gica
Legenda
- Poruka
- 54.803
U ovom trenutku nam je najvaznije da greskom ne prebijemo nekog Rusa,
makar dok ne ode Medjed,![]()
нема овде таких делија

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
нема овде таких делија![]()
За разлику од посете Бајдена коме су се тресле гаће од страга да ће га неко рокнути,Медведев нема разлога да се плаши,тако да за неким посебним мерама обезбеђења нема потребе.
Auu pored ovoliko stranih plaćenika i špijuna Medvedev da nema čega da se plaši, ja bi na njegovom mestu tražila onaj Papamobil da me u njemu prevezu
Мислиш да ће Рисбо и екипа покушати нешто !?![]()
Па што би варили шахтове и забрањивали окупљање?
Ja reko` sad ce da vare sahtove i zabrane okupljanje kao Bajden kad je dolazio,
kad ovi zaboravili da nam dolazi Medvedev, strasno?!![]()
Za Medvedeva i ne treba posebna organizacija i bezbednost, on je ovde dobrodosao uvek!
Ne moze Sundjer Bob da se savetuje sa raznim trecim violinama DS i debelim klincima koje je Cobe slao po burek oko tako vaznih stvari.
Sundjer Bob je covek od poverenja, pametan. On ce to da organizuje kako treba, a ovima ce da posalje dopis "posalji tri bataljona za paradu" ili "nahrani majmune i ne diraj dugmice" ili sta vec par dana pre pocetka. Do tad ce vec i ridjokosi da promeni imena svim ulicama, po dekretu, u cast Crvene Armije.
I kad osvane onaj dan - svi na kolena pred izaslanikom Cara Bacuske. To je sve sto se, realno, moze ocekivati od slabih kapaciteta poput Sutanovca.
Ok,doci ce i sta ce se onda desiti?
ma aj ako zene budu klecale , al ako budu i muskarci... eto nama gej parade na mala vrataBoze sacuvaj, pa ne dolazi nam u goste Hans van den Bruk ili kakva slicna transpolna individua iz prijateljske Holandije. Kakve guzice?
Ovo klecanje ce biti iz strahopostovanja, ne iz seksualne pozude.
kelner,problem je u tvom nedostatku mentalnog kapaciteta da skapirash o chemu si postavio temu
ovo je pre svega shamar zutoj srbiji od strane volodjinog zamenika-kako i koliko cene nashe sluzbe bezbednosti lol
pa nisi valjda toliko glup da si mislio da ce prepustiti da se o bezbednosti number 2 rusije brinu krme shutanovac i bejb dachic?
ista stvar ko i s bajdenom
ima gomila nju ejdz kgb-ovaca da jezdi "beograd je svet"linijama i da se pita o svemu u srbistanu dok je meda na nashoj teritoriji
pati
a shutanovac i dachic ce ko po obichaju biti zaduzeni za zaqusku i vinjak..i naravno koferche
ali smej se,zdravo je i smanjuje bore
kako bre ista ,znaci nista od spalira odusevljene mase po ulicama , nasmejanih pionira i pionirki sa nasim i ruskim zastavicama i cvecem , uspaljinih tinejdzerki koje padaju u nesvest od uzbudjenja , matori subnor koji lupa infrakt od srece i slicno, nista pocasni urlik Ivane Zigon .. .![]()
nece valjda da sve zatvore i izoluju kao kad je Dzozi bio u Beogradu![]()
pa to sam i ja mislio , mada sa druge strane formalni razlog posete je ta proslava komunistickog oslobodjenja tako da ne verujem da ce celu proslavu napraviti kod Bote u kabinetu ili trpezariji , morace bar malo da izadju medj svetpa normalno
glava stvar je bezbednost broja 2
a odushevljene mase ce morati da se zadovolje pljeskanjem sa bezbedne udaljenosti dok lazna crna limuzina prolazi jednom od 5 ruta
dolazi nam jedan od najmocnijih ljudi sveta a ne neki tamo gerhad ds shreder
pa to sam i ja mislio , mada sa druge strane formalni razlog posete je ta proslava komunistickog oslobodjenja tako da ne verujem da ce celu proslavu napraviti kod Bote u kabinetu ili trpezariji , morace bar malo da izadju medj svetverovatno ce biti skeneri i slicna saranja na prilazima mestu dogadjanja
Ja reko` sad ce da vare sahtove i zabrane okupljanje kao Bajden kad je dolazio,
kad ovi zaboravili da nam dolazi Medvedev, strasno?!![]()
Ruski predsednik sigurno nece mahati nikom, ovo im nije prijateljski narod, mozda 30%, ostali su eUrounijatske poturice i buljasi,***** ,lopovi i narkomani, sa pederskim moralom i paradama homoseksualaca kao najvecim dostignucem u svom unijatskom zivotu.