od toga nema nista, sto bi rekao Milutin Topalovic....
Nadalje da dodam da bi nasa vlast morala da pohapsi i pozatvara dok se ne zavrsi "ceremonija" bar par hiljada ljudi iz predostroznosti...Ne bi smeo da bude na slobodi ni jedan ekstrem...Mnogo se mi zanosimo, kao i sa ovom mislju da je to moguce da se desi kod nas...Mozda, kad kapitulira USA z:mrgreen: ...Mnogo realnija je Madjarska, a najrealnija Svajcarska, mozda Ceska ili Slovacka....
Tramp je cenjen u Srbiji, možda ne kao istok i Orban ali polako se penje.

Da se sastanu da bi se dogovorili o pravima srba u Hrvatskoj, razvitku entiteta u BiH , i onome što je Rugova za života izjavio da je najmanje 30 %
KiM neotudjivo Srbija , to priznajem. Da svi manastiri i crkve i sakralna mesta na KiM budu eksteritorijalni u sastavu centralne Serbije ( mislim na to
ako dodje do podele kiM a nama neki delovi ne pripadnu.)
To je sve napredno i OK.

Da se ja pitam,a ne pitam se...ne bih ja njih prizivala kod nas nikako.
Kako ide ona poslovica...kad se tuku slonovi,nastrada trava...Samo neka njih sto dalje...

Ali Vučić ne misli tako. On bistri svjetsku politiku, a niko ga ne pita za ništa. Umjesto da počne rješavat domaće probleme sad će on da gura nosinu oko američko ruskog problema. Putin skoro da ne ide van iz Rusije i ako ide to su takvi sigurnosni protokoli koje mogu osigurat jedino velike i moćne države. Sad bi Putinu trebali osigurat sigurnost likovi koji se natežu sa studentima i sa Severinom. Da je AV glupan gledao svoje poslove danas Srbija ne bi imala probleme oko američkih sankcija. A ne on ide podebavat Amerikance, šalje onu trandžaru kod onog narkobosa u Venecuelu dok se svi drže sa strane. To će mu Trump naplatit itekako.

Naš se predsednik u stanju svog ludila dosetio da bi Tramp i Putin mogli da se sastanu u Beogradu!
On i dalje misli da smo mi tj da je on neki krac u svetu a eno dole na Kosmetu nas kozojb Kurti deset godina šamara i smeje nam se. Na nekom sastanku Tačija stavili u prvi red a njega u hodnik pored WC a da gleda! Kad se nekom primoča da ga pozdravi!
Kakv bre Beograd dovedi gi u Niš u Mrak na teleći repovi da gi vodiš !! Na uvce muzika da im zasvira!
Pa dobro, moras imati razumevanja, sizofrenija uzela maha, a ne uzima lekice redovno.

Back