Tramp: EU je ogrezla u diktaturu i korupciju - sloboda za Mari Le Pen!

Nije tacno, ima drzava kojima su tarife vece nego Srbiji. Ovo je formula za sve:
Pogledajte prilog 1710944

To samo znaci da Srbija mnogo vise izvozi u SAD, nego sto uvozi, za razliku od ostalih zemalja.
Jedini je problem što to nije tačno.

Srbija nešto više uvozi iz USA nego što izvozi. Možda 20tak % koliko se sećam.

Izvoz 670 miliona, uvoz 740 miliona, 10% smo u deficitu

Sad će @bas kao da primeni Trampovu formulu da ti pokaže kako imamo carine 74% :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Mene bi zaista bilo sramota da branim očigledne laži, 21. vek je sve se može proveriti

Evo brojeva. Znaci US Census Bureau navodi nesto drugo. Ako nije tacno, uskoro ce biti ispravljeno.

1744052836458.png

Sad će @bas kao da primeni Trampovu formulu da ti pokaže kako imamo carine 74% :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Mene bi zaista bilo sramota da branim očigledne laži, 21. vek je sve se može proveriti
Ukupan izvoz usluga iz Srbije u SAD prošle godine je iznosio 1,8 milijardi evra, „pre svega u oblasti IT", kaže Bojan Stanić iz Privredne komore Srbije za agenciju Beta.
https://www.bbc.com/serbian/articles/c1jxr10legko/lat

oces da ti kazem iskreno sta vam je naplatio? onu kradju izbora za bajdena, eto pa da znas, e ta usluga kosta, pa ti nastavi da penis na trampa i nas trampiste, saci aljekov, pascete, ni hoklicu necete dobiti, badava kezenje na trampa, demorats vas vise ne mnogu spasiti, pukli su

Evo brojeva. Znaci US Census Bureau navodi nesto drugo. Ako nije tacno, uskoro ce biti ispravljeno.
oni racunaju i one zvucne topove da su kupili od amerike,a ne od izraela, mali je ona dva miliona sto je aljek platio kao klintonima isto uracunao, ko zna kome su sve te silne milione podelili., mozda podesta braci da lobira za aljeka siftara i kosove, i sad su kao u deficitu, LOPINE SU POKRALE PARE, ej skoro pola milijarde da se razlikuje bilans?!

Poslednja izmena:

Tu je problem sama metodologija, kako za istu stvar postoje tako različite informacije.

Siguran sam da to može da se proveri, ispravi i dokumentuje.

Back